Na, man tai nėr problemos dėl to laiko sukinėjimo, nebent techninių su laikrodžiais ir prietaisais visokiais
Man patinka būt su saule
Ačiū dėl Gintarės, ai nereikia man nepažįstamų žmonių... net kai kurių pažįstamų nereikia, taip kad ...
Vienvietė kriauklė
IMG_6054s.jpg 317,64KB
0 Parsiųsta kartų
Dabar toj kriauklėj išvis susivyniojus knarkia. Malonėkite rankas plautis virtuvėje.
Aš į laiko sukiojimus ramiai reaguoju, iškart persiorientuoju, bet jau geriau nusukiotų, man vasarinis laikas su šviesiais vakarais labiau patinka. Grikis į laikrodį išvis nežiūri ir miega tol kol ir mamka miega, mudu abudu kartu keliamės. Kruopa pirmadienį žadintuvą pramiegojo, išgriuvo iš spintos ir atlėkė akis išpūtus, tipo mam, kas čia buvo, kodėl tas daiktas per anksti skamba? Antradienį jau pasižiūrėjo į laikrodį ir tvarkingai pusvalandį iki žadintuvo atėjo manęs kelti.
Nikita - tikra gražuolė
Lapyn - džiugu, kad Zaiza niekur nenuklydo
Dar truputis katės kriauklėje ![]()
IMG_6051s.jpg 246,57KB
0 Parsiųsta kartų
O gal atsukti kranelį?.. ![]()
IMG_6056s.jpg 251,16KB
0 Parsiųsta kartų
V-Rine, FB grupė atsirado iš mūsų temos jau seniai, kai buvo nulūžusi SM. Ten yra merginų, kurios čia nebesilanko, bet tikrai ne viena mūsų dar jas prisimena ir jei jos ten pasirodo - valio. Yra kelios, kurių nepažįstu, tačiau jos ir nešmėžuoja ten, tad niekam netrukdo... Sakyčiau, pakankama tvarka