Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Na, man tai nėr problemos dėl to laiko sukinėjimo, nebent techninių su laikrodžiais ir prietaisais visokiais  :D Man patinka būt su saule  :rolleyes: 

Ačiū dėl Gintarės, ai nereikia man nepažįstamų žmonių... net kai kurių pažįstamų nereikia, taip kad ... :rolleyes:​ 

Atsakyti

man vasaros laikas tinka...nes aš anksti keliuos...ir mielaiankščiau atsigulčiau :)   va perėjimas prie žiemos laiko (nors kaip suprantu, jei nustotų sukinėt liktume prie jo) man daug sunkesnis

Atsakyti

Vienvietė kriauklė

Priedas  IMG_6054s.jpg   317,64KB   0 Parsiųsta kartų

Dabar toj kriauklėj išvis susivyniojus knarkia. Malonėkite rankas plautis virtuvėje. :D 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 03 29, 10:22)
Ačiū dėl Gintarės, ai nereikia man nepažįstamų žmonių... net kai kurių pažįstamų nereikia, taip kad ... rolleyes.gif​ </p>

Aš kaip suprantu, ten FB yra uždara jūsų grupė, kur norit kažkuo pasidalinti artimesniame draugų rate, o ne viešai. Tokia grupė reikalinga, tai prasivalykit ir susitarkit kad nepriimtų kitos savo draugų. Su savo draugais gali bendrauti savo paskyroje. Tvarka turi būti. Ir šiaip nepriimti kas tik paprašo mirksiukas.gif

Dėl laiko persukimo man niekada nebuvo problemos, gyvenu pagal laikrodį. Man patinka kad vakarais būtų ilgiau šviesu, kaip vaikystėje vaikai iki vienuolikos lauke žaisdavom vasarą. O kai buvo atsukta kad trečią val dienos jau temsta, tai kažkoks absurdas. Galėtų palikti vasaros laiką ir rudenį nebe sukti atgal.
Atsakyti
Apie vasaros laiką, tai ir man labiau toks patinka ,koks dabar yra, kai ilgiau šviesiau. Na bet tas sukiojimas, tai nelabai, kažkaip išmuša iš ritmo, reikia kelių dienų susivokti.

Oi ta Zaiza biggrin.gif . Bučkis su Murziumi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Vidam, kad ta Gintarė į grupę turbūt ir nesiprašė. Tik į draugus. :)

Aš laiko persukinėjimo nemėgstu nei į vieną pusę. 

Atsakyti
Mano džiaugsmelis smile.gif ji man tokia pražilusi, plaukų galiukai sidabruoja. Galvojau kad man vaidenasi, bet ir nuotraukoje tas pats.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 29 kovo 2017 - 10:52

Aš į laiko sukiojimus ramiai reaguoju, iškart persiorientuoju, bet jau geriau nusukiotų, man vasarinis laikas su šviesiais vakarais labiau patinka. Grikis į laikrodį išvis nežiūri ir miega tol kol ir mamka miega, mudu abudu kartu keliamės. Kruopa pirmadienį žadintuvą pramiegojo, išgriuvo iš spintos ir atlėkė akis išpūtus, tipo mam, kas čia buvo, kodėl tas daiktas per anksti skamba? Antradienį jau pasižiūrėjo į laikrodį ir tvarkingai pusvalandį iki žadintuvo atėjo manęs kelti.

Nikita - tikra gražuolė :wub:

Lapyn - džiugu, kad Zaiza niekur nenuklydo :4u:

Atsakyti

Dar truputis katės kriauklėje :)

Priedas  IMG_6051s.jpg   246,57KB   0 Parsiųsta kartų

O gal atsukti kranelį?.. :hihihi:

Priedas  IMG_6056s.jpg   251,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nikita su Zaiza  :wub: 

Siūlau pateikti seimuio pasiūlymą palikti sasaros laiką  :D kaip matau daugumai (kaip ir man) jis labiau tinka :rolleyes: 

O čia Murzilka iš nuosavų namų...beje vardo nekeitė ...

6547c0cf796e6b7918fe12e3d0624e0d173.jpg

Atsakyti
Sveikos,
Lapyna- kriauklės miegalė super... dar aš galvoju ar tos kriauklės pas jus taip aukštai ar tas žmogus dar toks mažas .... biggrin.gif biggrin.gif

Dėl FB tai mano akimis ten aplamai ne uždara tema o betvarkė. Vat. biggrin.gif Aš dar vis nesuprantu- ar ten atskira grupė apie katinus ir mes tik prisijungę, ar ten šios temutės narių tema su daugybe žmonių kurie net nebendrauja čia. Pati asmeniškai žinau kelis narius iš ten, bet per tuos pora metų tikrai čia SM katinų šioj temoj jie nėra parašę nei žodžio...
Kadangi esu vis dar naujokės statuse tai nedrįstu siūlyti- bet aš paprasčiausiai apsišvarinčiau ir išmesčiau visas kas bent pusė metų nerašė šioje temoje ...ir ko jūs net neatrenkate ir nepažįstate. ką jūs apie tai - nenorite pavasarį apsišvarinti??? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

V-Rine, FB  grupė atsirado iš mūsų temos jau seniai, kai buvo nulūžusi SM. Ten yra merginų, kurios čia nebesilanko, bet tikrai ne viena mūsų dar jas prisimena ir jei jos ten pasirodo - valio. Yra kelios, kurių nepažįstu, tačiau jos ir nešmėžuoja ten, tad niekam netrukdo... Sakyčiau, pakankama tvarka  :rolleyes:​ 

Atsakyti