Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas,

Magnuna, aš irgi slogą kažkur palaikinau. Ir nebeišmetu iš draugų jau tris savaites. O ji dar ir Kosulį iš paskos atsivedė ir į draugus įpiršo... :oh:   Blogiausia tai, kad šita kompanija mane paryčiais prižadina apie 4.30-5 ir linksmina, nebeleisdami užmigt. Ta proga šiandien jau prisistatė mano sena primiršta draugė Migrena. :wacko:  Ką man su jais daryt???

Giliuuuuukas... :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 30 kovo 2017 - 08:15

Labukas,

na, ką ... ir vėl minusas  :hmm:  tai, kur tas pavasaris?

fb jokių fotografų, sporto instruktorių ar pan.  į draugus nepriimu...  o jei netyčia priimu (smegenų užtemimas matyt būna), tai pašalinu...

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Šponkuti, ačiū  :4u:  Šita nuotrauka tiesiog monumentali ir kompoziciškai ir spalviškai, :wub:  bent jau mano akims

Sloguojančias užjaučiu  :4u:  Pagal ilgametes žanro tradicijas, sloga man į draugus turėtų įsiskiepyti pavasariui įsibėgėjus :unsure:  Žiemą tai nini, o kai šilta - šassst  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Oi ! ketinu apsipirkti  :rolleyes:  http://www.kateranki....lt/parduotuve1

Atsakyti

Erendira - jėga, ir aš užsinorėjau katės rankinėje, vakare reiks nuodugniai praneršti. Jau kaip ačiū už nuorodą :D

Lapyna - aš kosulį stengiuosi ignoruoti ir vis dsr nepriimu į draugus, viliuosi kad jam pabos belstis ir atstos nuo manęs :)

Atsakyti

Sveikos.

Lapyna, o pas tave ne alergine kokia sloga? Dar sakei lyg oras pas jus persausas. Ar kazka maisau? Laikykis :4u: Mano dukrai irgi sloginis kosulys, tai Aerius geraliukas ir Breso purskalas padeda.

Giliukas puikuolis koks. Shponkiaus super nuotrauka, net Vilniaus neatpazinau zvilgtelejus.

Atsakyti
labas rytas,
Šponkuti nuotrauka super. Ryte per telefą žvilgtelėjusi pagalvojau- Anglijos tiltas tikriausiai koks. Dabar žiūriu- tigis Vilnius matosi... super smile.gif

Giliukas gražuolis...o aš dar šiemet nemačiau žibučių, reiks eit savaitgalį ieškot smile.gif

Linkėjimai nuo Gilės. vakar nagus kirpo. Rėėėėkė, kando sūnui į žandą galvą užvertus (anas laikė)... ir kitaip siuto blink.gif Užmoviau maiką ant galvos - tada dar dar.... nu kuo toliau tuo klausimu tuo blogiau.... vž su ja šituo klausimu gražiuoju nebus...
Linkėjimai smile.gif
gražioms mergaitėms reik ilgų gražių nagų biggrin.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 kovo 2017 - 10:29

Gielux, ne alerginė ta sloga, pas mus pusė namų snarglini. Ir alerginė būna be gerklės skausmo ir kosulio, o čia su abiem. Ir pas mane jau bronchitu pakvipo....

Pas mus kieme meistras dirba, laiptus daro. Ta proga Zaiza vėl išvalkatavo. :( Jau atrodo taip saugojau tas duris į rūsį, iš kur į lauką dabar atvira, bet kažkas sugebėjo ją įleist. Meistras sakė matęs kieme. O dabar jau niekur nebesimato... Vėl sėdėk kaip ant adatų ir bijok, kad po kokia mašina nepalįstų.

Atsakyti

Parsirado... Pasikrebždeno prie rūsio durų. Gal net nebuvo išblūdijus?

Atsakyti

Gielux, ne alerginė ta sloga, pas mus pusė namų snarglini. Ir alerginė būna be gerklės skausmo ir kosulio, o čia su abiem. Ir pas mane jau bronchitu pakvipo....

Pas mus kieme meistras dirba, laiptus daro. Ta proga Zaiza vėl išvalkatavo. :( Jau atrodo taip saugojau tas duris į rūsį, iš kur į lauką dabar atvira, bet kažkas sugebėjo ją įleist. Meistras sakė matęs kieme. O dabar jau niekur nebesimato... Vėl sėdėk kaip ant adatų ir bijok, kad po kokia mašina nepalįstų.

Jei jau puse namu, tadum aisku. O del kosulio, tai butent, kad nuo slogos dukrai kosulys prasidedavo, kol nosies neatkimsdavom, tol kriokdavo. O jei, eik pas kokius daktarus, tegu paklauso, nejuokai tie visokie bronchitai.

Smagu, kad Zaiza parsirado.

Atsakyti
SVeikutės 4u.gif

Šponkiuk, nuotrauka kaip reklaminis atvirukas bigsmile.gif Aš ne iš karto atpažinau Vilnių ax.gif

Lapynos Zaiza kriauklėje su mažuoju dvikoju labai patiko wub.gif

Giliukas su žibutėm wub.gif Priskynė savo simpatijai, o simpatija taip retai rodosi biggrin.gif

Gilė ne manikiūristė, Mėtos draugė šiuo klausimu biggrin.gif

Merginos, vykit tas slogas lauk 4u.gif Ale radot ką laikinti blink.gif
Atsakyti

Sveikos, 

Giliukas su žibutėm :wub:   man jos labaiiii, bet šiemet anksti, kasdien važiuodama į iš darbo gėriuosi mėlynuojančiais šlaitais

Šio ryto Šponkučio nuotrauka, man labaiiiiiii :wub: - meno kūrinys  :D 

Meskit tas slogas iš draugų  :4u: 

Na o mes su Murziuku prašysim kokią valandėlę nuo 16 val. sumazgyt visas uodegas, akytę operuosim..o gal prie to paties iškastruos ....labai neramu, mažius tai nesuprato kur jo pūstyčiai, visą rytą iš paskos lakstė...

Atsakyti