Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ačiū, mielosios, už sveikinimus dukriukui 4u.gif Perduosiu būtinai.

Diinka, kaip gera girdėti, kad viskas gerai biggrin.gif Jam darė akytės operaciją. Jis matys, tikiuosi unsure.gif

Kaip gerai, kad savaitgalis nusimato šiltas ir gražus. Atvažiuos giminės iš Kauno, važiuosim į Belmondą.
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 03 31, 11:34)
Ačiū, mielosios, už sveikinimus dukriukui 4u.gif Perduosiu būtinai.

Diinka, kaip gera girdėti, kad viskas gerai biggrin.gif  Jam darė akytės operaciją. Jis matys, tikiuosi unsure.gif

Kaip gerai, kad savaitgalis nusimato šiltas ir gražus. Atvažiuos giminės iš Kauno, važiuosim į Belmondą.

Belmontą turi omenyje?
Sveikatos sergantiems ir nesikasyti.

Daredi dukriukui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Oi, Diinka, gerai, kad gerai. :) Dar kad gytų greitai ir sėkmingai :4u:

Atvažiuok, pagydysiu.

Vakar Santaruose buvau, vežiau vyresnėlį kojos nykščio numėsinėt. Šiandien su dviem bernais namie sėdžiu, tai gal tiek to... Bet ačiū už pasiūlymą :notworthy:

Atsakyti

Daredi, taip matys ir  ir taip matė...čia skaitėsi plastinė operacija :D  taip sakant vaizdelį pagerino....dabar galėsim galvoot apie dovanojimą, užsibuvo vaikis jau beveik 5 mėn pas many...dar nežinau kiek reiks prižiūrėt po operacijos

Atsakyti

Aha, skelbsiu aš jums grafiką.Gyvenkit ir jūs ekstremaliaion_the_quiet.gif

Rytoj dirbu, tai turėtų būti gražu.

Mano bomžiukas , susivėlęs kaip vailokiukas :hihihi: 11c04b834cdb.jpg

Atsakyti

Daredi dukriukui sveikinimai, mamai kantrybės :4u:

Ligoniukai baikit sirgti. :4u: 

Aš pati esu jautri kažkam iš kosmetikos, ir net neatsirenku kam.

Mūsų kieme atsirado katinas, nekastruotas, neaišku kieno.Tai visi pakampiai nužymėti.

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2017 03 31, 12:39)
Belmontą turi omenyje?
Sveikatos sergantiems ir nesikasyti.

Daredi dukriukui  4u.gif  4u.gif

MB mama Belmondo vadina tą parką biggrin.gif (Man Belmondo yra aktoriaus pavardė)

Ilgai tylėjau, bet kartą pasakiau koks tai žodis, ką reiškia...

------------

Užsiveisė pas mus namie duonos kepimo tradicija.

Tiksliau kepu ne tik duoną bet visaip manipuliuoju su tešla, ir gaunasi pyragėliai, bandelės, pynutės, pyragai.

Šįkart 2:1 kvietiniai su pilnagrūdžiais ruginiais + varškės ir špinatų įdaras. Kažkas druskos nedadėjo, tai biškį kimba...ale suvalgysim.

Ačiū Erodei už sveikatos pamokas wub.gif
Atsakyti
Aha, Belmonto parkas. Nepamačiau, kad ne ta raidė ax.gif

Fainuolis tas tavo Murziukas, Diinka, turėtų atsirasti jam namučiai biggrin.gif

Lisitėja, tikiuosi bent jau sekmadienį nedirbi, bus dar gražesnė diena mirksiukas.gif
Ir koks dar bomžiukas blink.gif Gražoolis, ne kitaip wub.gif

Lapyna, kaip suprasti nykštį mėsinėjo? Čia gal kalbi apie atsikišusį kauliuką kalbi?
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 03 31, 15:19)
Aha, Belmonto parkas. Nepamačiau, kad ne ta raidė ax.gif

Fainuolis tas tavo Murziukas, Diinka, turėtų atsirasti jam namučiai biggrin.gif

Lisitėja, tikiuosi bent jau sekmadienį nedirbi, bus dar gražesnė diena mirksiukas.gif
Ir koks dar bomžiukas blink.gif Gražoolis, ne kitaip wub.gif

Lapyna, kaip suprasti nykštį mėsinėjo? Čia gal kalbi apie atsikišusį kauliuką kalbi?

Ne, supratau, kalba apie įaugusį nagiuką.
Atsakyti

Sveikos

Smagu dėl Murziuko.

Grikelis, kaip visada- meilybė :wub: Ir Moliukas, kažko nosiuką nukabinęs :wub:

Daredi, sveikinimai ir dukrai ir mamai :4u:

Šiandien supratau nuo ko kilęs nišinių kvepalų pavadinimas -  jų vieta tik nišoj :D Šiandien išsitraukiau savo turimus, pasikvėpinau, dukra sako:-fui, iš kur čia toks kvapas? Sakau:-mano kvepalai. Priėjo, pauostė, sako:-o, tu įsitikinus, kad čia ne Bela prisisino :D :D džyyyyzius kaip juokiausi :D

Atsakyti
Humoristė tavo pana, Gielux bigsmile.gif

Niu ką, gero, šilto ir saulėto visoms savaitgalio 4u.gif
Dar kartelį dėkui už sveikinimus smile.gif
Atsakyti

Gielux - nu jau kad juokiausi iš nišinių kvepalų,  tik tyliai tyliai, kad kosulys neprasiveržtų  :D  :D  :D 

Atsakyti