Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas  :4u: 

Mano mašiniukas buvo sniego beretę užsidėjęs, liepiau nebeišdykaut  :B 

Žinokit, prisiminiau, kad ir aš po Velykų savaitę atostogausiu - šiaip, dėl smagumo, pavargau su tais traktoriais dūkti. Jau dabar laukiu  :rolleyes: 

Busy, judu su Ozimantu puiki komanda. Pripras vaikas prie dėmesio, jei neužmesit. Išties labai charizmatiškas ciūcikas :wub: O Olis tikrai tokio paties dydžio, ar tik taip atrodo? 

Aist nuotraukos :super: . O tu pati, saulele, gali už šluotos pasislėpti ir akmenų kišenėj pasinešiok, kad vėjas nenupūstų :hihihi:  :mirksiukas: Gražiai su katinu atrodot.

Atsakyti

Busiuk patarimas vienas vieno MB neišleisk su Ozziu, klystkeliais nueis  :D  Maniškis kai išeina su Mumiu tai sako nu mergos tiesiog lipa :D Syki buvom su vaikais Vingio parke nuėjau su jais ledų, liko MB vienas su Mumiu, girdžiu Kornelija sako : - Tėtis kažkokias drauges sutiko :D, atsisuku žiūriu jau mergos aplipusios tik chi chi cha cha, Mumis nuglostytas :D 

Nikutei grečiau pasveikti, gaila katytės bet turės iškentėti ir būti su gaubtu jei nori pasveikti, Erode kantrybės išalks tikrai valgys ir gers su gaubtu  :4u: 

Atsakyti

Labas sniegadienis,

Pas mus kai prisnigo prikrušo vakar iš vakaro, tai tik neseniai nutirpo. Visą naktį kiemas baltas buvo. O ryte nuo stogo lavinos čiuožė...

Aist nuotraukos ypatingos. Man ypač patinka ta neoficialioji, nereprezentacinė dalis. Nors turistinės panoramos irgi labai gerai šildo, ypač po to, kai nusigramdai ledukus nuo mašinos.  :rolleyes: 

Atsakyti
Laba diena smile.gif
Dryžiukai su pirmuoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kad ta laimė nebūtų labai dryžuota smile.gif , tamsūs dryžiai būtų labai labai maži, daug daugiau šviesių dryžių 4u.gif
Atsakyti
Tikrai, taigi jau metai, kaip Dryžuota laimė įkurta.Linkiu Diinkai stiprybės ir kantrybės, ir kuo mažiau varguolių.
Ei, baikit juokauti ten su sniegu blink.gif Aš jau kailinukus ir žiemines striukes pamigdžiau, jau ir vasarinius batukus nusipirkau.Nebenoriu sniego. blink.gif
Atsakyti
Mano mažiukė biggrin.gif , tai mažiukei rudenį 8 metai jau bus
vartotojo įkelta nuotrauka

va čia tai mažiukė buvo ax.gif

kokia pirskiukas buvo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Visai susnytė Friskytė buvo  :wub: 

Atsakyti
Sveikos
Dryžiukam triskart valio! Gyvuot ir klestėt 4u.gif
Aist nuotraukos nuostabios wub.gif
Friskytė beveik nepasikeitus biggrin.gif bent jau velniukai akyse biggrin.gif Niu koks glostytinas pilvukas wub.gif
Ozzis gražuolis bigsmile.gif
Atsakyti

Rariuko mažutėlė Friskutė :wub:  

Dryžuotai laimei - sėkmės ir stiprybės Diinkai :4u:

Atsakyti

laikas greitai bėga, ačiū panos už sveikinimus linkėjimus, moralinį ir finansinį palaikymą, jūs nuostabios...dfryžuoti mano svajonė, dar ne pilnai išsipildžiusi, bet tikiuosi. Ačiū

Džiaugiuos gal net pavydžiu (na šiek tiek)  Aist šilumos ir įspūdžių, 

Nuoširdžiai linkiu Nikutei greičiau pasveikti  :4u:  

Oliukui :4u:  Ozzys gražuolis  :wub: 

Friskutė mažutė :wub: 

Atsakyti
Aciu mergaites uz malonius zodinius pakasiukus 4u.gif Negaliu pasakyti kuris didesnis, nes vienas ilgas, kitas plaukuotas, tai suprask dabar 4u.gif Bet galiu garantuotai pasakyti, kad maziausia Tute, Gilliuko šimpatija biggrin.gif

Friskute kokia buvo wub.gif

Diinkai kuo dideliausios sekmes darbuose ir kuo daugiau remeju. As apsimetysiu skolas, netycia uzkaupiau, tuomet vel remsiu 4u.gif

Sagyt biggrin.gif Na jei gaus kada iseiti su Ozziu vienas, pajus kas tas yra, zek pats prades prasyti, duoti suni pasivaikscioti biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 12 balandžio 2017 - 17:52
Super Kiarusė (cia supermeno analogas)

Atsakyti