Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kiaros akys wub.gif
Oziuko toks baltas pakakliukas biggrin.gif
O pas mus vėl lyja unsure.gif Negana baigia vėjas visas smegeninis išpustėti, tai dar tas lietus.Kaliošus reikėjo pirkti, ar kurį galą blink.gif
Atsakyti

Mano Pupita mažiaušia, gražiaušia, greičiaušia, šauniaušia, mieliaušia, edriaušia, aršiaušia ir man brangiaušia! Vot !

1f66a63df8d450703b55a719da03a39e690.jpg

Atsakyti
Jėtuša... kaip tu čia gražiai Giliuk, atšliūkinau arčiau, kad geriau girdėčiau

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2017 04 12, 20:47)
Jėtuša... kaip tu čia gražiai Giliuk, atšliūkinau arčiau, kad geriau girdėčiau

Oi, kokia graži. Bet ji atrodo visada nepatenkinta - tokia išraiška.

Kiaros akys... biggrin.gif

Giliukaš wub.gif

Friskytė... biggrin.gif wub.gif

Nikutė draskosi, siusioja tik nunešta, nelaka, nes gauna tik konservą.
Perrišimas, tai siaubas visai šeimai.
blink.gif
Gyja. Labai svajoju apie siūlų išėmimą.

Mūsų katodromas. Dar be katyčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 12 balandžio 2017 - 21:09

Šitokio gražumo, niekur nemačiau, ryžaš voveriukai dar priaik arčiau!

Akyš kaip kaštonai,Afrodite tu, tavo kailiš bližga deimantu tyru. Ūšai pieno plaukia, odiga pūšta, mano tu Pupita ar ne alkana?

36c9841b1271c29fa6bafb89eea050b8429.jpg

Atsakyti

Erode imk  :4u:

jabystute kokios cia eiles ir meilos 😋

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 12 balandžio 2017 - 21:14

Erode labai fainas nagaląstuvas - katodromas :) vajej Nikute, kad viskas greičiau sugytu ir pamirštu mažiuke tuos vargus.

Apus pavydas ima ane :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 12 balandžio 2017 - 21:17

SuperKiarusė skrydyje  :D  :D  :D faina nuotrauka  :D 

Giliukas kaip visada visą teisybę išklojo  :D 

Pupita atėjo arčiau pasiklausyti ir ko nors skanaus kartu paprašyti  :D 

Erode - katodromas puikus  :4u:  ir laikykitės visi, įsivaizduoju kaip sunku ir jums ir Nikutei  :4u:  :4u:  :4u:  bet svarbiausia kad gyja  :4u: 

Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
na kaip čia neprisijungsi pagirti, kai šitaip nuotaiką praskaidrino iš pačio ryto biggrin.gif Jau koks poetas Giliukas, šitokia meilė Tutukui O jau superKiara wub.gif wub.gif ką čia ir kalbėti tikra superkatė biggrin.gif Nikutei sveikatėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Taip Friskutė labai mažutė buvo, kai atsivežiau, tada jai ir buvo gal tik 2 mėn., bet jeigu būčiau nepasiėmusi ji būtų neišgyvenusi. O dabar užaugo didelė ir tikra padauža. Nors aišku dydžiu Pūkelytei neprilygsta, bet užtat Friskei lengviau pabėgt, kai Pūkelytė puola biggrin.gif
Na o čia pavyko Pikseliuko nuotrauką padaryt iš arčiau, bet vistiek dar gerai nesimato. Labai pas jį gražus snukutis, ausytės tokios trumpos. Labai įdomus.
Atsakyti
Rariuk, tu man Pukelytes vaikyste parodyk 4u.gif

Labas rytas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2017 04 13, 08:34)
Rariuk, tu man Pukelytes vaikyste parodyk 4u.gif

Labas rytas 4u.gif

oi koks duetas wub.gif

Pūkelytės vaikystės parodyt negaliu unsure.gif , nes ji pas mane atkeliavo gal kokia 2-3 metų. O ten kur ji praleido vaikystę, niekas nefotografavo. Bet esu mačiusi aš ją mažą. Va tada ji mane labai ir sužavėjo. Žinodama jos šeimininką , kad visko gali nutikti aš jau tada pasakiau, kad jeigu kada nors kas nors tai Pūkelytė bus pas mane. Mes tos moters 4 katukus esam priglaudę. Pati pirmoji katytė, iškeliavo pas mus į kaimą, dabar gyvena name , su priežiūra išeina į lauką. Mama ją vadina Kauno ponia biggrin.gif Po kiek laiko atsibodo tai moteriškei vienai, tai parsinešė Pūkytę, bet taip ir nežinau ar jai kas nors ją davė ar iš gatvės. Bet ji buvo gana tvarkinga, švari. Dar po kiek laiko pas ją dar du katukai atsirado. Na ir gyvenimas vėl kitaip viską sudėliojo. Dabar Pūkelytė pas mane, kiti du pas sesę.
O čia viena iš pirmesnių Pūkelytės nuotraukų kai apsigyveno pas mane
ši man atrodo jau vėliau, net ir nepamenu
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Busy du muškietininkai  :wub: 

Rariuko ryžulis gintarėlis  :wub: 

Busy, jei gerai pamenu, Pūkelytė jau suaugusi pas Rariuką atkeliavo  :hmm: 

Bet galiu parodyt mažą Dyzių - bus panašu  :mirksiukas: 

63a2e7f429ef0db1c4d8081365fe9286312.jpg

Atsakyti