Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Supratau 4u.gif Dyzius wub.gif Pukelyte wub.gif
Atsakyti
Jetus Dyziukas wub.gif wub.gif wub.gif
Na sakyčiau panašu biggrin.gif
Atsakyti

Manau, kad panašu   :D 

va, dar

eb2a12cd1ef7101c2ef5e3171411b897899.jpg

Atsakyti
As irgi pravarciau siandien Bosiuko ir Karoliu fotkes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2017 04 13, 09:14)
As irgi pravarciau siandien Bosiuko ir Karoliu fotkes wub.gif

O man dar labai sunku žiūrėt Funtuko nuotraukas unsure.gif taip aš jo pasiilgau. Trūksta atrodo kažko ir viskas, nors namie tikrai neliūdna. Šiandien pavz. Mobis su Pikseliu surengė gaudynes- žaidynes 3 val nakties doh.gif ir tai tesėsi, na su šiokiomis tokiomis pertraukomis, galima sakyti iki pat kol reikėjo keltis, t.y. pusė šešių. Po to mažylė blink.gif pradėjo ant palangės po roletu landžiot pirmyn atgal. Taip kad aš šiandien vėl esu laaabai pikta. Gerai, kad iš pačio ryto pamačiau tokius grožius, tokias meilės eiles perskaičiau biggrin.gif , tai truputį atlėgo biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi truksta, bet gyvenimas eina savo vaga toliau 4u.gif Gerai, kad nuotraukos lieka
Atsakyti

Rariuk  :4u:  iš tiesų tai su laikus viskas švelnėja, aš jau Mau ir Dy nuotraukas ramiai žiūriu, O va kažkaip neseniai pažiūrėjau filmuką su Pampliuku ir skaudu dar... na jis, aišku, ypatingas atvejis. Bet ir tai praeis. Svarbu nedrausti sau gedėti, nes uždusinti jausmai paskui su tokia audra gali prasiveržti...

Atsakyti

Ozzio ir Olio labarytis labai nuotaikingas :D

Pukelytė gražuolė :wub:

Dyzius išvis be žodžių :wub: :wub: Pasiilgau visų, kurie buvo su mumis :4u:

Atsakyti

Aš vakar darbiniam kompe aptikau, kad buvau persikėlusi visas senojo telefono nuotraukas. Radau ir Zugiuką ten:

IMG_1528.jpg

Kai Bugi susirango ant sėdmaišio, vis dar buna, kad pagalvoju, jog ten Zugi, nes Zugi  mėgstamiausia vieta buvo sėdmaišis.

Atsakyti

Baltukai labai gražūs :4u:  Tos gintarinės jų akys :wub:  Vakar kaip tik skaičiau straipsnį, kad žmonės kurie augę su gyvūnais nuo pat gimimo, beveik neturi alergijų, ilgiau gyvena, išmoksta suvaldyti stresą, rečiau serga depresija ir .t.t. Nes glostant gyvūna išssikiria laimės hormonas seratoninas, žmogus iškart būna laimingesnis  :) Taip kad visi čia esam apsupti laimės :D

Atsakyti
Zugiuko pilvelis wub.gif

Mažiukas Funtikutis
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Vaje vaje, kiek grožybių prisižiūrėjau wub.gif
Kiek jūs daug augintinių esat turėjusios bigsmile.gif Man Mėta pirma, tik nežinau ar paskutinė. Ir tai ji atsirado dukros dėka. O dabar neįsivaizduoju namų be jos ax.gif Kartais pagalvoju kaip bus kai jos nebus, bet veju tas mintis, nes bais graudu pasidaro ax.gif

Bet Giliuko meilės poezija, tai kažkas toookio bigsmile.gif wub.gif

Tiesa, vos nepamiršau, Dryžuotai laimei linkiu gyvuoti ir klestėti, o Diinkai stiprybės, kantrybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti