Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Edule @ 2017 04 13, 12:53)
Sveikos mielosios!
Baigės mano ašarų pakalnė, liko nosis bėganti. Buvau pas alergologę (kam reikia Kaune - rekomenduoju!) Pasirodo buvo man smūginė reakcija, vaistų pavartojus aprimo. Dabar stebėt. Padarė krūvą alergenų - alergiška tik histaminui, ar kaip ten jis. biggrin.gif Žodžiu, laiminga kaip slyva. Su kate miegam sau užsiklojusios. Ji man nugarą šildo. Vaikų baidosi, bet suaugusieji visi jos numylėti.

Smagu girdėt 4u.gif O jau Barbytė kokia miela wub.gif
Beje o kur ta alergologė dirba ir kokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2017 04 13, 12:57)
Smagu girdėt 4u.gif  O jau Barbytė kokia miela wub.gif
Beje o kur ta alergologė dirba ir kokia ax.gif

Nerealiai džiaugiuos, kad tik smūginė buvo. Išmaudžiau katę, namus pravaliau. Dabar beliko pašlapiuojanti nosis.

Giedrė Urbienė - centro poliklinika. Ėjau su siuntimu, sumokėjau atrodo 16 e. Kmuk būčiau ilgai laukus.

Atsakyti

Edule, džiaugiuosi dėl Tavęs  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2017 04 13, 13:15)
Nerealiai džiaugiuos, kad tik smūginė buvo. Išmaudžiau katę, namus pravaliau. Dabar beliko pašlapiuojanti nosis.

Giedrė Urbienė - centro poliklinika. Ėjau su siuntimu, sumokėjau atrodo 16 e. Kmuk būčiau ilgai laukus.

O kodėl reikėjo mokėt, jeigu su siuntimu?
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2017 04 13, 13:23)
O kodėl reikėjo mokėt, jeigu su siuntimu?

dėl to kad iš kitos poliklinikos. Kmuk būt nekainavę, bet aš skubiai norėjau.
Atsakyti

Edule - džiugu girdėti :4u:  mažytė Barbytė labai dailutė :wub:

Atsakyti
Barbyte grazuole 4u.gif O alergija galvojot bus del jos?

Siandien niekur nejau, nors planavau vel lekti vaikscioti. Nebuvo dar nei vienos atostogu dienos, kad kazkur neisnykciau. Tiesiugo oras apniukes, vos 9 laipsniai silumos, pasileidau garso takeli su lietumi ir dunduliu, ir praparpiau pora val. savo malonumui. Ozzis kojas silde, Kiaruse galva, visi kiti likusieji kas kur. biggrin.gif
Atsakyti
Edule, kaip gerai, kad viskas išsisprendė su ta alergija 4u.gif Įsivaizduoju kaip tau palengvėjo biggrin.gif

Barbytė, Maksimas wub.gif Ir apskritai, visi maži kačiukai, šuniukai yra kažkas toookiooo wub.gif
Atsakyti

Labas vakaras,

O kad pridėjot čia mielybių :wub: 

Edule, labai džiaugiuosi, kad nereikės atsisakyti pūkuotų gyvenimo malonumų. :)  

Tiesiugo oras apniukes, vos 9 laipsniai silumos, 

Oho, net 9! :D Mes savo 6 laipsnius apsikabinę džiaugiamės, kad nesninga :rolleyes: 

Atsakyti

Aga, tikrai džiaugiamės  :)  į pavakarę mano padangėje lietus su kruša kad davė, mintyse atsiprašiau visų žieminių drabužių, kuriuos antresolėn sukamšiau  :D 

Busy - atostogai smagu, taigi leisk laiką kaip norisi  :D​ 

Atsakyti
Oi, pas jus dar salciau pasirodo biggrin.gif

Aciu Magnun, siandien skyriau diena valgio gaminimui, dariau tabule salotas, ledus.. zodz nervavau skrandi biggrin.gif
Atsakyti

Na ir priplepėjot mergiotės :blink: Nebespėjo paskui jus.Todėl giriu visų katinukus, atskirai nieko nesuminėsiu. :wub:

Vakar mano šokoladinis ilganosis paminėjo solidžią 11 metų sukaktį.Kaip taksiukui, tai jau daug.Ir kaip tyčia neturiu jokios padoros gimtadieninko foto :blush-anim-cl:

33f52b0a0f62.jpg

Atsakyti