Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

O aš ką tik sutikau slapčia nuo buto šeimininkų apsiimti nėščios katės globa :( Aišku, dar ją reikia sugauti ir t.t Narvą turiu, patalpinčiau kitame kambaryje, nes nuomojamės 2k butą. ten daiktais apkrauta, šeimininkai nelabai kišo nosies kas ten, kai buvo atvažiavę. 

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 04 13, 10:12)
Sveikutės 4u.gif

Vaje vaje, kiek grožybių prisižiūrėjau wub.gif
Kiek jūs daug augintinių esat turėjusios bigsmile.gif Man Mėta pirma, tik nežinau ar paskutinė. Ir tai ji atsirado dukros dėka. O dabar neįsivaizduoju namų be jos ax.gif Kartais pagalvoju kaip bus kai jos nebus, bet veju tas mintis, nes bais graudu pasidaro ax.gif

Su tuo lengviau šiek tiek susitaikyti , kai namie yra dar vienas augintinis. Nors ir liūdna , bet kai pavz. mano atveju liko dar dvi, o kur dar kitų globa,tai kažkaip užtenka veiksmo. Aišku tie prisiminimai, o dar kai pradedi lyginti , bet gyvenimas toliau tęsiasi , rūpiniesi kitais ir nėra laiko per daug liūdėti, bent jau atvirai. O kas yra giliai, nieks nemato.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Negaliu nepagirti Busy gyvūnijos wub.gif Jau toookie visi gražuoliai wub.gif

O jau Giliuko eilėšššš biggrin.gif

Daug sveikatos "satelitiniams" katukams 4u.gif

Matau prisiminimais dalinatės wub.gif Gaila, daug liūdnų unsure.gif

O čia mūsų Maksimas, koks menkutis buvo biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Maksimukas wub.gif wub.gif wub.gif
Na jie visi mažiukai fainulkos, bet labai greit užauga unsure.gif
Na kai kas iš vaikiško amžiaus ir neišauga biggrin.gif , kaip pavz. Friskė.
Atsakyti

Awww Maksimukas dar mažas imperatoriukas :D Šponkiau, jei jau su dviem katėm leido gyvent , tai manau kitų net nepastebės :) Juk gerą darbą darai, nevagi  :4u:  Nuomuotojams svarbu , kad kaimynai nesiskūstu, laiku eurus gautų ir turto negadintų visa kita jiems tikrai dzin  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 13 balandžio 2017 - 10:04
Zugute 4u.gif Maksimas kaip baronka susiraites 4u.gif

Išėjau maudytiš, iššikrauštau paš Giliuką.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Pupita atvažioja! Reikia lėkt lašiša pjauštyt, kreveteš darinėt !

800cc1217b426ea3d744c73f84da0bee531.jpg

Atsakyti
Vajetus Giliukas skubėk kuo greičiau biggrin.gif pagaliau tavo Pupita atvažiuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Tu Giliukas gerai pagalvok, girdejau is duso grasinimus tarpe tarp karaokes, kad vietoje saves atsius Mumi biggrin.gif
Atsakyti

Labukas,

Busy, optimistė  :D  atsiųs tau Mumį   :laugh: 

Gražučiai visi  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Oho, Pupita pas Giliuką atvaro :D  ot tai balių Giliukas ištaisys :D

Mažytis Maksimukas :wub:

Atsakyti
Sveikos mielosios!
Baigės mano ašarų pakalnė, liko nosis bėganti. Buvau pas alergologę (kam reikia Kaune - rekomenduoju!) Pasirodo buvo man smūginė reakcija, vaistų pavartojus aprimo. Dabar stebėt. Padarė krūvą alergenų - alergiška tik histaminui, ar kaip ten jis. biggrin.gif Žodžiu, laiminga kaip slyva. Su kate miegam sau užsiklojusios. Ji man nugarą šildo. Vaikų baidosi, bet suaugusieji visi jos numylėti.
Barbytė leliukė: Priedas  IMG_1232.JPG   19,16KB   3 Parsiųsta kartų

Jau nuo mažens triukšminga buvo:
Priedas  IMG_1257.JPG   33,72KB   2 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edule: 13 balandžio 2017 - 11:53