O aš ką tik sutikau slapčia nuo buto šeimininkų apsiimti nėščios katės globa
Aišku, dar ją reikia sugauti ir t.t Narvą turiu, patalpinčiau kitame kambaryje, nes nuomojamės 2k butą. ten daiktais apkrauta, šeimininkai nelabai kišo nosies kas ten, kai buvo atvažiavę.
QUOTE(Daredi @ 2017 04 13, 10:12)
Sveikutės
Vaje vaje, kiek grožybių prisižiūrėjau
Kiek jūs daug augintinių esat turėjusios
Man Mėta pirma, tik nežinau ar paskutinė. Ir tai ji atsirado dukros dėka. O dabar neįsivaizduoju namų be jos
Kartais pagalvoju kaip bus kai jos nebus, bet veju tas mintis, nes bais graudu pasidaro
Vaje vaje, kiek grožybių prisižiūrėjau
Kiek jūs daug augintinių esat turėjusios
Su tuo lengviau šiek tiek susitaikyti , kai namie yra dar vienas augintinis. Nors ir liūdna , bet kai pavz. mano atveju liko dar dvi, o kur dar kitų globa,tai kažkaip užtenka veiksmo. Aišku tie prisiminimai, o dar kai pradedi lyginti , bet gyvenimas toliau tęsiasi , rūpiniesi kitais ir nėra laiko per daug liūdėti, bent jau atvirai. O kas yra giliai, nieks nemato.
Maksimukas
Na jie visi mažiukai fainulkos, bet labai greit užauga
Na kai kas iš vaikiško amžiaus ir neišauga
, kaip pavz. Friskė.
Na jie visi mažiukai fainulkos, bet labai greit užauga
Na kai kas iš vaikiško amžiaus ir neišauga
Awww Maksimukas dar mažas imperatoriukas
Šponkiau, jei jau su dviem katėm leido gyvent , tai manau kitų net nepastebės
Juk gerą darbą darai, nevagi
Nuomuotojams svarbu , kad kaimynai nesiskūstu, laiku eurus gautų ir turto negadintų visa kita jiems tikrai dzin ![]()
Pupita atvažioja! Reikia lėkt lašiša pjauštyt, kreveteš darinėt !
Vajetus Giliukas skubėk kuo greičiau
pagaliau tavo Pupita atvažiuoja
Tu Giliukas gerai pagalvok, girdejau is duso grasinimus tarpe tarp karaokes, kad vietoje saves atsius Mumi
Labukas,
Busy, optimistė
atsiųs tau Mumį
Gražučiai visi
Oho, Pupita pas Giliuką atvaro
ot tai balių Giliukas ištaisys
Mažytis Maksimukas
Sveikos mielosios!
Baigės mano ašarų pakalnė, liko nosis bėganti. Buvau pas alergologę (kam reikia Kaune - rekomenduoju!) Pasirodo buvo man smūginė reakcija, vaistų pavartojus aprimo. Dabar stebėt. Padarė krūvą alergenų - alergiška tik histaminui, ar kaip ten jis.
Žodžiu, laiminga kaip slyva. Su kate miegam sau užsiklojusios. Ji man nugarą šildo. Vaikų baidosi, bet suaugusieji visi jos numylėti.
Barbytė leliukė:
IMG_1232.JPG 19,16KB
3 Parsiųsta kartų
Jau nuo mažens triukšminga buvo:
IMG_1257.JPG 33,72KB
2 Parsiųsta kartų
Baigės mano ašarų pakalnė, liko nosis bėganti. Buvau pas alergologę (kam reikia Kaune - rekomenduoju!) Pasirodo buvo man smūginė reakcija, vaistų pavartojus aprimo. Dabar stebėt. Padarė krūvą alergenų - alergiška tik histaminui, ar kaip ten jis.
Barbytė leliukė:
IMG_1232.JPG 19,16KB
3 Parsiųsta kartųJau nuo mažens triukšminga buvo:
IMG_1257.JPG 33,72KB
2 Parsiųsta kartų