Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Beje, susikasėm šiandien su mb vieną lysvikę darže. Lyg ir baigėm... Betgi ne - prisistatė Kokybės kontrolierė Zaiza. Apžiūrėjo. Įvertino. Darbą priėmė ir pasirašė.

Tikėkimės, kad apsieisim be apylinkės revizorių parašų...

Atsakyti

Rytą dar kaip ir bandė rodytis saulytė, o dabar apniuko.Visą fantaziją atmušė, jau nebenoriu į lauką eiti kapstytis.

Kačių imtynės- ristynės :bigsmile:

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kokie mieli maži šuniukai, bet kačiukai labiau patinka wub.gif Čijos labai gražios kojytės wub.gif
Tiesa, mane palaižė šuniukas, visas rankas šokinėdamas ir džiaugdamasis. Tikrai švelnus liežuvukas, tai ne Nikitos brūkštelėjimai biggrin.gif

Įsivaizduoju Zaizos veiksmus lauke biggrin.gif Bet ir Mikutei patiko kiek supratau iš voliojimosi. Vis tik smagiau dviese. Kokia pasitaisiusi Zaiza, kai nebekankina meilės troškulys wub.gif

Nikita prikimšusi pivelį snudūriuoja biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Edule,  pas mane taip, renka MB, nes jis entuziaztas gaminti, aš tik dėl to, kad reikia valgyti. O ir šiaip jam patinka rinkti, skaityti domėtis,  tai man atkrenta :) 

http://www.bigbox.lt...EGT7355NOK.html

Dabar kai žiūriu,  na Lapyna teisi, kad nieko ten daugiau didelio turbūt nepastatysi, bet ta wok naudos tik MB, aš nevalgau rytietiškų jo patiekalų :) 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Nikita gražuolė  :wub: 

Zaiza malkose įsipaišius  :D 

Žaidimai kolegių  :super: 

Naktis rami  :topsecret: 6.40 išleidau, reikaliukai - ant palutės, žaidimai, pusryčiai ir toliau snaudžia...  :wub:  

Su Kelviu labai norisi dūkt mažiukui, nu bet Kelviui ne lygis kažkaip... Nors pačiam matosi irgi įdomu, žiūri, sukasi aplink, o kai Haris lūžta miegot, ateina arti, uosto, kažką murma..  Ir vis aplink palutę kasinėja, matyt nesupranta, nu kaip taip galima, reikalus vidury kambario daryti  :umn:  :laugh: 

Atsakyti

Zaiza kad smagiai lauke laiką leidžia :) O ir su drauge jai matosi linksma :) 

Bobausiu ir aš nevalgius ir nesinori kažkaip niekad nepasitikiu juk nuodingi.

Baukide Giliukas irgi uzkasinedavo Mumio palute ir maždaug vajej vajej kaip taip galima daryti :) Manau po savaitės žais abu :)  kaip katinui privalu pasilauzyti ir vaidinti nepasiekiama :)

Atsakyti

Labas vidurdienis, 

Vilniuje pakankamai saulėtas. :)

Smagu, kad Haris apsipranta. Kelvis, manau, greitai naujam sugyventiniui suras pritaikymą.  :bigsmile:

Nikita kudlas išleidusi kaip laumė. :)

Aš dar minutėlę patinginiausiu ir eisiu suleisti nagus į žemę. Pagaliau žiema baigėsi.

Drebėkite, žemės mirtingieji, aš ateinu kaip šešėlis

Priedas  IMG_6255sm.jpg   443,73KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nikita kokia dama kojas kaip sudejusi :) Labai grazi :) O jau Zaiza tai tikrai kaip kokia pantera atrodo :)

Atsakyti
Zaiza tai tikrai tokio laukinio grožio wub.gif Ir panaši į laukinių kačių giminę. Mano Nikitukė, tai kaip meškėnukas smailianosis biggrin.gif
Atsakyti

Lapynos katukams kaip faina kad laisvai po laisvę gali lakstyt...  

sakai jau kiši nagus į žemę ?  Nešalta kaži dar....matosi pro langą saulėta bet vėjas. Mano braškės dar su pernykščiais lapais. 😄 tai mąstau gal ir man iki sodo nulėkt...

Atsakyti

Lapynos katukams kaip faina kad laisvai po laisvę gali lakstyt...  

sakai jau kiši nagus į žemę ?  Nešalta kaži dar....matosi pro langą saulėta bet vėjas. Mano braškės dar su pernykščiais lapais. 😄 tai mąstau gal ir man iki sodo nulėkt...

Atsakyti

Sveikos,kiek grožių pridėjote... :wub:  :wub:  :wub: 

Na,o mums šiandien jau trys savaitėlės... :rolleyes: 

Truputį vėliau pasirodysime...

Beje, Diinka sveikinu su šeimynos pagausėjimu... :4u:  Tuoj lopšelis ir tikras kačiukų darželis pas Tave bus... Džiaugiuosi,kad išgelbėjai dar vieną šeimyną  :4u:​ 

Atsakyti