Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

o čia pirmą kartą sode. Baimių jokių, veiksmo pilna....ypatingai laiptais ptiko pirmyn-atgal smile.gif tik vat mašinoj nepatiko važiuoti-labai garsiai šįkart kniaukė... sakom panelei mašina kiemo nepatiko, kai važiuodavo su "išeigine" viskas gerai buvo...

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 balandžio 2017 - 15:46

V-Rine, kaip pas jus gražu :wub:

Buvom ir mes grybauti, o iš tikro norėjau,kad pabaisiukai pasilakstytų.Miega dabar abu, sakytum kaip nėra jų :hihihi:

Įmetu kelias šios išvykos foto.Veiksmas vyko Labanoro regioniniame parke.Labai gaila,kad jis stipriai iškirstas.O kokie buvo nuostabūs miškai :( ee0cf56767b5.jpgf692eb7c51c8.jpg5b1652d71107.jpg

Atsakyti

Baukide, norėjau įmest nuorodą į dresuotojos tekstą, bet labai panašiai viską Aist surašė wub.gifNarvas tikrai yra gėris, nors nelabai interjero grožis, bet iš praktinės pusės tiesiog išmoksti to rekežio vidury namų nematyt biggrin.gif

Prašau nuorodos, bus naudinga  :4u: 

Labai gražus šlapias pušynas  :wub:  pasiilgau pušų...

Skautai šaunuoliai  :D 

Lisitėja, koks vaizdas liūdnas miško... 

V-Rinės panelė kokia graži  :wub: 

Atsakyti

Nieko gražaus. Nes žalumos nėr...o taip norisi jau. Pažiūrėjus į Lapynos nuotraukas pirma mintis buvo - o kodėl taip žalia ten.... Poto žiūriu kad lyg ir pagrinde ten spygliuočiai ☺  ar ne ?

Žiūriu žiūriu aš į tuos bobausius tai manau aš jų net mačiusi tokių nesu, aišku apie valgymą net kalbų nėra ☺ gal ir kvailas klausimas - o jų skonis kaip grybų ? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 balandžio 2017 - 17:00

V-Rine, visai nekeistas ir nejuokingas klausimas.Jei esi gryna miestietė, arba neturi kaimuko miške, tai iš kur žinoti.

Taip, jų skonis kaip grybų,tik juos sunku paruošti.Jie auga kirtimuose, todėl būna smėliuoti.Ir dar jie yra nuodingi.Juos verdu tris kartus po 10 min, vis keisdama vandenį.Tada jie praranda didžiąją dalį nuodų.Jei dėsi iš karto į keptuvę, tai ligoninė garantuota.

Mūsų namuose iš jų ruošiamas baltas (bešamelio) padažas ir valgoma su virtomis bulvėmis.Nesu grybų mėgėja, bet labai patinka juos rinkti.Dievinu pušynus, tik gaila, kad taip niokojami miškai.

Sutinku, labai,labai trūksta žalumos.

Atsakyti
Šponkiau, Lapyna rašykit!
Man toks klausimas visad kirba, o kodėl pačios nesirenkat technikos? Gi jūs pagrindinės naudotojos, ar vyrai virtuvių karaliai? ax.gif
Papildyta:
Lisitėja, kaip įdomu! Įdomu Žemaitijos miškuose bobausiai gyvena?
Atsakyti

O tai sakot ne visuose miškuose jų dar galima rasti ???

Atsakyti

Bobausių ir aš nepažįstu.  :rolleyes: 

Edule, net nežinau, ką dėl Barbės naktinių rėkavimų patarti. Gal kuo daugiau veiklos dieną organizuoti, vakare gerai išžaidinti.  :hmm: 

Atsakyti

Ne visuose miškuose jie auga.Tai yra smėlėtų sausų miškų, kirtimų grybai.Dzūkai jų turi daug.Ar auga Žemaitijoje, tai nežinau.

Barbei naktį nuobodu, niekaip nesupranta kodėl visi miega.Juokauju, nesu su tuo susidūrusi.Juk maniškis eina į lauką, aišku tinkamiausiu laiku.Maždaug pusę trijų nakties. e010.gif

Atsakyti

Vajej šuo pats geriausias pasirinkimas :) Netgi mokslininkų yra nustatyta kad šunys padeda mokytis vaikams ir jie auga laimingesni  :P  kiek veiklų galima veikti su šunimis, agility , canicross, IPO, ir t.t. Mes labai rimtai svarstome su Mumiuku išsilaikyti šuns terapeupo diplomą :) ir lankytis ligoninėse  :4u:   Aš už šunis  :D  Gile kokia jau didelė :wub:  jau tokia suaugusi atrodo tikra leoparduke :4u:​ 

Atsakyti

VRine, taip, ten pušynas, spygliai žali, samanos žalios, o dar lietingu drėgnu oru ta žaluma tamsesnė, sodresnė. Tie pušynai buvo prie Vilniaus, tarp Nemenčinės plento ir Bezdonių. 

Bobausiai įdomūs grybai. Ir skanūs. Tik ruošti jos reikia ilgaaaai... Reikia, kad nuodingos medžiagos išsiplautų arba išsigaruotų (dėl to kai kurie juos džiovina). Matėm jų daug, tik nerinkom. Šiuo gyvenimo etapu nenoriu rizikuoti. :)

Šponkiau, Lapyna rašykit!
Man toks klausimas visad kirba, o kodėl pačios nesirenkat technikos?

Na, aš gal ne visai taip parašiau. Mūsų atveju rinkausi labiau aš. Visumoj pasirinkimu patenkinta, bet paviršius vis dėlto geriau būtų stiklinis. Aš norėjau, kad būtų įgilintas, kad ištekėjęs iš puodo skystis nevarvėtų ant stalviršio (jis pas mus medinis). Bet realiai retai kada pribėga daugiau nei šaukštelis, o ir nuvalai tuoj. O valyti stiklinį ir plokščią būtų žymiai lengviau nei dabartinį plieninį.

Tiek mes, tiek Šponkiukas ėmėm platesnę versiją, 5 "skylių". Šponkiuko vyro pasirinkimas buvo su didžiąja skyle per vidurį. Bet jūs esat ne dviese, tai jei imsit 5 skylių, rinkitės su didžiąja iš krašto. Realiai uždėjus ant tos turbo skylės didelį puodą ar plačią keptuvę, gretimos lieka neprieinamos. Jei tas didelė skylė iš krašto, tai dar gali naudoti 2 skyles iš kito šono. Mes, pvz., bulvinius blynus kepam per 2 dideles keptuves. Kadangi didžiosios skylės iš kraštų, tai jokių problemų. O šalia (t.y. per vidurį) tuo metu telpa tik mini puodukas mažojo košei arba padažui. Šiaip tas turbo degiklis geras daiktas, tikrai galingas. 

Mūsų katlentė iš IKEA, tokia http://www.ikea.com/...ducts/40278053/

Atsakyti

Ko čia šūkaujat? Aš juk čia. Ne, aš nepasislėpiau. Čia jūsų malkos prie manęs slepiasi.

Priedas  IMG_6648sm.jpg   620,95KB   0 Parsiųsta kartų

Kolegė atėjo!!! Ką darom?

1. Įkandam į uodegą

Priedas  IMG_6655sm.jpg   507,44KB   0 Parsiųsta kartų

2. Užšokam ant kupros

Priedas  IMG_6669sm.jpg   686,46KB   0 Parsiųsta kartų

3. Pasiduodam provokacijoms...

Priedas  IMG_6662sm.jpg   483,58KB   0 Parsiųsta kartų

...ir išmaudom ją dulkėse!

Priedas  IMG_6663sm.jpg   445,37KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti