Nu va, negaliu užmigti. Pažiūrėjau bored panda puslapyje, kaip su tattoo randus slepia (įkomponuoja), tai jau turiu idėją savo rankai. Tai dabar kai MB jau parpia, sėdžiu internete ir ieškau kažko panašaus, ką visai norėčiau nešioti likusį gyvenimą. Jei randas būtų statmenas, o ne horizontalus, tai jau prieš porą metų žinojau, ką norėčiau, bet va pagal tai kaip yra, niekas nelipo ![]()
Labas rytas,
Aist, labai gražiai surašei. ![]()
Man dar patiko vienos mano draugės išaiškinimas. Katė - tai tarsi namų dvasia. Be katės namie kažko trūksta.
Bet va ŠITA... namų dvasia...
IMG_6675s.jpg 355,67KB
0 Parsiųsta kartų
...atsidėkodama už tai, kad 1 val nakties su ja pažaidžiau, šiandien 6 ryto sukėlė bizonų migraciją pas mane miegamam (vyras pabėgęs išsimiegoti į kitą kambarį). Tą dar būčiau iškentus ir paskui užmigus, bet tas bizonas netrukus prikėlė mažąjį direktorių, ir 6.30 aš ėjau vykdyti įsakymų "į apačią", "barankų" ir pan. Direktorius piktas, nes pats per paskutinę parą miegojo 7,5 val (rekomenduojama paros dozė jo amžiui - 12 val).
Dabar direktoriaus nurodymu sėdžiu prie kompo, aprūpindama jį snaudimui reikalinga šiluma ir minkštumu, ir svarstau, ar pataikysiu į takelį Ribiškėse... Mika tuo tarpu tęsia veiklą namuose (migruoja laiptais, rideną kažką bildančio po svetainę, kompostiruoja numestą milimetrinio popieriaus lapą, viskas su balso komentarais), bandydama užtikrinti visų šeimos narių atsikėlimą laiku.
Matyt, nusprendė atsigriebti už paskutines savaites, tyliai praleistas po vonia arba ant dukros lovytės.
O Zaiza, atsiribojusi nuo šio pasaulio, miega kriauklėje.
Pažiūrėjau bored panda puslapyje, kaip su tattoo randus slepia (įkomponuoja), tai jau turiu idėją savo rankai.
O ten nėra kokios versijos randams ant kaktos? Man reiktų vieną paslėpti
![]()
Labas
Jau sukilot, jau čirškat?
Rytas fantastiškas, žiūriu į dangų ir net širdis virpa, kaip žalioje jaunystėje.
Sėkmingai pasivaikščiojimo mergytėms
Centukų turėkit, nes gegutė jau turėtų kukuoti.Dar negirdėjau, ale pinigiukų su savimi turiu.
Esu skaičiusi, kad moters totemas yra katė, o vyro - šuo.Katė murkuoja prie židinio, šuo laksto kieme.Mes esame namų saugotojos, vyrai saugo visą pasaulį.
Vesdama šunis, mačiau kaip mano kiemo papuošalas puošia paupį.Pašaukiau vardu, tai kėpso ir net neatsisuko.Atseit ne jis čia
Centukų turėkit, nes gegutė jau turėtų kukuoti.Dar negirdėjau, ale pinigiukų su savimi turiu.
Vesdama šunis, mačiau kaip mano kiemo papuošalas puošia paupį.Pašaukiau vardu, tai kėpso ir net neatsisuko.Atseit ne jis čia
Sąžinės turėk, žuvis išbaidysi. ![]()
Gegutę jau aną savaitgalį girdėjau, puoliau versti kuprinę ir kratyti piniginę. Spėjau tik ant antro užkukavimo. Kaži, čia užsiskaitė? ![]()
Užsiskaitė, svarbu turėti buvo.
Mikos akys jau tokios, pilnos įžūlumo
Gyvena katukė ir vargo nemato.
[b]Lapyna,[/b] man atrodo, kad Mika tikrai nusprendė atsiimti už tą laiką po vonia ir dabar energijos perteklių išlieja.
O šiaip ar ji bent kiek draugiškesnė?
Viską skaitau, bet nelabai buvo laiko atsakyti. Turėjau trumpas atostogas Nyderlanduose ![]()
Tik vat savo uodeguotojų be galo pasiilgau.
Sveikos, tai ar susirinko keliautojų? Mes tai su MB atidarėme irklenčių sezoną, kol vėl neprisnigo
vanduo tai šaltas, gerai, kad tik truputį įbristi tereikia, kad užlipti. Išsimaudyti dar nenorėčiau ![]()
Tikrai - ar pavyko pasivaikščiojimas, nes šiandien pagal orą tai buvo tobula pavasario diena?
Aš pasidarbavau sode ir kaip bonusą dar išverčiau išsikerojusį ir šaknis į šonus kaip aštuonkojis išskleidusį lazdyno kelmą
žodžiu diena buvo sėkminga ir tai jaučia visi mano raumenukai
Toks įspūdis,kad išėjo panos ir dar neparėjo
Jau buvo griaustinis, gal nieko,jei išsimaudysi?
Knygoje radau Japonijos trumpaplaukį Runciuką (žiūrint į knygą jis panašesnis, nei nufotografuotos knygos vaizdas): 
Toks įspūdis,kad išėjo panos ir dar neparėjo
Jau buvo griaustinis, gal nieko,jei išsimaudysi?
Kažkaip nesinorėjo dar