Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

IMG_6791.jpg

IMG_6792.jpg

IMG_6794.jpg

IMG_6796.jpg

IMG_6798.jpg

Atsakyti

Ainu kaip iš kailinių reklamos :wub:  - va, koks polivalentiškas apdarėlis, visur tinka, grožėkitės  :D 

Atsakyti
Ainu vel gavo leidima i lauka? biggrin.gif Ir net be pavaduko bigsmile.gif Kailiniai wub.gif
Atsakyti

Šponkiuk, tai ar išsirinkai tatuiruotę? Kurioje vietoje ir kokios kilmės pas tave tas randas? Aš pati turiu milijoną randų, bet man jie nė kiek netrukdo gyventi. 

Na neišsirinkau, o sugalvojau kokio tipo norėčiau, kas būtų įkomponuota. Tokios tikrai nėra padarytos :) 

Randas ant rankos, truputį žemiau nei standartinės markės rankovė. Randas liko nuo virvės,  1 cm pločio ir 10 cm ilgio.

Dar turiu ir didesnį T formos randą po krūtine.  

Atsakyti
Sveikos
Su pavydų nusekiau akimis jūsų pasivaikščiojimą, deja visokių reikalų atsirado. Nors galvoju, reikėjo spjaut į viską ir galvą pravėdint.
Aptvėrėm balkoną tinkliuku, leidžiam Belai ten sėdėt. Berods Lapyna skundėsi, kad musės negaudomos, tai Belai tik duok biggrin.gif Bet, kad tas duok bais nevykęs buvo. Parbėga katuks iš balkono, seilės bėga, galvą maskatuoja blink.gif jazz, sakau apsinuodijo kažkuo..bet kuo?? Bando lyg snukelį valytis ir nesigauna, letena pekelia ir nusipirto. Viežo bais keistas vaizdas, jau galvojau pas veterinarus lėkt. Bet gi žvilgt į balkoną, o ten blakė sėdi biggrin.gif viskas aišku. Tai, kad mano čiukčia būtų pasimokius blink.gif šiandien mačiau, kad bitę norėjo sudorot, laiku atitraukiau blink.gif
Atsakyti

Ainu vel gavo leidima i lauka? biggrin.gifIr net be pavaduko bigsmile.gifKailiniai wub.gif

Čia ta reta proga, kai aš ją lauke išsileidusi ganau. Kol akių nenuleidžiu ir šalia stoviu, tai kaip angelas būna- sliūkinėja rami, žolę degustuoja, vabaliukus gano, ant terasos kaip gauruotas cepelinas vartosi. O jei nusisuku kur ir žengiu žingsnį į šoną, Ainu akimirksniu digimonizuojasi į velnio patrakėlę katę, kailinius tik pasikaišo ir skrenda per tvorą pas kaimynus nuotykių ieškoti. Pusvalandį mudvi abidvi po kiemą slampinėjome per smulkų lietutį, o po to Ainu nebeištvėrusi įkyrios mano kontrolės, bandė šokti ant tvoros, bet buvo pagauta ore ( didžiuojuosi savo reakcija) ir iš karto sugrąžinta namo.  :) Lauke aš jos tuos kailinius šukuoju, kamuolį plaukų išmetu ( paukščiukų lizdams turėtų puikiai tikti), bet tai ant Ainu nė kiek nesimato, vis tiek gauruota meška lieka.

Atsakyti

Laba diena,

Visas mamytes su mūsų diena :4u: 

pažadėjau Šponkiukui panoramą, bet taip iki kompo ir nepriėjau... 

Bet gi žvilgt į balkoną, o ten blakė sėdi biggrin.gifviskas aišku. Tai, kad mano čiukčia būtų pasimokius blink.gifšiandien mačiau, kad bitę norėjo sudorot, laiku atitraukiau 

Mes porąkart Zaizą už pakarpos gaudėm paskui kamanę beskrendančią... :rolleyes: O jai kuo storesnis skraidūnas, tuo smagiau. Su musėm nesismulkina, bet va paskui drugelius lauke taip plasnoja, kad mes tik akis išsproginam :blink: Ir pagavusi suryja su visais sparnais :rolleyes: 

O, šita, kodėl aš kai telefone sm naršau nėr mygtuko "atsakyti"? tiksliau prie kiekvieno posto yra toks, tik nieko nedaro?

Jei po postu spaudi "atsakyti", tai nieko ir nedaro. Reik eiti į apačią, į atsakymo langelį, ir parašius spausti "Greitas atsakymas". Arba po postu spausti "cituoti" ir tada rašyti su nuoroda iš citatos langelio (jis būna apačioj dešinėj).

Atsakyti

Ainu tiesiog sutverta fotografuotis žalios žolės fone. :super:

Pas mus vakar jau ir Mika buvo pas kaimyną nublūdijus. Nors į kiemą išvilioti reikia viso komplekso priemonių (Zaiza lauke, bet arti durų, arti nėra žmonių arba max 1 suaugęs, šiltas sausas oras....). Bet kaimynų šuo voljere amtelėjo, tai parskrido kaip su sparniukais. :D 

Atsakyti
Vetra, a Vetra, kaip tu? 4u.gif
Atsakyti

Na, va pagaliau  ramybė visuose namuose :karsta: Pasėdėjom šauniai kepsniukų pasigrilinom, torčiuko užkirtom.Saulutė švietė,vėjukas kasas kėdenio, varnėnai pypavo,fantastiška diena buvo.

Katinai pavaikyti, šunys dėmesio iki ausų gavę, Vėjas trupinukų prisišiupelevęs iš po lėliuko valgymų.

Ainu kailinukai, o jau akys. :flirt2:

Tikrai, o kur Vėtriukas.Kur Vilkra,Ahabi ?Noriu tikėti,kad viskas pas jas ore, tik šiaip nekalbadieniai.

Atsakyti

Sveikos, 

Aist labai puiki istorija, manau įtikintum vyra ir krokodilo jei reiktų :)

Mūsų savaitgalis buvo šuniškas :) Vaikai dalyvavo Bėk su šuniu 2017, puikus oras miškas, paskui važiavom švęsti laimėjimų prie ežero su grilinimu :D

4679e1676fd33c00aed95ad7f4fd7448186.jpg

f7fccd43a7e6aac7e8ccbe1355fa31be247.jpg

Šu mamyčių diena, katinukų mamytės  :wub: 

905c173fa4d7c0a43b471bfbe3c6f878191.jpg

Atsakyti
Sveikos,
aš čia jau tik neakivaizdiniu būdu dalyvauju,bet dėl pagalbos

QUOTE(diinka @ 2017 05 05, 13:36)
šiemet su grupiokais (vyras ir .mona) važiuojam į Kroatiją.(07.16-07.24) kadangi santaupų nėra, tai išleisim atostoginius...o ten kaip D duos....bulvės daržovės auga, katinam "išmaldos paprašysim"  biggrin.gif  išsisuksim....o bet tačiau viena problema Sasiska, oi atsiprašau Fersytė...jei spec. maitinimas, gal dar akis palašint reiks, gal išmaudyt, gal tabletę sušert....visą savo ūkį palieku kaimynams...Fersytės negaliu, jau pradedu sukt galvą, kas galėtų 10 d. Fersytę paglovot...viskuo aprūpinčiau, galėčiau ir narvą duot, ji gerai jame jaučiasi (naktim, ir kai nėra manęs namie ją ir dabar uždarau) Mergaitės pamastykit, gal kuri galėtumėt ? ar žinot kas galėtų ?</p><p></p><p>Lisitėja oro_buckis.gif </p>

Aš galėčiau,bet esu Vilniuj,tai toloka turbūt būtų vežt.Ir tuo metu pati atsotogausiu,tai tiksliai dar nežinau,ar būsiu namie,bet galima paderint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 07 gegužės 2017 - 18:19