Šponkiuk, tai ar išsirinkai tatuiruotę? Kurioje vietoje ir kokios kilmės pas tave tas randas? Aš pati turiu milijoną randų, bet man jie nė kiek netrukdo gyventi.
Na neišsirinkau, o sugalvojau kokio tipo norėčiau, kas būtų įkomponuota. Tokios tikrai nėra padarytos
Randas ant rankos, truputį žemiau nei standartinės markės rankovė. Randas liko nuo virvės, 1 cm pločio ir 10 cm ilgio.
Dar turiu ir didesnį T formos randą po krūtine.
Ainu vel gavo leidima i lauka?
Ir net be pavaduko
Kailiniai
Čia ta reta proga, kai aš ją lauke išsileidusi ganau. Kol akių nenuleidžiu ir šalia stoviu, tai kaip angelas būna- sliūkinėja rami, žolę degustuoja, vabaliukus gano, ant terasos kaip gauruotas cepelinas vartosi. O jei nusisuku kur ir žengiu žingsnį į šoną, Ainu akimirksniu digimonizuojasi į velnio patrakėlę katę, kailinius tik pasikaišo ir skrenda per tvorą pas kaimynus nuotykių ieškoti. Pusvalandį mudvi abidvi po kiemą slampinėjome per smulkų lietutį, o po to Ainu nebeištvėrusi įkyrios mano kontrolės, bandė šokti ant tvoros, bet buvo pagauta ore ( didžiuojuosi savo reakcija) ir iš karto sugrąžinta namo.
Lauke aš jos tuos kailinius šukuoju, kamuolį plaukų išmetu ( paukščiukų lizdams turėtų puikiai tikti), bet tai ant Ainu nė kiek nesimato, vis tiek gauruota meška lieka.
Laba diena,
Visas mamytes su mūsų diena
pažadėjau Šponkiukui panoramą, bet taip iki kompo ir nepriėjau...
Bet gi žvilgt į balkoną, o ten blakė sėdi
viskas aišku. Tai, kad mano čiukčia būtų pasimokius
šiandien mačiau, kad bitę norėjo sudorot, laiku atitraukiau
Mes porąkart Zaizą už pakarpos gaudėm paskui kamanę beskrendančią...
O jai kuo storesnis skraidūnas, tuo smagiau. Su musėm nesismulkina, bet va paskui drugelius lauke taip plasnoja, kad mes tik akis išsproginam
Ir pagavusi suryja su visais sparnais
O, šita, kodėl aš kai telefone sm naršau nėr mygtuko "atsakyti"? tiksliau prie kiekvieno posto yra toks, tik nieko nedaro?
Jei po postu spaudi "atsakyti", tai nieko ir nedaro. Reik eiti į apačią, į atsakymo langelį, ir parašius spausti "Greitas atsakymas". Arba po postu spausti "cituoti" ir tada rašyti su nuoroda iš citatos langelio (jis būna apačioj dešinėj).
Ainu tiesiog sutverta fotografuotis žalios žolės fone. ![]()
Pas mus vakar jau ir Mika buvo pas kaimyną nublūdijus. Nors į kiemą išvilioti reikia viso komplekso priemonių (Zaiza lauke, bet arti durų, arti nėra žmonių arba max 1 suaugęs, šiltas sausas oras....). Bet kaimynų šuo voljere amtelėjo, tai parskrido kaip su sparniukais.
Na, va pagaliau ramybė visuose namuose
Pasėdėjom šauniai kepsniukų pasigrilinom, torčiuko užkirtom.Saulutė švietė,vėjukas kasas kėdenio, varnėnai pypavo,fantastiška diena buvo.
Katinai pavaikyti, šunys dėmesio iki ausų gavę, Vėjas trupinukų prisišiupelevęs iš po lėliuko valgymų.
Ainu kailinukai, o jau akys.
Tikrai, o kur Vėtriukas.Kur Vilkra,Ahabi ?Noriu tikėti,kad viskas pas jas ore, tik šiaip nekalbadieniai.