Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas vakaras,

Taip, pasivaikščiojimas įvyko! Tiesa, jis vyko formatu "Ja da ty da my s toboj" (jei yra nesuprantančių rusiškai - tiesiog dviese :) ). Ir buvo tikrai šilta. Kaip man čiukčiai tai jau per karšta, grįžusi guliau paslika. O pagulėjusi ėjau valgyti grilintų dešrelių, todėl pasirodžiau tik dabar.

Galėjom rinktis, į kurią pusę sukti ratą, ir abi solidariai mergaitiškai nuėjom į kairę. :)

Čia trasos pradžia.

Priedas  Ribiskiu_Panorama1sm.jpg   379,68KB   0 Parsiųsta kartų

Užmetėm akį, kaip vasarą atrodo nudrožta Laimio kalno trasa.

Priedas  IMG_6750sm.jpg   476,52KB   0 Parsiųsta kartų

Saulės užteko, kalnelių irgi, o taip pat žalumos. Gera trasa, gražiai išvalyta ir iškirsta, yra kur akis paganyti. Tiesa, pakeliui sutikome ir keletą architektūros "šedevrų". Bet jų neįamžinom. Jei norit pamatyti - eikit pačios. :P

O įamžinom ąžuolą:

Priedas  Azuolo_panoramasm.jpg   698,32KB   0 Parsiųsta kartų

Ąžuolų ten buvo ne vienas, o visa juosta prisodinta. Kai kurie padžiūvę, kaip kurie pagriuvę. Matyt, kadaise buvo apsodints keliukas į kokį dvarelį.

(bus daugiau)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 06 gegužės 2017 - 21:48

Nu, gi ir faini vaizdai, kol labai neišbujojo. :4u:

Koki ten šedevrai?Man iš kaimo pavilnio trasu nepasiekti, savų per akis yra.

Ąžuolas nieko sau, bet lyginant su Stelmužės, tai tik  kūdikis.

Japanskas Runcia :wub: Panašumo yra :P

Atsakyti

Šaunu, kad smagiai pasivaikščiojot  :4u:​ 

Atsakyti

Aha, Lisitėja, ten geriau eiti kol lapų nedaug ar nėra.

Ąžuolui iki stelmužės daugiau nei šimto metų trūksta :D , bet pakankamai aukštas. Į mano neplatų objektyvą niekaip netilpo, teko sulipdyti iš gabaliukų. :)

Dar truputis ąžuolo (kito) žievės.

Priedas  IMG_6766sm.jpg   521,7KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 06 gegužės 2017 - 22:04

Ant šito kalnelio buvo smagu pasėdėti medžių pavėsyje, ganant akis į tolį...

Priedas  Ribiskiu_Panorama2sm.jpg   516,06KB   0 Parsiųsta kartų

...o taip pat paskaičiuoti debesėlius virš galvos.

Priedas  IMG_6776sm.jpg   397,33KB   0 Parsiųsta kartų

O nusiridenę į apačią, radom vėsų Kaukystos upelį.

Priedas  IMG_6779sm.jpg   628,65KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_6788sm.jpg   484,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niekada negalvojau, kad paukščiai čiulba ir naktį. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 07 gegužės 2017 - 00:16

Šponkiuk, o niekada nesi pykusi ant lakštingalų, kad naktimis miegot neduoda? :D Tik dabar gal joms dar ankstoka. :hmm:

Žinok sulipdžiau panoramą iš 44 kadrų. Dviem aukštais fotografuota. Nemaniau, kad pavyks. Bet pavyko! Tiesa, kadrai buvo jpg ir fotošopas juos virškino gal pusvalandį. Bet suvirškino korektiškai. :) Įkelsiu ryte, einu miegot...

Atsakyti

Lapyn, man paukščiai netrukdo. Nebent tai balandžiai balkone :)

Smagu,  kad pavyko. Man kažkodėl kelias jungiamas foto kažkur kitur bando įlipdyti. Jei imu mažiau foto, tuomet gerai. Bet aš nenoriu iš mažiau. Pabandysiu su kita programa kada vėliau. Galbūt. 

Atsakyti
Labas rytas,

Kad ir dviese pasivaikciojimas tikrai smagus Lapyna 4u.gif Gamta grazi. As irgi dievinu pasivaiksciojimus, net jei niekas neina kartu braukiu viena pati su Ozziu ir vargo nematau 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: Laukiu atitrepsint vaikų ir ganau debesis.Jau toks didelis aplink sukiojasi, taip ir tyko pratrūkti.Išeis svečiai, tai tegul lyja sau.

Puikūs vaizdai, ypač upeliukas patiko, toks linksmutis :wub:

Jau geriau paukščiai naktį čiulba, ką jaunimėlis žalias po parką bliauna nesavais balsais.

Iškirto visus didelius medžius ir krūmus, lakštingalų pas mus nebesigirdi.Liūdna kažkaip tapo.

Jeigu nėra kompaniojonų, tai šuo pats geriausias pasivaikščiojimų draugas.

Atsakyti

Sveikos!  :4u: 

Sulaukusi vaikų gamintų pusryčių į lovą, galų gale iš jos išsiridenau.  :) 

Labai gražūs gamtos vaizdai pro Lapynos objektyvą. Man taip pat upeliukas labai žavingas.  :clap_1: 

Mes vakar Šilėnų pažintiniu taku su šeimos draugais kulniavome. 6 km nesunki trasa, gražūs vaizdai. Pats Šilėnų kaimas labai įdomios architektūros, gatvių pavadinimai dviem kalbom rašyti. O tada dar piliakalniai su tekančios Neries vaizdais, truputis pelkių, keli šaltinėliai. Beje, gegutę, kaip Lisitėja ir sakė, išgirdome, bet aš anei piniginės neturėjau, tai tik vyrui už kišenės pažvanginau, mažu padės. :hihihi:  Vakare jau terasoje kalakutieną kepėm ir ledų kokteilius siurbčiojom. 

Šponkiuk, tai ar išsirinkai tatuiruotę? Kurioje vietoje ir kokios kilmės pas tave tas randas? Aš pati turiu milijoną randų, bet man jie nė kiek netrukdo gyventi. 

Atsakyti

Labos, prisiduodu,kad ir aš grįžau iš pasivaikščiojimo. :rolleyes: 

Lapyn, ačiū už smagią kompaniją   :4u: 

Upeliukas tikrai žavutis, toks siaurukas su smėliuku ir žaisliniais kriokliukais  :wub:  

Japoniškas Runcuncėlis :super:

Vakar ir Runcucėlis ėjo į žygį - apėjo kiemą, veržėsi aiškintis santykius su Morkiumi :hihihi: Šiandien vėl budi prie durų.

O, šita, kodėl aš kai telefone sm naršau nėr mygtuko "atsakyti"? tiksliau prie kiekvieno posto yra toks, tik nieko nedaro?

Atsakyti