iš kur kiti to gero oro šiandien gavo? tai fb visi deda saulutes su žydru dangum, tai čia sm. Mes išvažiavom apie 11 tai visą kelialią arba pilki debesys arba lietus. O ir aš apsiniaukus kaip nežinau kas.
Vilniuje tikrai apniukę visą dieną buvo. O kas tau, Šponkiau, ramybės neduoda, ar vakar vandenyje džiugesį nuskandinai?
Sagytės bėgikai nuostabūs
vaikai su Mumiu matosi, kad gerai prasmingai laiką leidžia.
na, labai smagios bėglių nuotraukos.
Patarkit ka daryti? Vezti pas vet. gydytoja? Kreiptis i prieglauda? Nezinau nuo ko pradeti.
Gal ir kvaili klausimai, bet labai noriu padeti gyvunui,
Ir atsiprasau uz teksta be lietuvisku raidziu, toks deja kompas.
Kaip supratau iš Jūsų noro padėti gyvūnui , katytę norite globoti Jūs ,VilteVarsa,tuomet būtinai kreipkitės į veterinarą,kad būtų nustatyta katytės sunkaus kvėpavimo priežastis,patarčiau tai padaryti kuo skubiau, greičiausiai gyvūnėliui yra būtini antibiotikai .Iš kokio Jūs miesto? Didžiuosiuose miestuos tikrai yra vet gydyklų, kurios dirba visą parą arba bent jau iki vėlaus vakaro...
</p>
As salia Vilniaus gyvenu, katyte nezinau ar galesiu pasilikti, bet jei negalesiu - ieskosiu namu jai. Pameginsiu uzsiregistruoti dar kazkur, gal priims.
Tai nesvarbu ar pasiliksite vėliau ,bet dabar gyvūnui reikia pagalbos ,gerai ,kad jos ieškote ,aš tiksliai neatsimenu kaip vadinasi klinika Vilniuje kuri yra budinti ,lyg "greitoji Žirafa ",ar kažkaip panašiai gal vilnietės parekomenduos..
Tai nesvarbu ar pasiliksite vėliau ,bet dabar gyvūnui reikia pagalbos ,gerai ,kad jos ieškote ,aš tiksliai neatsimenu kaip vadinasi klinika Vilniuje kuri yra budinti ,lyg "greitoji Žirafa ",ar kažkaip panašiai gal vilnietės parekomenduos..
Lab, panos su mamadieniu...
viską suskaičiau Aist mintys man asmeniškai labai,labai.... (ypač atsisakymas kosmetikos, kvepalų...net rūbų...bet tai kiekvieno pasirinkimas)
Beje vakar buvau sostinėj, operos ir baleto tetre.... balete "Piaf" su mergaitėm (draugelėm dar iš jaunų dienų...) labaiiiii patiko...
o šįryt nepatikėsit ką sutikau prie durų, kai mergaites išvedžiau....tikrai nepatikėsit.... Čiūčiūką
stra , graži , kailiukas bizga, kaltūnai iškarpyti.... beje atsimena kiemą...manęs ...tikriausia nelabai glostymus priėmė...bet tik darydama malonę, pavalgė ir išėjo....jaei dar pasirodys parašysiu raštelį, kad susipažint su šeimininkais kuriuos Čiūčia išsirinko.... gal kažkiek liūdna....bet kiek laimės kad ji gyva ir ....laiminga pati geriausia šiandien dovana...
Labas vakaras. Gal ne visai cia klausiu, bet reikia patarimo - priklydo katyte, labai sulysusi, kailis isretejas, panasu kad buvo zaizdu, bet dabar lyg ir viskas uzgije. Labai giliai kvepuoja, net visa juda. Panasu kad tai jauna kate.
Patarkit ka daryti? Vezti pas vet. gydytoja? Kreiptis i prieglauda? Nezinau nuo ko pradeti.
Gal ir kvaili klausimai, bet labai noriu padeti gyvunui,
Ir atsiprasau uz teksta be lietuvisku raidziu, toks deja kompas.
Jei tikrai galite suteikti jai laikiną globą, tai jau tikrai nemažai padėsite. galite kreiptis į bet kurią Vilniaus prieglaudą, papasakosite situaciją, kad galite suteikti namų globą ir norėtumėte jų pagalbos kuruojant gydymą, susitariant su veterinarais, nes jie kai kuriose vet klinikose turi nuolaidas (jei leidžia finansai, galite pasakyti, kad finansiškai tikrai prisidedate prie jos gydymo), manau tikrai bendrom jėgom pagelbėsite katytei.
Diinka, kokios puikios naujienos.
Aist, aš nuotaikos nenuskandinau, aš jos jau senai neturiu. Tikiuosi, kad artimiausiu metu gausiu pagalbą. jei ne, tai nežinau ką darysiu.
Diinka,pagaliau
,man visada kirbėjo mintis ,kad negali viskas taip pasibaigti - lyg į vandenį...Ačiū Dievui ,kad Čiūčia gyva ir sveika ir net be kaltūnų apsireiškė pagaliau ir nuėmė akmenį tau nuo širdies