Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Diinka kokios naujienos!  Tikra motinos diena :)

Aist dėkui užkabino mano mažuosius šitas sportas :) ypač mažiuką jau netgi turi savo gerbėjų ratą :) dar kelios varžybos ir juokiausi kad bus talismanas varžybų, beje ir Mumis nemažai adrenalino gauna kaip jis nori bėgti :) 

Atsakyti

Vajei, Diinka, kaip gerai, kad Čiūčiai viskas gerai. :yahoo:   Neliūdėk, bus tų katukų, svarbu kad ji sveika, gyva ir laiminga :wub:

O aš dar truputį pateršiu eterį šeštadienio Ribiškėmis...

Žodžiu, po skaidraus ir smagaus upeliuko teko vėl kopti į kalną (o kaipgi kitaip?).

Pakeliui nusiskynėm nuo medžio debesėlį...

Priedas  IMG_6798sm.jpg   490,93KB   0 Parsiųsta kartų

...pasisveikinom su geležinkeliu ir Markučiais...

Priedas  IMG_6800sm.jpg   598,3KB   0 Parsiųsta kartų

...ir užkopėm į dar vieną kalną, nuo kurio matėsi į visas puses (spauskit ant kadro, kad matytųsi truputį didesnis).

Priedas  Ribiskiu_Panorama3asm.jpg   328,26KB   0 Parsiųsta kartų

O čia dar truputis pavasarinės žalumos

Priedas  IMG_6865sm.jpg   555,11KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 07 gegužės 2017 - 22:03

Labas rytas  :4u: 

Oi, Diinka, tikra mamos diena :super: Bet tai kaip smagu, kad Čiūčiuka sveika ir patenkinta  :yahoo: 

Aišku, man irgi liūdesiukas pyptėltų, bet palyginus su tuo, kad nepražuvo gražuolė, tai visiška smulkmena.

Sagyt, graži tavoji komanda :super:

Atsakyti

Lapyna labai puikios foto! Vaizdai superiniai!

Atsakyti
Laba diena smile.gif
Diinka, kaip smagu, kad pasirode Ciucia 4u.gif
Vakar kaip tik apie ja buvau pagalvojusi...
Atsakyti

Čiūčia liūlia, kūdikėli...

Priedas  IMG_6936sm.jpg   278,02KB   0 Parsiųsta kartų

Kas kas šiandien? Pirmadienis? Ne mano reikalas...

Atsakyti

Sveikos

dėl Čiūčios labai labai smagu :wub:

Lapyna, Zaiza šios dienos atspindys. Niu jau taaaip iš lovos tingėjau lipt. Visus išleidau, galvoju pagulėsiu dar 5 min, Bela atėjo šalia ir tos 5 min nelauktai pasidaugino iki poros val :D

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 05 08, 12:03)
<p><span>Čiūčia liūlia, kūdikėli...</span></p>

<p><em>Kas kas šiandien? Pirmadienis? Ne mano reikalas...</em></p>

Diinka, kokios naujienos, valio. wub.gif yahoo.gif
Pas mus vyksta tautų draugystė Kingas vs Fogytė, Tautų karas Kingas vs Tašė.
Nikutė pas mane jau, va. ax.gif
Tarpais labai gražiai vaikšto, bet jei juda greit, kojukę neša.
Šokinėja daug, baisiai daug, antresolinė katė konkrečiai.
Aršiausia kova - Kingas vs Nika, jis ją vaikosi tiesiog, pagavus pagražinau Kingo kailį Merfės šliurike, apstojo kažkiek, o ir Nika slaptas vietas miegui susiranda gana aukštai, Kingas ten nelipa. Sesuo man kažką kalbėjo apie draugystės feromonus, tačiau kol kas 22 eurai man yra dideli pinigučiai. Gal užsienyje jie būtų ir kažkiek pigesni.
Ainu kailiniukai... wub.gif wub.gif wub.gif Labai gražūs.

Penktadienį skambina man sesuo. Sako - tu ragana, nes man buvo pasakojus apie savo katę nepastojančią ir kad lyg ir ėmė laižytis užpakaliuką, lyg išskyrų...
Sakau, gal tu ją vežk, apžiūrės. Ir ką - supūliavus gimdutė, ten negyvagimis katukas likęs, gerai, kad tik taip baigės. Katytė gyva, bet jau nebebus katukų.
Bet atsigauna, akivaizdžiai gyvesnė. Bet sesė sakė, kad daugiau jai nieko nepasakočiau. O aš apie Lapynos Zaizą papasakojau...
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 08 gegužės 2017 - 14:28
QUOTE(diinka @ 2017 05 07, 21:07)
susipažint su šeimininkais kuriuos Čiūčia išsirinko.... gal kažkiek liūdna....bet kiek laimės kad ji gyva ir ....laiminga        

Kokia gera naujiena wub.gif Svarbu rado žmones kurie ja rūpinasi, o kad tave pamiršo, tai tokios tos katės yra... savanaudės, tai ne ištikimas šuo. Pas tave pastoviai šurmulys, daug keturkojų, tai susirado panelė kur ramiau. Svarbu tau nebereikės galvoti kad gal numirė kur kančiose 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Šponkiukas @ 2017 05 07, 21:42)
aš nuotaikos nenuskandinau, aš jos jau senai neturiu. Tikiuosi, kad artimiausiu metu gausiu pagalbą. jei ne, tai nežinau ką darysiu.

Šponkuti, o tu nenori nueiti pas sielos gydytoją ? Pamatytum kaip pasikeis pasaulis, gal visi tavo negalavimai išnyks. Kiek tu gali kankintis...juk viskas gerai, tokių smagių rūpestėlių yra. Tik džiaugtis reiktų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Erode, nu kas ten pas tave per aura, kad tiek pešasi tie katinai. Kažkoks košmaras...gaila tavęs, labai gaila ir Tašiūnės su Nikute. Kodėl Niką parsivežei?
Atsakyti

Diinka - kokios puikios žinios  :D  :4u:  :4u:  :4u: labai džiugu, kad Čiūčia užėjo užsiregistruoti  :D

Šponkuti - laikykis, nepasiduok, daugybė tau nuo manęs palaikymo balionėlių  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Erode - atkovojai iš Direktoriaus Nikutę  :)

Sagytės bėgimo komanda labai šauni  :wub:

Lapyna - ačiūūūū už nuostabų reportažą  :4u: jau kaip gražu  :4u:  ir pirmadieninė Zaiza  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 08 gegužės 2017 - 17:31

Laikykitės, kad nenualpti:

DSC_6781.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 08 gegužės 2017 - 17:54

Vidam, te va, kad man ta siela nusiminus nuo prastos savijautos. Visi simptomai veda į skydliaukę, o bet tačiau, echo geras, kraujas geras. Man jau reikia nešiotis į darbą persirengti maikę, nes vos tik pajudu, apsipilu prakaitu labai labai smarkiai, kaip per filmus rodo tuos kur buvo pabėgioti. Eisiu dar pas gydytoją ir sakysiu, darykit ką nors, nes kitaips krisiu isteriškai ant žemės ir apsiverksiu :D

Vidam, te va, kad man ta siela nusiminus nuo prastos fizinės savijautos. Visi simptomai veda į skydliaukę (prakaitas, tai šalta, tai karšta, sausa oda, plaukai, tragiški nagai, nerimas ir dar galiu vardinti), o bet tačiau, echo geras, kraujas geras. Man jau reikia nešiotis į darbą persirengti maikę, nes vos tik pajudu, apsipilu prakaitu labai labai smarkiai, kaip per filmus rodo tuos kur buvo pabėgioti. Eisiu dar pas gydytoją ir sakysiu, darykit ką nors, nes kitaips krisiu isteriškai ant žemės ir apsiverksiu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 08 gegužės 2017 - 17:59