Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas,

Ta šalnos laumė tiesiog prašosi fotografuojama. Įtariu, fotografų nuolat paieškoma. :)

Aš įsižeidusi. Mane kaltina! Sako, paryčiais triukšmavau. Sako, laksčiau ir šokinėjau ant lentynų. Sako, primėčiau žemių iš vazono. Sako, 5.40 numečiau nuo spintelės laikrodį. Sako, prasiėjau per mini-Direktorių ir jį prižadinau. ŠMEIŽTAS! Aš tik tyliai tvarkiausi savo reikalus. Patys pramiega geriausią trečdalį paros ir likusius du trečdalius išdarinėja visokias nesąmones, trukdo ilsėtis. Ar aš dabar kalta?! Ir galų gale, buvo jau šviesu, taigi, dvikojų laikas. Patys nežino, ko nori.

Priedas  IMG_6947sm.jpg   308,97KB   0 Parsiųsta kartų 

Atsakyti

Ačiū už pagyras šalnos laumei ir Trišės bei Lapės duetui. Duetas vakarais koperuojas ir namai pavirsta bušido ringu. MB dėl to labai "džiaugiasi"

Lapyna, kiek paieškoma- nežinau. iki šios fotosesijos- dirbo tik su viena fotografe. ( neskaitysim  šeimyninėsf otosesijos MB jubiliejaus proga ) Aktyvių jos paieškų negirdėjau, nemačiau, bet kam pasisiūlom- visos priima ir visos sako- seniai- stebiu, seniai žaviuosi ir pnš. 

Šiaip- ji pas mane su ožiukais- nelabai veržiasi ar dega noru fotografuotis. Bet po šios fotosesijos sakė- "žiauriai patiko" , kas išvertus iš jos terminologijos turėtų reikšti-" OOOOOO, kaip faina buvo"

Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif

Pirmiausia tai labai džiaugiuosi dėl Čiūčios. Pas Diinką, jai matyt, per daug konkurentų buvo, dabar poniškai įsitaise biggrin.gif Šiaip tai labai smalsu, kaip ten buvo, pas ką nuklydo ir kas ją priglaudė.

Šponkuti, nežinau net ką tau ir patarti, tik rasti negalavimų priežastį ir ją pašalinti, galiu palinkėti 4u.gif
Ale tavo Diablo, tai nugriuviminis wub.gif wub.gif wub.gif Įdėtum skelbimą, tai eilė tikriausia susidarytų norinčių paimti smile.gif

Šalnos laumė man visai nepanaši į šalną unsure.gif kaip tik šviesi kaip saulytė mirksiukas.gif

Lango damos gražiai žiūrisi wub.gif Tai Lapė, kaip suprantu, su visam pas jus?

Mikutė, esu tikra, apkaltinta neteisingai biggrin.gif Guli sau ramiai katytė ir nieko blogo nedaro, nesikabinėkit mirksiukas.gif
Atsakyti

Lango damos gražiai žiūrisi wub.gifTai Lapė, kaip suprantu, su visam pas jus?

Nežinau, kaip Lapės situaciją nupasakoti... Na MB griežtai, kad ji liktų "mūsų" .Merginos ją labai myli-( kur gi nemylės- išdaigų krečia daugiau nei jos) Jei atsirastų geri namai- tikrai išleisčiau.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Diabliukas  :wub:  aš be žado jau nuo  pirmos nuotraukos,visiškas nokautas

:wub: 

Laumė :super:

Mikut,Pedras tau pritaria... tai dėžučių šlamint 5 ryto negalima, tai maišeliai per garsiai šiurena, ta su lauko juodžiu pro langą netinkamai sveikinasi... kas sakė, kad geras gyvenimas vadinasi "katino dienos"? Sunkios tos dienos  :B 

Zundyt, gavau, pristatyta  :rolleyes: 

Atsakyti
Darau išvadą, kad ponios perilgai miegat! biggrin.gif
Trukdo mat joms katukai!

Geriau pademonstruokit kaip tinkamai manikiūrą daryti. Ar galinių kojų irgi kerpat?
Atsakyti

Laba,

Šponkuti :4u:  Diablo nuostabus :wub: , bet negiūsiu :D , pas mane daug tokių :P 

Žydryne, ačiū labai, jei šalia nerasiu, nebus problemų atvežti  :4u: 

Grikutis pasiruošė šalnoms :D 

Beje pamiršau Sagytės chebryte pagirti, niu kaip man gražu ir miela :wub:  tik manau reikia dar vieno Mumio  :D  :rolleyes: 

Mikutė fantastinė :wub: , ir nereik jos barti :D 

Vilkros ir kates ir ...Lapę mačiau FB niu labai ...ypač Lapė :wub: 

ką dar pamiršau ?

Beje Čiūčia sąžiningai kiekvieną rytą 5.30 už durų, pavalgo ir.... pirksiu antkakliuką ir prikabinsiu raštelį, reik susipažinti su Čiūčios šeimininke

ir dar gal UAB-ui reikia laikino darbuotojo? niu mano ryžas surikata....atsiprašau nuotraukų nėr, bet virtuviniai rakšluoščiai...ypač po nakties, nesvarbu kur paslėpei...voverė skraiduolė, jau ir kiaušiukus apskabiau, nieks nesikeičia,  :D 

90f047b8674a7d184c52d38dddbb4765340.jpg

Atsakyti

Rokis

34fe8e3ce64d6cab01ffbc98233fbab9324.jpg

0a3c474fb283dc2bc0e05d6a36a7a2f331.jpg

8e8ef0a0a9d70001546fee471a1be016566.jpg

Atsakyti

Diinkut, aš turiu antkakliuką - pirkau krūvą žaislų ir jis komplekte buvo, atsiųsiu tau paštu, ryt ir išsiųsiu  :4u: 

SuriKatas  :wub:  Žinau, kas jo norėtų - Pedras :hihihi: O tai visi jo energijos purtosi - Matilda su Bižū šnypščia ir urzgia, o Runciuko užtenka 3 minutėms, paskui pradeda rimtai atsimušinėti...

Atsakyti

"Kaip man jie atsibodo"....

3384e673a57f17735709095a433656ff604.jpg

51953997b86988ed250fbc8eabbebe5d495.jpg

Atsakyti

Erendira, ačiū :4u: 

tai gal jamk Pedrui draugelį  :hmm:  tik iš kart perspėju, tik paimsi peilį (nesvarbu ką pjaustysi) Rokis eis tikrint...o jei pjaustysi mėsą, tai nušeš per sekundę visą gabalą nesvarbu kokio dydžio ir nieks nedrįs atimti, net šunės, na aš nesiskaitau :D 

Atsakyti

Beje, skaudančia širdim padovanojau Murziuką....

7ec2cbd0f77c05fbaf1d10f88f109a35525.jpg

Atsakyti