Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ir aš labai džiaugiuosi kad atsirado Čiūčia. O jau ryžas surikata Rokis wub.gif Na nesakykit ryžas yra ryžas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif grožių grožis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Na o pas mane rytai ir vakarai pilni energijos biggrin.gif Mobis su Pikseliu , kai jau pradeda siust, tai ojojoj.
Mobis irgi mėgsta viską patikrinti ar vietoje padėta, matyt nuo Friskės nusižiūrėjo biggrin.gif
O jau Mobis pasidarė meilumo įsikūnijimas, tik spėji pareit, tuo griūna ant žemės, pradeda vartytis , pilvelį išverčia ir tik glostyk nesustodamas. O va Pikseliukas niekaip nepersilaužia. Vaikšto tai laisvai po kambarį, siunta su Mobiu, bet manęs vengia, jeigu tik bandau ranką prie jo tiest, tai bėga. Nežinau kaip jam tą baimę išvaryt.
Atsakyti

Niu ir Zundukai...., pasiruoškit aikčiot :D 

12ad3fd69b728bc024eb702f981b7903588.jpg

b77b8a2e20d2732e2bda24b03e68a080840.jpg

33a12a4fab29307b2a47202c51869dad173.jpg

6c1f347c5c950686fa7d1940d6137804160.jpg

8ddac611e2fa7fdb914671150855e916636.jpg

Atsakyti

OI Diinka, koks Murzikas išpestytas   :wub:  Skaudančia, nes gaila skirtis? Kažkaip nemanau, kad tokią brangenybę atiduotum su abejone dėl imančių žmonių  :rolleyes: 

Ne, žinok, neimsiu, man Pedro zbitkų gana  :D  Pas mus tik imi pjaustyt pomidorą ar agurką, Pedras iškart prisistato. Na, arba jei obuolio atsikandi :D 

Atsakyti

99e3ab5bbc3103d0a1d574bb7fa1cb86415.jpg

eb64e3ef01adcdd334f5fb155a6bde1e328.jpg

Atsakyti

Erendira, taip labai gaila buvo skirtis, 6 mėn. vargau ir džiaugiausi....o mane jis dievino, tik atsisėsdavau , tuoj prašydavosi anr kelių, būčiuodavosi, o paskui įsitaisydavo ir murkdamas užmigdavo...pas MB neidavo.... o su Rokiu buvo neperskyriami ir nepasėdos ...pasiilgau jau..

dar zundytė

c5649c90874bfde3a9b2394832672569705.jpg

548435c282fd985c17f46d89fbd35b47404.jpg

Atsakyti

nesupratau? o kur ax,  ox  :hmm:  :D daugiau nerodysiu

...o čia tik viena šeimyna, o turiu 4  :P 

Atsakyti

Diinka, axxxxx, oxxxxxx  :wub:  :wub:  :wub:   :D 

visi mažiai patys gražiausi  :super: 

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2017 05 09, 11:03)
<p>nesupratau? o kur ax,  ox  hmm.gif  biggrin.gif daugiau nerodysiu</p><p>...o čia tik viena šeimyna, o turiu 4  tongue.gif </p>

ax, ox, ux wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif
aš tik dabar užmačiau, o tai viena akim balansą darau kita akim retkarčiais čia pasižiūriu biggrin.gif
Tiek grožių prisižiūrėjus iš karto darbas eis kaip per sviestą biggrin.gif
Atsakyti
Jetus Dinka! tu daugiavaikė! Medalio reik! Medalio neradau, imk mamos didvyrės taurę first.gif

Tai kaip ten su tuo manikiūru? nail.gif
Atsakyti

Diinka, jau ach ir och per maža :wub: :oh:Nepakartojami grožiai( tavo dėka)

Tikiu,kad Murziuko šeimininkai geri papuolė?

Pritariu Rariukui, rudas ir Afrikoje - rudas. :sutinku:

Atsakyti

Diinka, ax, ox :)

Edule, apkerpu ir galines, tik ne kiekvieną kartą kai kerpu priekines. Gal kas 3-4

Atsakyti

Pedrai, pritariu: amžinai šnypščia "Ša!!!" Neleidžia nei pasisveikinti, nei pakomentuoti, nei nuomonės išsakyti... Trukdau aš jiems, matote...

Diinka, negaliu ištarti ax ir ox, žado netekau... :blink: Tiek pūkuotų mielybių :wub:

O suriKatas tai superinis :super: Įsivazduoju, kad jam reikia neeilinių šeimininkų. :) Na, bet jis juk ryyyžas?  :bigsmile:

O kas ta žaliaakė gražuolė? Truputį nusikasiusi atrodo, bet akys viską atperka. :)

Geriau pademonstruokit kaip tinkamai manikiūrą daryti. Ar galinių kojų irgi kerpat?

Su ta demonstracija nėr lengva.. KAip nufotkyt, kai reik abiem rankom laikyt? Zaiza gal ir leistų, bet tarp jos kudlų nagų nesimato, aš juos pusiau apgraibom karpau. :)

Žodžiu, karpomi tiek priekinių (įskaitant 5-ą nagą), tiek užpakalinių kojų nagai. Užpakaliniai paprastai nebūna tokie aštrūs, norint galima kirpt kas antrą kartą. Reikia nusipirkt specialias žirklutes, bet kas netiks. Paspausti pirštais katės pirštukusiš viršaus, tada išlenga nagas. Ir kirpti tiek, kad nepažeistum gyvuonies (jis paprastai gerai matosi per nagą).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 09 gegužės 2017 - 10:35