Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Čia buvo mūsų Zundytės dovana man- Zunda ir 4 Zundukai...beje dėl vardu dar neaposisprendžiau, bet jau reik mama tikrai Zunda, Viena mergaitė tikrai Unda, manau raimna su baltu, juoda pana- Džiazu ...bernai? ...rainas gal Rūkas ? o juodukas ?

gerai įkalbėjot, dar Laukiukės šeimyna 

bb1e10a984dd81f7c8714bd92d8b4bb4438.jpg

f4dfc04d515aac05f982b52a9613c413959.jpg

9e11356b39232fef0b4d569c5ed2800c309.jpg

ab34a51e92566c08b4b5c2dc11042d5f761.jpg

458353d8510d3cd31fb5b4662d5f95ee630.jpg

8f6da9ca01a7c7768805805ef69034bb108.jpg

1b97eaef1816bb5ea09d4d463883efe8688.jpg

Atsakyti

Pusvalandis komos po tokių grožių, turi būtinai būti prierašas silnų nervų mylėtojams nežiūrėti, vajezau seilės bėga kokie mažuliai Diinka :) Surikata tai išvis nerealus :) Dėl antro šelčio namuose vyksta debatai   :rolleyes:  :B  Nes panašiai kaip pas Aist ,o tai jei du šunys tai kodėl katė viena ir pan :D :D :D  Tai gal dar dramblį terasoj auginkit :D

Vilkros laputaitės labai fotogeniškos ir aišku pandinė lapė :D

Atsakyti

va dabar geiau :) 

beje Zundos šeimyna gimus kovo paskutinėm dienom, gal Zundytė gali pasakyti tiksliau :D 

Laukės šeima gimus balandžio 5

sekanti dramblių šeima (nuotraukų gražių neturiu) Pilkės gimus Didyjį penktadienį 04.14, jau nuo 05.07  valgo širdeles, bando išeiti iš narvo, karstosi drąskykle...o jiems šiek tiek daugiau kaip 3 sav.  MB sako Pilkės vaikai trispalviai- Juoda, pilka, ryža :)

mažiausieji, gimę 04.29, tikrai tikrai, jie išmesti gimimo dieną, nes vakar atsimerkė 2 ryži, o šiandien jau visi 4-ri žiūrėjo

Atsakyti

diinka- o jau koks vaikų darželis... :wub: :wub: Lai auga stiprūs sveiki ir randa gerus namus.

Atsakyti

Sagyte, smagu kad debatai vyksta, o katas(gal suriKatas) nepamaišys taip pat, ne drambl;io nereikia :)

Lapyna, ta gražiu akių savininkė, tų nostabių Zundukų mama Zunda, mūsų Zundytės dovana man  :D  nuostabi katė, bet sveria vos 2 kg. maitinu jautirena, bupirkau pastos vitamininės.... bijau kol nuo vaikų neatsirsiu, bus sunku svorį auginti

Atsakyti

Beje nieks nepasidžiaugėt dė mano kultūrinio proveržio, operos ir baleto teatre paskutį karty buvau 2000.... ir ką, kaip pamiršti tai kaip ir nebūtina, bet vėl pamačious nori ir nori...įsitikinau man to labaiiiiiiiiii reikia, stengsius kadangi važiavom tik mergaitės, buvo nepažįstamų, įsibendravau, apie augintinius (na augina žmonės po 1-2  :D ) ...Klausimas man..."o po kiek pas jus bilietai į zoo sodą?"...na draugių vaikai visada veržiasi- avosi (užaugo, reik dar jaunesnių draugių) anūkė beje ir pirmiausia eina su visais pažindintis 

Atsakyti

Diinka, aš, tai, pavyzdžiui, vis be žado nuo tiek pūkuotumo, ypač Zundytės rainiukė su riesta uodegike  :wub:

O dėl kultūrinimosi - galim kooperuotis ;) man kartais kompanijos pritrūksta  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 09 gegužės 2017 - 11:49

Norėjau įdėti Edulei katės nago nuorauką, bet apsigalvojau... :geda: Nei aš, nei Zaiza manikiūrais nelabai rūpinamės, dar kai foto išdidini, tai vaizdelis nekoks :D Va Mika tai kasdien po n kartų nagiukus kruopščiai galanda, jos nagelis laibas ir blizgus. Bet nenufotkinsi...

Ta proga ir nukarpiau abiems. Keista, bet su Mika šįkart didelio karo nebuvo. Paburbėjo truputį mergina, bet man rankų kojų neišakėjo. :D 

Zundai linkiu greitai atsigauti. :4u:  Bus labai graži katė, kai ne tokia nužįsta.

Atsakyti

Sveikos

Dinka, tiek grožių, kad viską ką norėjau pagirt - pamiršau ...susilydžiau, apsiseilėjau, dabar sėdžiu, kaip sena marazmatikė ir vis dar žiūrinėju mažių nuotraukas. SuriKatas nerealus, Bela panašiai mėgsta irgi pastovėt.

Šiom dienom voverė-skraiduolė, skraido, lipa, verčia. Po to ateina kaip niekur nieko..o ko jūs čia šūkaliojat, kas buvo??

Mikute, nesupranta tavęs, mergyt.

Atsakyti
Šiandien išskirtinė diena, retai bebūna tokia mažylių nuotraukų gausa bigsmile.gif

Diinka, na ir užderėjo pas tave šiemet, eik tu sau blink.gif vienas už kitą gražesni wub.gif

Zundai atsigavus, bus labai graži katė wub.gif
Surikatas tai man bais juokingas, toks velniūkštis biggrin.gif
Dėl Murziuko nors ir ilgu, bet smagu, kad namus rado biggrin.gif

"Po kiek bilietai į zoologijos sodą?" bigsmile.gif O ką, Diinka, idėja? mirksiukas.gif

Kaip aš seniai besikultūrinau tai baisu ir pagalvoti, geriau patylėti ax.gif
Atsakyti

Pažiūrėjau, man Zundos išraiškos biškį Maikiuką primena, a, Diinka?

Atsakyti

ir dar pora Gegužiuko foto...gaila sesės nėr (tikriausia nesuigavo...,buvo mergaitė pafotkinti) 

980bed0cb7fd528e9d315ecb29934edb574.jpg

72d9c643de607feca3aea168f396f182992.jpg

212923c4846ec44a56cbff8351b54fdd296.jpg

Atsakyti