...o dėl visokių pasikultūrinimų...o gal organiozuot kokią "išvyką" į operos oir balerto tetrą, čia gal rudeniop, o vasarą,...gal suorganizuokit vis tik kas baidarių žygį a ?
aš tikrai neturiu laiko organizavimui
tikrai tikrai...bet mielai prisidėsiu
Beje Lapyna, Zundos akys tikrai nerealios, kai tik ją atnešė aš iš kart pasakiau- "kokios akys" spalva nerali (dabar gal 10 min. bandžiau prisiminrt spalvos pav. rusiškai žinau...o lietuviškai, negaliu "pagaut") - smaragdinė
Man kaip šunininkei noris kuo trumpiau.
Žirklučių turim ir giljotiną ir paprastų. Kai ciūcikas augo teko ir žirklutes augint.
Žodžiu kažkiek apskabiau, gal veterinoriaus neišakės - įduosiu vyrui vakare kad neštų skiepui.
Aha! O kiek kirpt?
Man kaip šunininkei noris kuo trumpiau.
Žirklučių turim ir giljotiną ir paprastų. Kai ciūcikas augo teko ir žirklutes augint.
Žodžiu kažkiek apskabiau, gal veterinoriaus neišakės - įduosiu vyrui vakare kad neštų skiepui.
va kiek kirpti 
Diinkos chebryte
Kur Magnuna
Aha, o kaip kirpti suniui, kurio nagai juodi? A? A? a? Kaip pamatyti, kad jau arti gyvnagis
Šuniukui (Vėjukui) kerpu tik patį nagiuko galiuką.Per kokius du mm.Nagai juodi, nieko nesimato.
Koks Gegužiukas
Zundos akys kaip Sevano ežero vanduo.Teko viešėti Armenijoje, tai būtent tokia ežero spalva.
Diinkos chebryte
Kur Magnuna
Aha, o kaip kirpti suniui, kurio nagai juodi? A? A? a? Kaip pamatyti, kad jau arti gyvnagis
Žinok panašiai kaip katėm. Mano kalelės irgi juodi. Net nemoku paaiškint, jei ilgus užauginu tai kerpu kas 2 dienas po truputį. Pavaikšto apsibrūžina ir vėl kerpu. O ilgis kad neliestų žemės. Jei caksi į grindis - per ilgi.
Žinok panašiai kaip katėm. Mano kalelės irgi juodi. Net nemoku paaiškint, jei ilgus užauginu tai kerpu kas 2 dienas po truputį. Pavaikšto apsibrūžina ir vėl kerpu. O ilgis kad neliestų žemės. Jei caksi į grindis - per ilgi.
Nu va va apie ka ir sakau
Kažkas tyčiojasi, pasilikau darbe, nes turėsiu laiko skolą, tai vaizdas prieš visai užtemstant

Atkalsi akį ir ranką, žinosi kiek tiksliai reikia.
Ilgą laiką dresuotojai mano šunę manikiūrindavo. Tie nesismulkindavo - šnai šnai ir gatava. O aš stovėdama alpdavau - kaip taip per pusę nago?!
Kas ten pas jus Vilniuj dedasi?! Kaune saulė!