Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

...o dėl visokių pasikultūrinimų...o gal organiozuot kokią "išvyką" į operos oir balerto tetrą, čia gal rudeniop, o vasarą,...gal suorganizuokit vis tik kas baidarių žygį a ? :)   aš tikrai neturiu laiko organizavimui  :ax:  tikrai tikrai...bet mielai prisidėsiu  :D 

Atsakyti

Beje Lapyna, Zundos akys tikrai nerealios, kai tik ją atnešė aš iš kart pasakiau- "kokios akys" spalva nerali  (dabar gal 10 min. bandžiau prisiminrt spalvos pav. rusiškai žinau...o lietuviškai, negaliu "pagaut") - smaragdinė  :wub: 

Atsakyti
Aha! O kiek kirpt?
Man kaip šunininkei noris kuo trumpiau.
Žirklučių turim ir giljotiną ir paprastų. Kai ciūcikas augo teko ir žirklutes augint. biggrin.gif
Žodžiu kažkiek apskabiau, gal veterinoriaus neišakės - įduosiu vyrui vakare kad neštų skiepui.
Atsakyti

Aha! O kiek kirpt?
Man kaip šunininkei noris kuo trumpiau.
Žirklučių turim ir giljotiną ir paprastų. Kai ciūcikas augo teko ir žirklutes augint. biggrin.gif
Žodžiu kažkiek apskabiau, gal veterinoriaus neišakės - įduosiu vyrui vakare kad neštų skiepui.

va kiek kirpti nagu-kirpimas-lentele.jpg

Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Diinkos chebryte wub.gif Operos teatre buvau tik vaikystej.

Kur Magnuna rolleyes.gif

Aha, o kaip kirpti suniui, kurio nagai juodi? A? A? a? Kaip pamatyti, kad jau arti gyvnagis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 09 gegužės 2017 - 15:58

Šuniukui (Vėjukui) kerpu tik patį nagiuko galiuką.Per kokius du mm.Nagai juodi, nieko nesimato.

Koks Gegužiukas :wub:

Zundos akys kaip Sevano ežero vanduo.Teko viešėti Armenijoje, tai būtent tokia ežero spalva.

Atsakyti
Bet pats galiukas gal per mazai, kai girdziu, kad begdamas per grindis cvaksi nagais, man atrodo, kad per ilgi ir jam skauda. Su Gabana budavo tas pats. Nagai juodi, buvau karta ikirpusi iki kraujo, tai nuo to karto, kirpau vos vos, bet nagai tikrai buvo per ilgi vistiek
Atsakyti
Ačiū Erendira!

QUOTE(busycat @ 2017 05 09, 16:54)
Laba diena  4u.gif

Diinkos chebryte wub.gif Operos teatre buvau tik vaikystej.

Kur Magnuna rolleyes.gif

Aha, o kaip kirpti suniui, kurio nagai juodi? A? A? a? Kaip pamatyti, kad jau arti gyvnagis

Žinok panašiai kaip katėm. Mano kalelės irgi juodi. Net nemoku paaiškint, jei ilgus užauginu tai kerpu kas 2 dienas po truputį. Pavaikšto apsibrūžina ir vėl kerpu. O ilgis kad neliestų žemės. Jei caksi į grindis - per ilgi.
Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2017 05 09, 16:06)
Ačiū Erendira!
Žinok panašiai kaip katėm. Mano kalelės irgi juodi. Net nemoku paaiškint, jei ilgus užauginu tai kerpu kas 2 dienas po truputį. Pavaikšto apsibrūžina ir vėl kerpu. O ilgis kad neliestų žemės. Jei caksi į grindis - per ilgi.

Nu va va apie ka ir sakau 4u.gif Reiks kirpti dazniau, einu tuo uzsiimti
Atsakyti
Bože, kas lauke darosi blink.gif Dangus juodas, sniegas drebia kaip turi būti...kaip važiuoti su vasarinėm padangom hmm.gif
Atsakyti

Kažkas tyčiojasi,  pasilikau darbe,  nes turėsiu laiko skolą,  tai vaizdas prieš visai užtemstant 

DSC_2673.jpg

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2017 05 09, 17:07)
Nu va va apie ka ir sakau 4u.gif Reiks kirpti dazniau, einu tuo uzsiimti

Atkalsi akį ir ranką, žinosi kiek tiksliai reikia.
Ilgą laiką dresuotojai mano šunę manikiūrindavo. Tie nesismulkindavo - šnai šnai ir gatava. O aš stovėdama alpdavau - kaip taip per pusę nago?! biggrin.gif Tik kartą suspurdėjusiai kraują paleido.

Kas ten pas jus Vilniuj dedasi?! Kaune saulė! blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edule: 09 gegužės 2017 - 16:43