Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Buvom su Gile vėl sode. O lakstė o veiklos...o uostė. Labai jai mūsų tujų gyvatvorė patinka. Gali uostyti uostyti tyrinėti. Supratau kad vienintelė mano kompanjonė kuri patenkinta buvimu sode. O tai vaikai tuoj pradeda "oooo kada į namus važiuosim"....☺ 

Nu Kruopa man tai į stukačius neša ☺☺ tipo žiūrėkit žiūrėki Grikis netelpa ☺☺☺☺☺

Atsakyti

Rine - Kruopa paskundžia visus, ir mane man pačiai paskundžia :D

Lisitėja - ach, kokia grožybė :wub:

Luna - skraiduolė :D :D

Šponkuti - visko pasitaiko :)  žinok kuo daugiau galvoje protingų minčių, tuo mažiau vietos lieka tokioms smulkmenoms kaip reikiamo numerio transporto priemonė :) :4u:

Atsakyti

Šponkiuk, nesinervok, visiems pasitaiko nesąmonių pridaryti.

Tiesiog tavo galvytė perkrauta visokių reikalų.

Aha,Kruopos veidelio išraiška tokia zapadlistiška :lol:

Grikutis visur telpa, tik tie daiktai nuo skalbimo traukiasi :ax: , kačiukas  nei prie ko.

Gielux, labai matyta,O čia Vilniuje?

Kas tą Luną priklijavo prie lango? :blink:

Atsakyti

Šponkiuk, nesinervok, visiems pasitaiko nesąmonių pridaryti.

Tiesiog tavo galvytė perkrauta visokių reikalų.

Aha,Kruopos veidelio išraiška tokia zapadlistiška :lol:

Grikutis visur telpa, tik tie daiktai nuo skalbimo traukiasi :ax: , kačiukas  nei prie ko.

Gielux, labai matyta,O čia Vilniuje?

Kas tą Luną priklijavo prie lango? :blink:

Savanoriškai, pati. Paukščiukai skraido kieme, o jinai jų nepagauna. Tai kai langas atviras, jinai taip ir karstosi, bando medžioti :D

Atsakyti

Taip, Vilniuje. Luna - ninja  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 05 29, 19:48)
<p>Visoms ir visiems , pavargusiems po darbo dienos.Taip laukiau, taip laukiau žiedų, nenukenčiau nepasigyrusi.
</p>

vajej koks grazus ziedas 4u.gif

Labas rytas
Atsakyti

Labas rytas,

Colomba, o nesudrasko Luna tinkliuko? :hmm:

Lisitėja, koks turtingas žiedas :bigsmile:  Man vakar pirma mano sėjimo našlaitė pražydo, irgi džiūgavau kaip vaikas.

Mano katuliai vakar gavo naują stulpą-draskyklę. Kad greičiau įsisavintų, dar džiovinta katžole patryniau. Tai per naktį ten ir gyveno, pas mus į miegamą net neatėjo. :D Zaiza nubyrėjusią katžolę išgulėjo per pusę svetainės, reiks siurbt. :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 30 gegužės 2017 - 06:56
Labas rytas 4u.gif

Magnuna kokios fainos užuolaidėlės bigsmile.gif Ir Grikutis ten visai gražiai žiūrisi biggrin.gif biggrin.gif Na o toks nėrinys tikrai kantrybę ugdo biggrin.gif Aš vis niekaip neprisėdu prie kokio nors mezginio. Atrodo ir tą megzčiau ar nerčiau ir aną, bet vis niekaip nepradedu ax.gif
Luna voverė- skraiduolė biggrin.gif

Maniškiai tai dabar turi naują televizorių biggrin.gif , tose skylėse prie stogo gyvena čiurliai,tai jau katinams yra kas veikti. Atsigulę galvas užvertę stebi ir nervinasi, kad pagaut negali biggrin.gif

Kadangi naujų katukų nuotraukų neturiu, tai kaimo augmenija pasidalinsiu biggrin.gif
mūsų liepos
vartotojo įkelta nuotrauka

šparagas

o čia gražios gėlytės biggrin.gif

Atsakyti

Labas rytas, pilnas saulės šviesos ir traktorių burzgimo. c025.gif Baigia nužudyti gatvės remontas, ir nei galo nei krašto nematyti.

O aš savo murzikui ausis išvaliau pritaikius, tai iš gryčios išgaravo kaip dūmas :lol: Jei lauke turėtų maistuko, tai namo visą vasarą neužsuktų.

Atsakyti

Labas rytas

Rariuk - ačiū už žalumos nuotraukas, akims atgaiva

Aš vakar Grikiuko ausikes nustvėriau ir irgi išvaliau, Griksius po to nugaravo ir materializavosi prie savo bliūdelio, tipo, turi būti apmokėjimas katinėliui už kantrybę. Kruopa irgi materializavosi prie savo bliūdelio

Atsakyti

Labas rytas.

Grikis normalus. Daiktų didesnių tik reikia.

Luna skraiduolė :D 

Zaiza kiemine  :wub:​ 

Man visą savaitgalį nesimiega nuo 4 ryto 😂😂😂. O dar kraustomes į namą. Jau ši savaitgalį. Ir aš iškart iskrendu į LT. 

Penktadienį mieste buvom. Nu tiek gėjų mačiusi​ dar nebuvau . Gal ten kokia jų šventė buvo. Aš ne prieš juos bet nepasakyciau kad malonu žiūrėti kaip du vyrai bučiuojasi . Arba vaikšto mieste pusplikiai . O ir šiaip visokių prisiziurejom, kad boze moj..... Ir va kur dingsta daug gražių vyrų..... Kitų vyrų glėbyje....  :D  :D  :D

Atsakyti

Laba ryta,

ar visi nusiprausėt ? :)

https://www.youtube....em-upload_owner

Atsakyti