Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos,

pas mus irgi truputį nulijo, bet aš tai džiaugiuosi. Gal šįvakar nebereikės laistyt. Nes mūsų saulėtieji smėliai jokios drėgmės nelaiko, pamatau giedrą dangų - jau ir sukasi vandens skaitliukai akyse. :rolleyes: Vakar nežinau kiek kubų supylėm. Na, bet ir vaikai pasismagino, purkštuką vidury dienos tai dėl jų gainiojom :)

Zaizai nėra blogo oro sėdėjimui kieme

Priedas  IMG_6722s.jpg   207,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 29 gegužės 2017 - 08:24
QUOTE(Lapyna @ 2017 05 29, 08:10)
<p>Sveikos,</p>
<p>pas mus irgi truputį nulijo, bet aš tai džiaugiuosi. Gal šįvakar nebereikės laistyt. Nes mūsų saulėtieji smėliai jokios drėgmės nelaiko, pamatau giedrą dangų - jau ir sukasi vandens skaitliukai akyse. rolleyes.gif Vakar nežinau kiek kubų supylėm. Na, bet ir vaikai pasismagino, purkštuką vidury dienos tai dėl jų gainiojom smile.gif</p>
<p><em>Zaizai nėra blogo oro sėdėjimui kieme</em></p>
<

Aš vakar tai balkoną atidariau, uždariau langus ir ten smaginosi katės, vaje.
Lakstė, išdykavo, purškė, šnypštė, Tašė jas ten auklėjo ant dėžės atsisėdus, nes jai, matot, trukdė snaust, o vyrukas įlindo į lovą savo slaptą vietą ir padėjęs ant visų užmigo meškos miegu.
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 29 gegužės 2017 - 08:45

Sveikos

Lapyna - gal tau pervesti už maistelį pinigėlius? Ar gerai bus penktadienį?

Šiandien anksti ryte:

Katinėlis dar miega

20170529_054704.jpg

Mam, pusė Grikio netelpa į namelį

20170529_054753.jpg

Jau keltis?

20170529_054810.jpg

Jau pusryčiai?

20170529_054837.jpg

Jau pasiruošęs pusryčiams

20170529_054900.jpg

Atsakyti

Grikutis  :wub:

Sveikos  :4u:

Užrašiau trečiadieniui Runciukėlį dantų higienai ir dabar širdelė krūpčioja  :unsure:  Bet šiaip jis linksmas, žaidus, tai gal ir sveikas... nesinori palikt tų paraudusių dantenų likimo valiai...

Magnunn, matau jau priraizgei užuolaidėlių :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 29 gegužės 2017 - 13:40
Grikutis gražuolis.
O jau Kruopos kojinikės, vaje. biggrin.gif
Atsakyti
Magnuna jau pabaigė užuolaidėles nerti wub.gif Gražiai atrodo, tokį didelį darbą padarei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 29 gegužės 2017 - 14:41

Labas pavakarys,

Grikis su nameliu :D Gerai, kad bent Kruopa tvarkos prižiūri.

Magnun, tinka ir penktadienį. Nebent nenori grynų nešiotis.

Beje, jau gavau siuntinuką. Mano katėms kaip tik paskutinė dėžutė konservo likusi.  Ir dabar turi dvi dideles kartonines dėžes pratestavimui. :) 

Atsakyti

Erendira - laikysim uodegas sumazgytas už Runculį  :4u:  :4u: 

Jo, užuolaidikes nuraizgiau, bet čia tik pusė  :D raizgau toliau - kartu labai gera terapija gaunasi  :D 

Lapyn - tai, jeigu nėr skubos, atvešiu penktadienį pinigą :4u:  

Atsakyti

Grikelis ir Kruopytė :wub:

Runciui palaikymo balionas :4u:

Daug kartų ėjau pro šitą vietą ir tik dabar pastebėjau :D

Pridėta:

Atsakyti

Erendira -  labai pavėluoti sveikinimai gimtadienio proga!

Linkiu, kad visi visi palinkėjimai išsipildytų iki kito gimtadienio. :4u:

fe435df5268fde89a9c93777a33a370a129.jpg

Magnuna koks išalkęs katinėlis... :unsure:

Luna mano, kad jinai moka skraidyti. :huh2:

687914dbdcf540fce6b5ec171b6a5d7f739.jpg

Atsakyti

Visoms ir visiems , pavargusiems po darbo dienos.Taip laukiau, taip laukiau žiedų, nenukenčiau nepasigyrusi.1c6391fe46e6.jpg

Atsakyti

Sveikos. Pridaviau telefoną taisymui. Radau už 80eur. Tik sugebėjau į Pašilaičius nuvažiuoti pro Buivydiškes, Zujūnus, Gineitiškes :D ir dar paeiti per beveik visus Pašilaičius. Taip jau būna, kai sėdi ne į 19 troleibusą, o į anksčiau atvažiavusį autobusą, ant kurio parašyta Pašilaičiai :D

Kažkaip jaučiu, kad pradedu kvailėti, paskutiniu metu darau lepsusus, kurių niekada gyvenime nedarydavau. 

Atsakyti