Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas suraitytas 4u.gif

Šponkuti, žinok ir aš amžiais pridarau kokių nors žioplų liapsusų ax.gif Pasijaučiu kartais absoliuti blondinė...nu o ką daryt, kartais pasiburnoju, kartais pažvengiu pati iš savęs biggrin.gif

Iš Lunos pasijuokiau, gerai atrodo biggrin.gif Iš Grikio ir Kruopos dueto irgi biggrin.gif

Azu, su kraustynėmis 4u.gif Su tuo pačiu ar su kitu?

Magnuna, medalis už puikias užuolaidas 4u.gif Atrodo puikiai. Norėjau klausti, kodėl siaurokos tokios, ale pati parašei, kad čia tik pusė biggrin.gif

Lapyna, rodyk naujus apartamentus.
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2017 05 30, 07:38)
O ir šiaip visokių prisiziurejom, kad boze moj..... Ir va kur dingsta daug gražių vyrų..... Kitų vyrų glėbyje....  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Va kur tikroji priezastis, moterys tieiog pavydi besibuciuojantiems graziems vyrams biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

Labai nesmagiai jaučiuos praleidus erendiros gimtadienį.... :blush-anim-cl:  Bet sako galima sveikinti visą savaitę, Tai ir sveikinu Erendira su praėjusiu gimtadieniu, žydėk,

5b7e83fdc9f982b606149f6d1e74955e438.jpg

Grikis fainuolis, gerai jam kad Kruopa rūpinasi  :wub:   O apie jau užuolaidos, kiek darbo...nerealu

Lisitėja nuostabus žiedas :wub:  ir Rariukas žaluma palepino 

Zaizos pavėsinė  :D 

Atsakyti

Labos  :4u: 

Colomba, Diinka, ačiū  :4u: 

Diinkos juodulį prausūną jau FB nužiūrėjau  :wub: 

Žinot ką, aš pasimetusi - šią minutę neturiu nė vieno  vertimo  :unsure:  :D  Kaip kokia skylė danguj  :rolleyes: 

Vakar nuchloravau baseiną ir ką -vėsta orai...reik tikėtis, greit vėl sušils, galėtumėm susirinkt pasibaseinint  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Diinkos mauduoklis :wub:

Kokia vaiski žaluma :4u:

Diinka gražus žiedukas.O čia kažkas iš rododendrinių?

Viskas, pagėriau kavos ir varau žemės ūkelio kelti.Bo visai nusmuko, žolių pilna, gėlių nebesimato.

Atsakyti

Erendira - mėgaukis atsiradusia skylute darbų šūsnyje :)  o tai man amžinai būdavo -  kai darbų apgultis, norėdavau kad neturėčiau ką veikti, kai aprimdavo darbai, nervi davausi, kad nėr darbo :D  ir finale gaunasi kad nepasimėgauji esamu momentu :D  o orai tai tikiu pasitaisys į baseininius :D

Ačiū mergytės už pagyrimus užuolaidoms :) Na ilgai jos narpliojasi, bet ir aš niekur neskubu, štai po biškį ir raizgau kada nugriebusi

Atsakyti

Pagirtina Magnunos kantrybė šitokį daiktą narplioti.Man tai kosmosas, nesuvokiama .Vąšelio visiškai nevaldau.

Darau trumpą pertraukėlę, kas jungiatės kavos ar arbatos? :P

Atsakyti
jei dar neišgėrei , tai jungiuosi :)
Atsakyti

o merginos, ką nupirkti MB , kad teptų ant nutarkuotos alkūnės? Kad tas didelis šašas suminkštėtų ir jis kraujuot nepradėtų kur smarkiau užkliuvęs

Atsakyti

Aš tokiais atvejais naudoju Gelbėtoją.Tepalas čia toks. Kvapas tai klaikus, bet šašus gerai minkština, ir supūliuoti neleidžia.

Dar vaistinėje  būna tepalo, pavadinimo nepamenu, iš B raidės.Tas tai nesmirda, poveikis toks pat, tik gal brangesnis.

Prisiminiau -Beneocin.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 gegužės 2017 - 13:02

Smardaus nereikia, aš labai jautri kvapams :D Baneocin pasižymėjau, ačiū

Hm paskaitinėjau tai jis yra tepamas antibiotikas ir yra receptinis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 30 gegužės 2017 - 13:16
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 05 30, 12:08)
<p>Pagirtina Magnunos kantrybė šitokį daiktą narplioti.Man tai kosmosas, nesuvokiama .Vąšelio visiškai nevaldau.
</p><p>Darau trumpą pertraukėlę, kas jungiatės kavos ar arbatos? tongue.gif
</p>

Aš jungiuos. Noriu šokolado.
O valgiau.
Vašęlis ir kantrybė - ne man, oi ne man.
Nika antrą dieną ryja naujus sausiukus ir vemia persirijus tokiom storom dešrom.

Fuj.

Lunos prisiklijavimas prie lango man patiko.
Atsakyti