Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Erode @ 2017 06 21, 10:09)
Graži labai, bet bengalės labai aktyvistės, kas ją iškraus jums...

šiaip gamtoje greit pavargsta. 2 valandų pabuvimas lauke jai reiškia likusios dienos paslikas gulėjimas...
labai juokas ima kai vaikšto ir tu eini artyn- supranta kad greičiausiais ims ant rankų ir pasivaikščiojimas baigtas...tai kaip tada rėkia- tipo nelysk į akis... smile.gif

tik galvoju kaip reiks žiemą daryt.... maut batus dėt kepurę ir vesti į sniegą biggrin.gif

Dar. bet aš tikrai pažįstu žmonių kurie savo bengalų nei veda į lauką ir gyvena dar mažesniuose butuose, na net įsibėgėt katei nėr kur.... mano tai bute tikrai yra erdvės lakstymui ir kai prateda sienom lipti tai tikrai atsilaksto........tai kaip tokios katės- nu ir gyvena ir gerai ir išsikrauna kažkaip....o mūsiškė pora kartų dienon tikrai vaikų vedama į lauką ir dar ilgieji promenadai- kaimas, sodas.... nu gal nėr labai blogai.... rolleyes.gif

o dėl petnešų-liemenės, gal žinote kur jų ieškot- (ir kur pigiau? smile.gif ) ???? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 birželio 2017 - 09:56

o dėl petnešų-liemenės, gal žinote kur jų ieškot- (ir kur pigiau? smile.gif) ???? smile.gif

Aš tai pas vokietus užsakinėjau... Pas mus būna, bet kainuoja gerokai brangiau. Nebent per kokias akcijas užtaikius. O ieškojau šunų skyriuj. :) Bet ten pirkėjų nuotraukose ir katės, ir triušiai su tom petnešom. :D 

Atsakyti

Padūkėlė ta Gilė. Kartais net pavydu :)

O aš dar pameškinsiu... Nu negaliu kokia ji fotogeniška :bigsmile:

Priedas  Meskute4s.jpg   284,35KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Meskute7s.jpg   268,58KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Meskute5s.jpg   272,87KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Meskute8s.jpg   256,69KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Meskute9s.jpg   285,97KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 21 birželio 2017 - 12:57

Lapyn, ji nugriuviminė  :wub: 

Atsakyti

Kookia Miaškaaaa

Atsakyti

Meškytė :wub:

Čia fotografės dideliausi nuopelna.

Jau Gilės gražumėlis :4u:

Galėtumėte kam varduką paskolinti.Šiandien susipažinom su šunyte- taksyte.Gilė vardas.Tokia rudukė šokoladinė, nu tikra Giliukė :wub:

Kuri šiandienai užsisakėte lietų?Ir dar su turbo įpūtimu? :mastau:  Galva baigia išsiskirti, o vazonų nespėju atstatynėti į vietas.tommy.gif

Atsakyti

Kuri šiandienai užsisakėte lietų?Ir dar su turbo įpūtimu? :mastau:  Galva baigia išsiskirti, o vazonų nespėju atstatynėti į vietas.tommy.gif

gal biškį aš užsakiau.. :bijau:.nes vakar man per karšta buvo... tai paprašiau truputį gaivaus vėjelio, ir kad palaistytų braškes...

Atsakyti

Lietaus norėč, bet matyt ne tuo adresu pristatė :hmm: Turbo įpūtimą nebent Šponkiukas užsisakė. :unsure:

Rodau paskutinius Diinkos katuliukus. Šįkart pilkosios mamulės atžalos. :)

Mamytė

Priedas  Pilka kate1s.jpg   212,91KB   0 Parsiųsta kartų

Jau rodyta ant žolės padūkėlė Joda

Priedas  Joda2s.jpg   290,2KB   0 Parsiųsta kartų

Ramiausia iš trijų sesutė Pika

Priedas  Pika3s.jpg   226,48KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Pika5s.jpg   421,24KB   0 Parsiųsta kartų

Ir ryžasis brolis Naglas. Iš nuotraukų turbūt akivaizdu, kodėl pavadintas būtent taip. :D 

Priedas  Naglas3s.jpg   280,99KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Naglas4s.jpg   272,3KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Naglas6s.jpg   262,74KB   0 Parsiųsta kartų

(Diinkut, tikiuosi šeimynėlę atsirinkau teisingai? :) )

Atsakyti

o čia kada ir kur pernelyg karšta buvo? :hmm:​ 

Atsakyti

Lietus reikalingas, lietus gerai.Ypač miške, nes labai sausa.Bet kam dar tokią liūtį siųsti, su viesuliniu vėju ir ledais?

Atsakyti

Vėjas buvo lietus buvo....o ledus tikriausiai jums išdalino....☺ plombyras ar šerbetas ??? ☺

O jei rimtai ledais davė ????

Lietaus reik. Labai sausa. Aišku svarbu laiku sustot mokėtų... ☺

Atsakyti

Palaikau Erendirą - kadu čia karšta šiais metais buva?  :hmm: 

Lapyna - tu daugiau lietaus neužsakinėk, o tai tau labai su akcijomis sekasi, dar netyčia pridės tau prie užsakymo apsiniaukusių dienų akcijos abonementą mėnesiui  :blink:

Gauruota miaškutė tikrai nugriuviminė :wub:  :wub:  :wub:  ir trumpakailiai labai mieli  :wub:  o jų mamaitė tikra gražuolė, labai graži kailiuko spalva  :) 

Giliukė - įspūdžių ieškotoja ir aktyvistė :D  

Atsakyti