Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos, jeeatau skubinu sveikinti Dinką su jos gražia diena- kol kitos vaišių nesuvalgė... biggrin.gif . šitiek vaišių pritempė net skrandis maršus groja....taigi sėdu prie tokio turtingo stalo ir keliu taurę už Dinkos sveikatą 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif

rytem- o tą pelę Maksimas ir suvalgė ????? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2017 06 20, 14:52)
Sveikos. Jei kam reikia, yra iki 2017-06-21 pet24.lt kodukas VASARA. Jis minusuoja 10 Eur nuo 39  4u.gif
Papildyta:
Negaliu nepasigirti  bigsmile.gif Savaitgalį buvom sodyboje kaime ir Maksimas pagavo pelęęęęęęę  biggrin.gif  Net beveik dvi  biggrin.gif  Antrą jau irgi laikė dantyse, bet man ėmus cypauti iš džiaugsmo, paleido, gal nesuprato, ko aš rėkauju  biggrin.gif
O aš visada maniau, kad jis nesugebėtų  biggrin.gif

Vaje, šaunuolis. 4u.gif

Rytem, ačiū, jei kada vėl turėsi, sakyk, bet jau esu apsipirkus.
Ir kiek keikiu save, kad nebandyt kito kraiko, išskyrus kurį naudoju, vistiek pabandau - ir ką? Ir šūds su grūdeliais.
Netinka.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 20, 16:46)
rytem- o tą pelę Maksimas ir suvalgė ?????  unsure.gif

Nea, net nebandė, matyt mintis nekilo, kad ji valgoma biggrin.gif tiesiog užmėtė negyvai.....
Atsakyti

Diinka - pridedu ir savo sveikinimus su gimimo diena  :4u:  :4u:  :4u: palinkėsiu, kad per visus darbus ir rūpesčius išpultų akimirkų, kuriasgalėtum skirti tik sau  :4u: 

Juodulių nuotraukos superinės  :wub:  :wub:  :wub: meškutė pūkutė nereali  :wub: Zunda - miniatiūrinė ir labai daili katytė  :wub: 

Erendira - traideniams siunčiu trydos užrišimo balionėlių  :4u:  :4u: 

Maksimui - valioooooo  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2017 06 20, 20:11)
<p><strong>Diinka </strong>- pridedu ir savo sveikinimus su gimimo diena  4u.gif  4u.gif  4u.gif palinkėsiu, kad per visus darbus ir rūpesčius išpultų akimirkų, kuriasgalėtum skirti tik sau  4u.gif </p><p>Juodulių nuotraukos superinės  wub.gif  wub.gif  wub.gif meškutė pūkutė nereali  wub.gif Zunda - miniatiūrinė ir labai daili katytė  wub.gif </p><p><strong>Erendira </strong>- traideniams siunčiu trydos užrišimo balionėlių  4u.gif  4u.gif </p><p><strong>Maksimui </strong>- valioooooo  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

Tikrai, kas čia su tais traideniais... blink.gif
Atsakyti

O jei tiems paleistaviduriams angliuko uždavus :hmm:? Setukui labai padeda. kaip tik paleidžia  pilvuką tai aš jam 3-4 tabletukes anglies.Visuomet padeda.

Maksimas tikras didvyris, tiek peliukių  :lol:  pagavo

Zundukė tikrai labai graži, bet itin mažytė :unsure:

Visų mažiulių foto nerealios.

Atsakyti

Labas rytas 

Narsuolis Maksimas :) Mes manėm, kad Dyzelis blondinas nieko nesumedžios, bet kurmius nešdavo reguliariai :) Ilgiuosi jo...

Lisitėja, nuo angliuko visad ir pradedu, bet tie maži kačiukai toookie paslaptingi organizmai, pasirodo... Kita vertus tie mano organizmai linksmi ir patenkinti, du priaugo svorio, jau parą nieks nevėmė, vaistus duodu su i/d konservų šaukštuku, sausiuką kūdikinį ėda gerai :)

edas buvo įsilaužęs į narvą su jų sausiukas, tiek skubėjo priryti, kad paskui viskas išgarmėjo lauk... tikrai mažo protelio kačius tas Pedras :)

Lapyn, pūkuotas nulėausis juodulys nugriuviminis !

Atsakyti

Labas rytas :4u: Saulėtas ir ramus, labai tikiuosi,kad ir toliau vėjo nebus.

Kiek žinau, dar pila į geriamą vandenį šiek tiek kalio permanganato.Bet pvz.mano namuose niekas tokio brudno vandens nelakė.

O gal maistukas pasikeitė,tai ir tokia reakcija mažiulių?

Tai pas mane ta pati daina su maistu.Tai taksas katino guliašą suėda, tai juodulis Vėjo guliašą sukerta. :oh: Tai kol viską suslapstai, kol visus surikiuoji :oh:

Atsakyti
labas rytas peliautojos smile.gif

vakar buvom sode. aš pasitvarkiau, dukra Gilę pavedžiojo smile.gif
jau protinga- neberėkia mašinoj, žino kad bus gerai smile.gif smile.gif rėkia tik kai dukra bando paimti sode - tipo nelysk net į akis....
o šiaip išbandėm visas pramogas- lipimus medin, voliojimąsi dulkėse/žemėse, žolių griaužimą, ėjima tvora smile.gif vž vakaras užskaitytas sakė, gyvenimas gražus, šiandien ryte vėl pareiškė norą nuo 6 į lauką unsure.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 birželio 2017 - 08:08

Gilė koookia krasavica išaugo  :wub:  Aš tokia aktyviai katei ieškočiau petnešų - liemenės, nes iš tokių išsinert išsigandus jai vienas juokas.

Lisitėja, pabandysiu... išties, tų spirgų pilvukai jau pas mane atvažiavus buvo netobuli, manau dėl radusių žmonių neišmayno ar pabadavimo, kol rado, nes atvežusi mergina juokėsi, kad šuns sausiuką jie ėdė... pašiurpau, nes tik ką nuo mamos pienuko atitrauktų kelckų pilvai gavo pilną ląstelienos suaugusio šuns maistą. Bet buvo kaip buvo... dabar nieko nebekaitaliosiu, manau, išsikapstysim  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 21 birželio 2017 - 08:37

Laba rytą biskiuka nedraugauju su internetu mobiliu vis kažkaip issinaudoja jis. Gerai nors FB, Viber, da Keli ten nemokamai duoda..... Kačiukai tai superiniai, Lapyna gerai padirbejai  Dėl recepto tai darau iš akies tiesiog susirandu googlej lašišų tortas ir kažkaip padarau.o šiaip imu lavasu blynus ir pertepu bet galima ir kaip zundyte pertept tuos napalemono lakštus o kremui maišau Helmans majonezą su lydytu sūrelių nors receptuose deda ale Filadelfijos sūri. Bet man skaniau lydytas ir į tą masę pripjaustau lašišos ir citrinos. Pertepti o viršutinį ištepti majonezu ir puošti kaip tik nori. Aš sutarkuoju kiausa  ir pridelioju ką turiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 21 birželio 2017 - 08:46
QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 21, 08:06)
labas rytas peliautojos smile.gif

vakar buvom sode.  aš pasitvarkiau, dukra Gilę pavedžiojo smile.gif
jau protinga- neberėkia mašinoj, žino kad bus gerai smile.gif smile.gif rėkia tik kai dukra bando paimti sode - tipo nelysk net į akis....
o šiaip išbandėm visas pramogas- lipimus medin, voliojimąsi dulkėse/žemėse, žolių griaužimą, ėjima tvora smile.gif  vž vakaras užskaitytas sakė, gyvenimas gražus, šiandien ryte vėl pareiškė norą nuo 6 į lauką  unsure.gif  biggrin.gif

Graži labai, bet bengalės labai aktyvistės, kas ją iškraus jums...
Atsakyti