Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyna - tu daugiau lietaus neužsakinėk, o tai tau labai su akcijomis sekasi, dar netyčia pridės tau prie užsakymo apsiniaukusių dienų akcijos abonementą mėnesiui  :blink:

o jai dabar toks abonementas- pats tas... Ir niekas pykti negali..  Nuo pelių neapsigins

va

nuo TOKIO DYDŽIO pelių a7ee175db3344fdcd44b94b61ee8253f434.JPG

608d42754e1c1b69d8e89b5f31851a2f755.JPG

Atsakyti

Ledai jau sutirpo, bet buvo žirnio dydžio.

Nebijom tokių pelių, mano banditėliai dar ne tokių nuo upės parneš.Vieną kartą kieme radau ondatrą.Tai džiaugiausi, net šokinėjau iš laimės.

Bet Lapynos, dėl viso ko neerzinkim, tikrai nenorėčiau tokio dydžio pacukų namuose.

Bet paršeliai įspūdingo dydžio :blink:

Ir nori pasakyti,kad katės nebando jų pamedžioti?

Lėlytei :oro_buckis:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 21 birželio 2017 - 19:55

o jai dabar toks abonementas- pats tas... Ir niekas pykti negali..  Nuo pelių neapsigins

va

Man atrodo, aš tą debesų pramonę pelėm užleisiu. :mad2:  Pūtė pūtė, medžius išdraskė, geles išguldė, vazonus išvartė, o lietaus baaa... Pas anytą priešingam Vilniaus pakrašty palijo, o pas mus nė lašo. Kaip taip galima? :umn: 

Jei kada iš dangaus kokia žiurkė nukristų, tai žinokit: mano darbas. :devil: 

Atsakyti

Lapyna,stoviu balkone...pila lietus. Žiū tavon pusen, o te giedras dangus..sakau sumaišė kurjeris adresus  :D​ 

Atsakyti

Man atrodo, aš tą debesų pramonę pelėm užleisiu. :mad2:

Jei kada iš dangaus kokia žiurkė nukristų, tai žinokit: mano darbas. :devil:

Pelės tai gryni niekai svarbu kokie sliekai iš dangaus nekristų.

Jei sostinėje lyja, vadinasi ir mūsų platumose lis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 21 birželio 2017 - 22:10

Dėl kelių lašų, pasirodo, suklydau. Po lietvamzdžiu radau šlapią dėmelę, tai musėt keli lašai buvo. Bet laisčiau daržą ir mačiau: žemė dulka, sausa kaip parakas.

Niu ką, Zaiza kriauklėj, Mika pašonėj - labanakt. :)

Atsakyti
Erode, sveikinu su gimadiena... kad svajones pildytusi 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti

Oi, kaip malonu, iš pat ryto šventėsdance2.gif

Prisidedu su savo sveikinimais  uogienės dienos proga ,linkiu sveikatos, laimės, meilės, daug daug saulėtų dienų.give_rose.gif

Viskas, puolu ruoštis-puoštis ir lekiu darbelin.

O jūs čia labai iš ryto neišdykaukit :ax:

Atsakyti

Ledai jau sutirpo, bet buvo žirnio dydžio.

Nebijom tokių pelių, mano banditėliai dar ne tokių nuo upės parneš.Vieną kartą kieme radau ondatrą.Tai džiaugiausi, net šokinėjau iš laimės.

Bet Lapynos, dėl viso ko neerzinkim, tikrai nenorėčiau tokio dydžio pacukų namuose.

Bet paršeliai įspūdingo dydžio :blink:

Ir nori pasakyti,kad katės nebando jų pamedžioti?

Lėlytei :oro_buckis:

Šitos dvi- įtariu -bandytų- ypač Lapė. Bet, niekas neleidžia- be griežtos kontrolės- nepaliekam. O vat su Kaukute palikdavom- be jokių problemų. Kauku kiaulikes laikė šeimininkų užgaida- tai didelioo dėmesio joms neskirdavo- norit- turėkit, bėgioja sau po kambarį- lai bėgioja- svarbu, mano maisto neėda.

va taip daugmaž :

Priedas  pelės.jpg   36,71KB   0 Parsiųsta kartų

Erode- tau daug daug daug sveikatos, laimės, meilės, draugystės.. Na visko- kas geriausia. ir lai pildosi norai.

Priedas  gele.jpg   89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 22 birželio 2017 - 07:04

[i]Šu gimimo diena! Teta Erode, lai gyvenimaš būna tokš relax kai aš čia :)[/i] 

b99bcdd1465b2fa8141527a7c5efbce3588.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 22 birželio 2017 - 07:40

Erode, būk ypatinga, būk mylima!

Su gimtadieniu!

Priedas  baltas jacintas.jpg   550,56KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Erode, labai labai sveikinu su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Būk laiminga, sėkminga, turtinga, mylima, apsupta bangių žmonių mirksiukas.gif

Nesupratau, kada čia kam karšta buvo blink.gif Jau ir lietaus man per daug. Tuoj ir vasara baigsis, o nei šilumos, nei saulės dorai nebuvo ax.gif

Ale ir nuotraukų prisižiūrėjau..viena už kitą gražesnės wub.gif
Atsakyti