Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mumis gražuolis :wub:

Wild Pearl, kokio mielumo riūžavos letenytės! :heart:

O aš paerzinsiu daržininkes: pas mane kieme pradėjo nokti pomidorai.

Priedas  IMG_8978s.jpg   329,79KB   0 Parsiųsta kartų

Vakar pirmus tris suvalgėm :)

Atsakyti

O čia dar mįslė:

Atspėk sraigės vardą!  :bigsmile: 

Priedas  IMG_8750ns.jpg   141,59KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kiba Mikuska-sraiguska  :D​  

Labai graži Wild mažutė  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 26 birželio 2017 - 19:51

O čia dar mįslė:

Atspėk sraigės vardą!  :bigsmile: 

attachicon.gifIMG_8750ns.jpg

Atleisk, negaliu nė žiūrėti į sraigės.Šitos bjaurybės kaime visus agurkus nurijo. sakiau persprogsiu iš piktumo. diablo.gif Daužyti negaliu, išmestos per langą vėl suslenka.Tai aš jas visas surinkau ir toli į mišką išnešiau.

O aš agurką turiu šiltnamyje, net vieną, ot :nail:

W,Pearl, su šeimos pagausėjimu :4u:

Gielux tokiu atveju reikia namuose turėti Tavegil'io.Padeda.Nes Vėjas mėgėjas pagaudyti bites, ir tinsta nuo įkandimo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 26 birželio 2017 - 20:00
Sveikos 4u.gif
Aš spėčiau sraigė Zaiza biggrin.gif
Mumis fantastiškas 4u.gif
Atostogaujantys Grikis ir Kruopa bigsmile.gif
Maksimas irgi atostogauja, kaimuke dar vieną pelę sugavo ir nenorėjo man jos atiduot biggrin.gif išmoko darže išsikasti duobutę ir atlikti tualeto reikalus biggrin.gif tikras kaimietis biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Lisitėja, mano pomidorai ne šiltnaminiai, o laukiniai  :P

Rytem, Zaiza jau pora savaičių kampe prie komposto wc įsirengus. Ačiū dar, kad ne darže :rolleyes:

Gielux  :first: 

Čia drybso atsakymas:

Priedas  IMG_8750s.jpg   232,37KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lisiteja, vo ačiū už patarimą. Vakar jau galvojau, kokį nors vaistą duot, bet nesugalvojau ką. O kiek galima? Bet tai tu ir man ideją davei. Mano koja atrodo pobaisiai, bet kraujas nerodo uždegimo, sako ikandimas, prirašė antibu, jei diagnozė pasitvirtins, bet jei taip kas ikando, pvz kokia moškė, tai nieko ir nepasakė ką gert  :blink:​  reiks irgi tavegilio ikalt.

Atsakyti

Labas rytas :4u: Saulė šviečia, bet vėjas vėl kyla :blink:

Lapyna, stebuklingi pas tave pomidorai( o gal tavo rankos) :hmm:

Pas mane lauke tik miniukai,bet ir tie neaišku kada kokį pomidoriuką duos.Prasta iš manęs daržininkė.

Gielux, aš pati sau naudoju Loratin.Tinstu nuo vapsvos įkandimo.Tik tu atsargiai, nes šitie priešalerginiai migdo, bent jau mane.

Bela lengvutė jai gana bus pusiukės Tavegil'io.Tik neišsigąsk - gali slopinti.

Sraigutė Mikutė :oro_buckis:

Maksimas gražuolis, pliušiniu kailiuku :wub:

Magnučiuk, tik laiku pamaitink katukus, o tai dar Grikelis sublogs :liezuvis:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 birželio 2017 - 05:38
Labas rytas, saulėta už lango.

Pas mus situacija dar įtemta, bet atstumas mažėja, smalsumas didėja, tai kaip ir matau tolimoje šviesią pusę, tikrai apsipras, laiko mes tam turime daug ax.gif

Klausimukas neramina, kaip su wc daryti, ar reikėtų kiekvienai atskirai skirti ar vieną naudoti? Dabar aš juos atskirai 2 padėjus, bet mažėlė visai drąsiai eina ir į Milos wc, kaip yra tikslingiau. blush2.gif

Lapynos pomidoriukai vilioja, hmm.. wub.gif Mes dar pirktiniais verčiamės.blush2.gif
Magnunos atostogautojai wub.gif Ir aš tokių minučių labai laukiu. ax.gif

Katuliai visų gražuoliai wub.gif

Geros darbo dienelės ir pusrytukų, kas tiesiog niekur neskuba 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Nosis užsikišus, gerklę skauda - ir vel neišsimiegojau. :oh: 

Lapyna, stebuklingi pas tave pomidorai( o gal tavo rankos) 

Pas mane lauke tik miniukai,bet ir tie neaišku kada kokį pomidoriuką duos.

Tai šitie ir yra miniukai, vyšninukai. Aš juos pernai auginau, mums labai patiko. Saldūs skanūs, nesirgo, derėjo iki spalio. Tie jau nokinantys augalai buvo sėti vasario pirmoj pusėj. Buvo daugiau, bet dalį susodinau per anksti ir nušaldžiau. Liko tik 3 sodinukai. Kitus pomidorus sėjau vasario pab.-kovą, tie dar tik pradėjo megzt.

Klausimukas neramina, kaip su wc daryti, ar reikėtų kiekvienai atskirai skirti ar vieną naudoti? Dabar aš juos atskirai 2 padėjus, bet mažėlė visai drąsiai eina ir į Milos wc, kaip yra tikslingiau.

Mano katės eina į vieną wc. Tiksliau, turim du, abi į abu ir eina. :) Pirmom dienom Zaiza tikrindavo ir eidavo viską perm**ti, paskui apsiramino.

Atsakyti

labukas visoms - ir atostogaujančioms ir dirbančioms!

Man tinka 8 diena pas Diinką,labai laukiu susitikimo su Busyte !  Šiemet du zuikiuis nušausiu -ir operetę kauno pilyje pasižiūrėsiu ir pas Dinką sudalyvausiu , pernai operetė buvo paaukota..beje ,kviečiu apsilankyti  Operetėje kauno pilyje ,fantastiškas renginys su nepakartojama aura ir visiškai nemokamas,dar šiemet naujai pastatytas dauboje amfiteatras,reiks išbandyti  , liepos 6 d 20  val , prie kauno pilies 4 valandos klasikinės operetės muzikos ir fejerverkas pasibaigus koncerttui ,kas mėgstate ,nepatingėkite ,tikrai nenusivilsite !

Wild Pearl,kokia graži katytė :wub:  kažkodėl manau ,kad katytė :4u:   mano visi trys eina į vieną tualetą, atsiradus naujam nariui visada padėdavau naują lišną tuliką ,bet jis buvo įgnoruojamas ir nuo pat pradžių einama į vieną ,tai ir neapsikroviau tulikais :rolleyes: ,tik valyt tenka  du-tris kartus dienoje ,nes jau būna gerokai privarytas :D 

Mano tetulė išvažiavusi į Šiaulius pas sesę, tai mano trijulė per dienas vieni karaliauja , gal įpras pper tą laiką du kartus guliašiuką gauti,kai gauna tik du kartus ,tai viskas suėsta ir nosių nebesukioja,ką paduodi ,tą ir ėda...teisi buvo Erodė ! :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Pearl - aš kai Kruopą parsinešiau tai irgi du tūlikus buvau padėjusi. Kruopa norėdavo kartu su Mauru į tą patį tūliką eiti tik Mauras iš pradžių nebuvo tokia iniciatyva patenkintas, paskum kai apsiprato tai nupirkau vieną didelį ir būdavo kad abu kartu vienu metu ten sutūpdavo  :)  Taip kad sakyčiau kurį laiką palaikyk abu tūlikus o paskum ir į vieną eis  :4u: 

Elegantiškasis kaimietis Maksimas  :wub: 

Sraigytė-Mikytė  :D  :D 

Lisitėja - tai ne tu prasta daržininkė, taigi pas Lapyną kieme dykuma  :D  jaučiu pomidorus ten galima jau sausio mėnesį sodinti  :)  mes tai jau pirmus agurkus prieš dvi savaites valgėm, bet tik vienas agurkų daigas taip pasistengė, kiti susiraukę sėdi ir augti nenori  :) 

Gielux - aš irgi Loratiną geriu nuo alergijų, man labai gerai padeda ir nemigdo. Tavegilis man nepadeda.  O koją tikrai gal kos bjaurybukas pakando 

Atsakyti