Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Ačiū už patarimus, Lisiteja, Magnuniuk  :wub:  neturiu namie alergikų, tik nosis vaikam atkimšinėdavau su aerius, tai nieko nenusimanau apie vaistus.

Raskite katinuką  :D

Priedas  IMG_20170627_090500.jpg   56,66KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Laba,

man puikiai tinka 8 d, labai visų lauksiu, turiu staigmena...malonią bent jau man  :D  :P 

Mumis gražuolis, pasisekė Giliukui su tarnu tikrai nešpietnas :D 

Pearl., pasisekė mažyliai priklyst :4u: 

Lapyna, man prašom kokį vieną pomidoriuką sėklai, niekaip nerandu kas augtų kieme(tik pradeda nokt ir suserga) bei kad taip anksti vestu, mono čeriukai aukštaūgiai ir vėlyvi. Nors turiu tokių balkonionių jie ankstesni ir krūmeliai labai gražūs, bet šiemet su daigais labai suvėlavau...vis per tuos kašarikus. 

O su tais ryžais taio vargstu, tai vienas tai kitas, tai pavemia tai paviduriuoja, tai atsisako valgyti...29 jims 2 mėn, o svoris 370, 460, 480 ir 520 g  :blink:  sausiuko net nebando... jaučiu būtina nukirmininti, nu tai nevalgo, tai pavioduriuoja, tai pavemia. Dabar 2 puikiai valgo, tai juos šiandien ir nukirminuosiu, o kitus 2 kai tik pradės patys valgyt, nes šiandien maitinau (jau nevemia ir lyg neviduriuoja, ir mačiau mamą niurkė)

Atsakyti

Gerai Bela pasilėpė, tik viksva matosi.

O mane vėl skriaudžia, pagalvytės nepadeda :blink:

90efec36f985.jpg

Atsakyti

Užuolaidų laikiklį įveikiau, tai su segtuku issiaiškint vieni juokai

Priedas  IMG_20170627_090921_004.jpg   77,51KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

laba diena,

Dėl WC reikalų. Mes turim dvi tupyklas katėms. Viename mergos užkasinėja rimtus reikalus, kitame vien šlapius..

Atsakyti

Gana darbuotis, skelbiu kavos pertraukėlę. c070.gif

Vėjas vėl baisus, baigia viską išlaužyti.Matyt vėl kuri užsisakėte?

Atsakyti

Gana darbuotis, skelbiu kavos pertraukėlę. c070.gif

Vėjas vėl baisus, baigia viską išlaužyti.Matyt vėl kuri užsisakėte?

Ne- šį kartą- ne aš.. man oras pats tas ir be vėjo.. Eisiu Trišei papildyti TV kanalo ( išverčiu -einu žuvyčių akvariuminių pirkti) pastebėjau, kad labiausiai "kibina" šamus. tai va pėdisiu šamų ieškoti..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 27 birželio 2017 - 15:16

Jungiuosi prie pertraukėlės su vandeniu ir lekiu namolio pas cypaliukus, kurie jau nebetraideniai :D

Atsakyti
Pas mane du wc visgi stovi, nes yra svaruole Tute, kuri, uzsitersus pagrindiniam tualetui, staigiai primena, kad reikia susitvarkyti nedelsiant, priciurlinant ant lovos. Todel, yra pastatytas antras, skirtas Tutei. Nors po poros priminimu, stengiuosi tulikus kasdien apziureti
Atsakyti

Diinka, o Zundai namai jau atsirado? :ax:Jei ne, tai žinok

čia vienam veikėjui ji labai pasidabojo :wub:

Ar leistum į marčias?d652f297950b.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 birželio 2017 - 16:58

Diinka, o kaip sekasi mažiesiems katukams namų ieškotis? Kad Meškutė pasidovanos, tai net neabejoju. O Naglą turbūt ryžas kailiukas išgelbės. :D 

Atsakyti

Lisitėja ,ar teisingai užmačias supratau?  Matai ,aš irgi jaučiuosi atsakinga už Zundą,nes gi aš paprašiau ,kad Diinka Zundos šeimyną priglaustų, nes ji vargšiukė pas mano draugę laiptinėje glaudėsi....Ar tikrai  Molis nori Zundą į žmonas imti? :wub:​ 

Atsakyti