QUOTE(gielux @ 2017 07 10, 20:11)
<p>Sveikos Gaila Meduoliuko

Panos, aš be jūsų prapulč. Nunešiau savo laiminga koja pas gydytoja, o ji sako joks cia ne laimas. Sakau, kas tada??? Ai kažkas įkando. Mjoooo uodas, visą gyvenimą svajojęs apie erkės karjerą. Sakau, tai duokit siuntimą pas infektologus. Ne, sako, čia pas dermatologa reik ( mjooo galvoju, o kodel ne pas ginekologa arba stomotologa). Šiap ne taip iškrapščiau reikalingą kryptį. Nuvažiuoju infekcinen, o te daktariuks jaunas..ooo koks gražus laimas(galvoju nu kitaip mane tetukai pavadino, ale tiek to). Sakau, norejo mane dermatologam atoduot, ale jus patrauklesni, sako teisingai kryptį pasirinkot

vien žo po to dar pas daktaryte nusiunte, ta irgi net nesuabiejojo. </p>
<p>Erode, tu auksine gydytoja

</p>
<p>Brigitai sveikatos</p>
Šiandie turėjau dar 4 laimas ir laimonus... Tavo bėrimas labai būdingas, būt gerai, kad būtum pademonstravus, kaip atrodo, bėt kur šiandien mačiau bėrimą - ojoj, per visą pilvą. Teisingai dar centrą atspėt reikėjo, bet turiu kolegę, pasitarėm ir nusprendėm, kad netgi esant neigiamam atsakymui
- pacientas serga Laimo liga. O kodėl ėjai pas infektologą? Įsitikint?

Keista man dėl šeimos gydytojos požiūrio, abejočiau - iškart siųsčiau apžiūrai, bet tai tikrai būdingas bėrimas, būtum iškart teisingą antibą paėmus ir jau beveik nebe laima buvus.
Jei yra Laimų vardą nešiojančių, labai atsiprašome.
Lisitėja, taip ji parodo, kad gana glostyt, todėl paglostai porą kartų ir palieki, ji tiesiog apsipras ir pati ateis. Aš pvz turiu klientų glostymuisi lovoj vakare - laukia net, o paliesti negalėdavau niekada... Net prieiti, ką ten glostyt. Ir - gal yra sąvėla kokia kailiuke? Tai skausminga.
Būk kantri motera. Tik trečia diena, jez, išvis čia aukso katę gavai.

Jei katė ėda už tris, tai ji neturėtų sirgt.
Mažu tu tiek jai neduok, a?