Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos  :4u: 

Po truputį laikas dėliojasi į savo vietas, ačiū, kad teiraujatės. Nors praeitą naktį nuo 4 iki 6 val.su vyru lovoje dūsavome vartėmės, vėl atviromis akimis dūsavome. :P  Bet ko norėt, kirtus n laiko juostų. Susidėlios. 

Renatelex, užjaučiu dėl Meduolio. Laikykis.  :4u: 

Lapyna, neužmiršau, penktadienį Diinka atvažiuos pas mus su keturiais meduoliais.  :) Papasakosiu, kaip mums seksis. Čija iš proto kraustysis, kaip norės draugauti ir laižyti. Bet galvoju nestresint mažių ir nerodyt jiems garbanoto drakono.  :hmm: 

Ainu po 3 savaičių buvimo kaime visa vidinė pusė ( pažastys, pilvas) apsikaltūnavusi. Tetulės ją kasdien į lauką leisdavo, nes ten didelė aptverta teritorija ir Ainu nebėga niekur. Bet šukuot niekas ten kaime jos nešukuoja. Tai dabar kol aš ją išsikarpysiu ir išsišukuosiu.  :oh: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Priplosiu brolio katą.hunter.gifBūčiau dar pamiegojusi pusvalanduką, tai ne kai pradėjo bliauti užsikoręs ant palangės, namo jam mat reikia.Miego noriu juodai, o dar į darbą reikės eiti.

Kažkas tuoj gaus į ilgą, smalsų snukį. :lol: Bet negavo, nes artyn nelindo.

Urzgia, bet nuo palangės nesitraukia.Ir Molį nuvijo, nesėdės dama iš didmiesčio  su kažkokiu kaimiečiu kartu.parting2.gif763e278048eb.jpg

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Renatelex užuojauta dėl Meduoliuko, labai gaila:unsure: , laikykis 4u.gif

Lisitėja nuorodą torto buvau įdėjusi matei? Bet tokių visokių panašių pilnas internetas. Na o miesto ponia, kaip matau laikosi visai neblogai biggrin.gif

Na aš tai irgi kartais norėčiau kai kuriuos veikėjus priploti doh.gif Sekmadienį ryte gerą pusvalandį tvarkiau balkoną, Nes Mobis su Pikseliu kai pasidarbavo, tai ten visko buvo pilna. Ir kraiko visur (nes laikau vieną dėžutę ten) ir gėlė išrausta viena, tai žemių visur pilna. Vienu žodžiu jaunimas linksminosi.
Bet vistiek geriau kai jie siunta balkone negu kad kambaryje. Dabar, kai nėra šalta, balkono durys visada atidarytos tai ir kiurkso ten abu.
Gal jau ir buvo ši nuotrauka, bet kad naujesnių neturiu ax.gif
Mobis ieško namų
vartotojo įkelta nuotrauka
Pikselis, įtariu jau neieško namų, nes jis yra bailiukas, tad ko gero ir liks pas mane
na ir mergos
Pūkelytė
[URL=http://www.part.lt/perziura/9a6a88876b122d186223da9e9dac4a01490.jpg]
vartotojo įkelta nuotrauka[/URL]
Friskutė
Atsakyti

Labas rytas,

nu koks gėris kai vaikai dar knarkia... :)

Renalexx užjaučiu :console:

Lisitėja, Zaiza kartais krimsteli tai į ranką, tai dar kur nors. Čia jos būdas parodyti draugiškumą ir norą žaisti. Atsiradus Mikai, žmonėms beveik nebekanda. Užtat sega Mikai į užpakalinę koją :D 

Aist, teks prabangiuosius kailinius patrumpinti... Beje, vakar turėjau progą paniurkyti Ainu gentainę su 5 atžalom. Mama irgi labai prabangaus kailio, gal tik kiek trumpesnio, o ir pati smulkesnė. Parodyk princesę, kai iššukuosi. ;)

Atsakyti

Sveikutės,

Gieliux :4u:  mūsų tema ir dalyviai nuostabi :wub: 

Renatelexx, labai užjaučiu :4u: 

Brigitai kibiras sveikatos :4u: 

Lisitėja, pas mane ji ir daug valgė ir daug š... :) Dėl glostymo ...gali būt charakteris, Birbė pvz ir ateina, pati prašosi glostytis, o kai atsibosta kanda...

Jei labai neramu , kai turėsi laiko noro ir pinigų, gali pasidaryt pilną kraujo tyrimą...daugiau nelabai ką galima nuspėti ar įtarti :4u:  

Na va Rariuk, ir turėsi ryžą kašarą :) :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 07 10, 22:42)
<p>Erode aš kantri, velniškai kantri,dar ir kitiems galiu kantrybės paskolinti.Aš tik bijau ką pravėpsoti, bijau užleisti sveikatos sutrikimą, bijau,kad kažkas dėl mano nesupratingumo kentės skausmą.Esu mediko vaikas, daug ką matau kitaip.
</p><p>Sąvėlų nėra, jau šukavomės.Limituotas tas procesas buvo, bet vis tiek skaitosi.
</p>

Nestresuok, sirgtų - tiek neėstų. Aš tik bijau, kad nesusirgtų nuo tokio ėdimo... biggrin.gif Bet ji bando kompensuot guliašo skanesnio stoką, kaip suprantu.
Jezau, kaip maniškės mazgės siunta. Matytumėt, čia cirkas tiesiog. Nika - pasaloj. Fogsė laksto ir kniaukalioja - meeeeeu, ir bėga. Bėga labai greit - vos pamatau. Ratais.
Kingas išlindo. Sako, pažiūrėsiu, ką veikiat, gal mušatės...Tašė išgrūdo Niką nuo foteliuko savo ir atsigulė poguliuko.
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2017 07 11, 10:05)
Na va Rariuk, ir turėsi ryžą kašarą smile.gif 4u.gif 

Bet kad nepūkuotas ax.gif biggrin.gif Ir kaip jį reiks prisipratint, kad taip nebijotų hmm.gif
O savaitgaly lygiai metai, kai nebeturiu savo ryžo pūkuotuko verysad.gif
Atsakyti

labas rytas

Aš tai su visokiom nuotaikom kažkaip...

Torė prabliovė naktį, nes ieškojo vaikų, aprimsta, ir vėl mrrrmiau, mrrrmiau... Kai visi sukilom apsiramino, ėdė, wc aplankė.

man alergija Torei :( buvau pasiėmus vakar ant kelių, labai glaustėsi, į smakrą man trynėsi, galvą į rankas visaip prašėsi glostoma ir kasoma. Po to, kai ją paleidau, ir smakras, ir visos rankos kaip dilgėlės nudilgintos tokiais bumbuliuklais, paraudimas ir niežti...

Išvada tokia, kad glostysiu ją tik ant žemės, arba kur gulės ant sofos, ant rankų imti negaliu :(

Kas čia mane alergizuoja? jos seilės? arba gal nagų įbrėžimai?

Anksčiau imdavau, nebuvo tokios reakcijos...

Brigita silpna, miega, dejuoja :( vaistus geriam, temperatūros nėra, valgo enterinį mišinį, nes kitokio nevalgytų...šiandien jau košės vaikui išviriau, nu kaip ją suduoti reikės, nežinau...

Atsakyti
Sveikatėlės Brigitai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

labas rytas

Aš tai su visokiom nuotaikom kažkaip...

Torė prabliovė naktį, nes ieškojo vaikų, aprimsta, ir vėl mrrrmiau, mrrrmiau... Kai visi sukilom apsiramino, ėdė, wc aplankė.

man alergija Torei :( buvau pasiėmus vakar ant kelių, labai glaustėsi, į smakrą man trynėsi, galvą į rankas visaip prašėsi glostoma ir kasoma. Po to, kai ją paleidau, ir smakras, ir visos rankos kaip dilgėlės nudilgintos tokiais bumbuliuklais, paraudimas ir niežti...

Išvada tokia, kad glostysiu ją tik ant žemės, arba kur gulės ant sofos, ant rankų imti negaliu :(

Kas čia mane alergizuoja? jos seilės? arba gal nagų įbrėžimai?

Anksčiau imdavau, nebuvo tokios reakcijos...

Brigita silpna, miega, dejuoja :( vaistus geriam, temperatūros nėra, valgo enterinį mišinį, nes kitokio nevalgytų...šiandien jau košės vaikui išviriau, nu kaip ją suduoti reikės, nežinau...

vaje- kaip viskas supuolė..

Atsargiai su alergijom- nebesiglaustyk prie Torės

Brigitai- balionėlis sveikatai..

O tau kantrybės balioną siunčiu.

Atsakyti
Laba diena,

Labai, labai aciu visoms uz palaikyma 4u.gif 4u.gif

Brigitai daug sveikatos 4u.gif
Atsakyti

Su Tore tai viskas puikiai, jeigu aš jos neliečiu. Ryte paglosčiau, nu ir nieko. O ji tokia gerutė pasidarė jau, nu taip gaila neimti ant kelių... Nieko, gal pas ją kokie hormonai keičiasi, palauksiu, po kiek laiko vėl bandysiu imti, gal kas pasikeis.

Brigita prabudus, kosti draskančiai, na antibas antra diena, reikia laiko, kad suveiktų normaliai. Nu bent jau wc reikalais viskas gerai, vadinasi maisto/skysčių pakanka.

Atsakyti