Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist, Lapyna, parašiau jum FB, jei kartais ankščiau čia užsuktumėt :) :4u: 

Beje Erode, pas mane katės jokios hierarchijos nenusistatę, gyvena visos savo gyvenimą, kart nuo karto kuri nors kurią nors (įskaitant ir kales) eidamos pro šal;į užkabina, ar apšnypščia, na ne vietoj pasipainiojo... :) O šiaip ramybė, jokių peštynių ir niekad nebuvo tfu tfu tfu...net Murziuko nieks (išskyrus kales) nepastebėjo kad atsirado :)

Atsakyti
Laba dienele

Kažkas pasidarė, ieškau mamos ir noriu pienelio, ku man daryt, kuom ja pakeisti? unsure.gif

..Na..Milka nesutinka motutės man pamainyti, nors labai prašausi žaisdamas, glaustausi ir užsišoku ant jos neikėtai, tikiuosi nepyksti ant manęs drauge a? rolleyes.gif

Kas čia vyksta, ko tas plaukuotas vaikis iš manęs nori? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 15 liepos 2017 - 09:14
Ruste, vaje, kas čia pasidarė?
Diinka, gal tavo katės žino, kad ten sanatorija ir viena kitos nekabina dėl kiekio?
O gal man tik tokios karingos pasitaike?? unsure.gif blink.gif

Vaje, kas tas plaukuotas padaras??? biggrin.gif
Atsakyti

Ruste, vaje, kas čia pasidarė?

Radau, kad su nusilpusiu imunitetu puola alergijos. Nu bet gi vartoju bičių duonelės, iš mamos daržo salotos pastoviai gi, sriubas verdamės... Nežinau kas čia užėjo...

Atsakyti

Sveikos.

Brigitai ir Rustei sklandžiai išsikapstyti iš ligų.  :4u: 

Kaži kaip Magnuna su Busy parskrido?

Lapyna, kurio veislyno vadą fotografavai? 

Kaži, kaip Barbė laikosi?

Padykęs pūkuotas padaras gražus.

Aš vakar iki 3 val.neužmigau, tai beveik visus Ainu kaltūnus ir iškarpiau manikiūrinėmis žirklutėmis. Tik dėl paskutinės pažasties Ainu kantrybė baigėsi ir įspėjamai savo priekinėmis lapcėmis ( 3 savaites nekarpytais nagais!) suėmusi man ranką su žirklėmis sustabdė. Tai šiandien pasibaigsiu tvarkyt katę ir bus vėl ramu. O tą kailį gali karpyt kiek nori- ant jos nė kiek nesimato. 

Atsakyti

Erode, kokia ten sanatorija, bendrabutis ten :) 

Atsakyti

Savo mažiams Ignas galutinai išrinko vardus- valstijas: Juta, Teksas'as, Vermontas, Vašingtonas.  :) 

Atsakyti

Brigitutei sveikatos :4u:

Ainu šaunuolė katytė su auksine kantrybe arba gera dresūra :D

Atsakyti

Iššukuotas gauruotas naminis cepelinas:

IMG_7760.jpg

IMG_7759.jpg

Atsakyti

Bet kaip skaniai kvepia oras per liūtį!  :super: Galvoju, ar dar verta bėgti "džiūvančių" skalbinių įnešinėti namo, ar jau nebe...  :mastau: 

Jaunėlis ką tik papasakojo, kad Ainu atskiria mano automobilį.  :hihihi: Sako, kad kai guli pas sūnų antrame aukšte prie lango ir aš įvažiuoju į kiemą, katė man dar nepradarius garažo vartų eina į pirmą aukštą ir laukia manęs ant laiptų.  :) 

Atsakyti

Ainu tikra gražuole ! Baltumo ilgumo kailiniai superiniai. 

Lauksim Aist pasakojimo apie mazyliu gyvenima, plius leisciau Cija juos pazinti ir jiems pazinti, galbut busimi seimininkai tures šunis, kaciukams bus puiki socializacija  :4u:​  Nes drasiausi pirmieji randa šeimas.

Atsakyti

Griaustinis- dalykas rimtas. Čija baimės ir neslepia. O Ainu laikosi netoliese, bet vaidina drasią- tik čia šiaip sau gulėjimo reikalų šalimais turi.

IMG_7764.jpg

Atsakyti