Lapyna reikia lašinti
Sulašinau Tobrino visiems trims. Pas ką matosi paraudimas, pas ką nelabai - vis tiek ėda į vieną lėkštelę snapus sukišę ir ritinėjasi kartu.
Bet Jodą išlaikyti tai iššūkis. Šakės koks stiprus
Mano atostogos prie jūros baigiasi .. nepasakyčiau kad labai smagios. Vieną parą dičkė pravėmė ir pra tr... Kitą parą mažė pakartojo -tik be tr... ( tfu tfu) tai dabar sėdžiu- stebiu mažosios miegą ir bandau sau įrodyti- kad viskas baigėsi gerai- be ligoninių- ir tuo reikia džiaugtis. Na jū roj pasimaudėm, kopose pasivoliojom, indėnų kaime apsilankėm, pramogų parke irgi. Trišei su Lape pas gyvūnėlių auklę sekasi neblogai. Tai kaip ir viskas liuks.
Iškart. Čia katinukams?
Katinukams. Pas mus šeimoj su akimis bėdų nelabai buvę, katėms niekad, vaikams retai, bet išsivalydavom ramunėlėmis. Tai dabar nusipirkau lašų specialiai, nes Joda buvo šviežiai nuo to gydytas. Po kelionės iš Kauno tik Petunija buvo patraiškanojus, bet išsivalė ir baigės. Ir savaitę buvo ramu. O dabar išlindo...
Vilkra Tie idiotiški virusėliai turi savybę prikibti labai nelaiku.
Saugokis, pati nesusirk.
Busy, labai smagiai susiskaitė ir susižiūrėjo kelionės po Lietuvą. Tiek daug vietų apie kurias arba negirdėjau, arba žinojau, bet dar nepavyko aplankyti.
Zunda aiškiai suprato, kad gali jaustis namų karaliene ir tuo mėgaujasi.
Pasidžiaugsiu, Meškutė perkopė 700 gramų svorio ribą
Dar, iš Lunos išmoko, kad galima lipti ant tinklo. Tik tiek, kad lipa labai nedaug, o tada žiūri žemyn ir rėkia, kad nukelčiau ją žemyn, nes baisu gi tuos 5 centimerus nusileisti
Pati geriausia vieta įsitaisyti
O čia jau naglumo viršūnė, atėjo, atsigulė ant Milos mylimiausio gulto. Mila nepatenkinta, bet prigulė šalia, nes geriau jau taip, o ne visiškai atiduoti gultą šitam mažam naglam spirgui. O Meškutė be jokių kompleksų užsiėmė puse gulto. Nors jos ir Milos gabaritai... kaip čia švelniau išsireiškus, ryškiai skiriasi
Meškutė užkariautoja
O pas mane vaizdelis. Juoduliai išsidūkę knarkia. Prieina Petunija prie Jodos: "Noriu dūkti!" Užsilipa, kanda į sprandą. Tas guli kaip rąstas: "Atstok, aš miegu". "Oi, atsiprašau" - Petunija palaižo įkąstą vietą, pasižiūri įdėmiai ir kanda kitoj vietoj. Nieko... Palaižo.
IMG_2356.jpg 324,6KB
0 Parsiųsta kartų
Vėl krimst. Vėl palaižo. Krimst, palaižo...
Galiausiai prisižadino.
IMG_2367.jpg 302,86KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_2372.jpg 313,01KB
0 Parsiųsta kartų
Zaiza niekaip. Nei lenda, nei veja. Tik jei jie bando prilįsti nelaiku ir ypač prie pilvo - gauna antausį su jos sunkia letena.
Mika juos kartais paveja šnypšdama, o kartais bando žaisti. Dažniausiai gražiuoju sutaria. Puma ir Petunija prie jos trinasi uodegas iškėlę, tai prisitrina Mika dar ir lyžteli kurią, kai geros nuotaikos. Ir šiąnakt miegojo man ant kojų abu su Joda meiliai susiglaudę. Su Zaiza ji taip neguli, išlaiko bent minimalų atstumą.
Joda šiaip trinasi ne prie kačių, o prie žmonių. Pakalbintas vizgina uodegą kaip ciucikas ir bėga iš paskos.
Sveikos
Su vyru grįžom iš Esperanzos: šildomas- plaunantis- džiovinantis unitazas ( kaip Japonijoje), tailandietiškas masažas, tikras šampanas, gurmaniška vakarienė ( kai vyras išieškotus raviolius su miško grybais pavadino koldūnais, padavėjas vos nenualpo
), ryte nuostabūs pusryčiai net su prinokusiais dragon fruits, fazanų ir povų zoo, pasiplaukiojimas dviese valtimi po ežerą, maudynės ežere. Labai reikėjo man poilsio po itin intensyvios darbo savaitės. Jaučiuosi visiškai "persikrovusi" ir vėl pilna gyvybinės energijos. Ignas tuo tarpu namie puikiai tvarkėsi su visais gyvūnais. Rytoj turėsime svečių.
Vidam, negalime ilgiau globot mažiukų, nes po savaitės visi išskrendame į Kroatiją atostogų. O Ignui neturiu ko prikišt, ką buvo įsipareigojęs, tą daro. Paklausiau atsargiai vyro, ką mano apie Tavi pasilikimą. Bet jis gudriai man atkirto:" O tau negaila Ainu taip traumuot?" Niu, gaila. Šiandien grįžus, Teksasiukas ( tas droviausias), susirangęs man glėbin kad užmurkė. Pamilau aš tuos kruopiukus, gaila bus išsiskirti. Kažkam labai pasiseks- turės nuostabius jaukiai murkiančius "kelinius" katukus.
Vilkra, taip jau su vaikais būna- serga visad ne laiku. Laikykitės.
Varlės keliauninkės kokių žygių po Žemaitiją puikių apturėjo. Graži ir įdomi ta mūsų Lietuvėlė.
Zunda, man rodos, net atsigavusi, pagražėjusi. Lisitėja, kokia tu šaunuolė.
Lapynos mažiukai nuostabūs. Labai smagu skaityti jų nuotykius.
Padirbejom prie namo, dabar drybsau ant lovos su gira rankoj. Mazgiai toliau duodasi. Šiandien išlygino sklypą, papuolė geras traktoristas, gražu buvo žiūrėti kaip meistriškai jis darbavosi. O aš baigiau glaistyti katilinę.
_20170722_183111.JPG 44,46KB
0 Parsiųsta kartų