Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Rine - atsigaunant po narkozės beveik visada vemia, būna kad ir suviduriuoja ir į tuoletą mažo reikaliuko nespėja  :4u:  Pasaugok tik kad nešokinėtų aukštai kol pjūvis nesugis ir viskas bus tvarkoj  :4u: 

Busy - jau turbūt žvejoti buvot su TB, ania? Laimikis rimts  :D  ir gėlyną tvarkei - kū pasodinai?

Zunda - šaunuolė  :D  moka parodyti vyriškiams kas yra namų karalienė  :D 

Atsakyti

Vilkra, kaip gaila žuviukų a075.gif

Žuvį mėgstu, o va darinėti tai jau nea.Visada  stengiuosi išvengti tokio bjauraus darbo.

Gyvūnai bloguoja po narkozės, nors ne visada.Tegul pabūna rami,tegul sveiksta. :4u:

Atsakyti
Rine, turbut tai normalu, maniskiai nera veme. Bet gi ne visi gali buti vienodi 4u.gif

Magnuna, buvom isplauke su visa seimyna. biggrin.gif Kol vaikai vairavo, as sedejau kaip balastas priekyje, kol MB gale zvejojo biggrin.gif Pagavom dvi riebuiles. Visas kitas 19 atidave, kitas zvejys, nes gi jis megsta tik zvejoti, bet nei valgyti, nei doroti ju 4u.gif
Persodinau, geliukes, kurias norejo man isnaikinti biggrin.gif

Lisiteja, as irgi megciau tik valgyti, bet kadangi niekas jos nevalo, tai kylu ir einu. Nes gaila prapuls 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 23 liepos 2017 - 20:54
Dėl vėmimo tai taip taip ☺ aš tuoj su žmonėmis sulyginu - juk anie irgi vieni vemia o kiti ne ☺ pvz aš ir nemažai narkozių esu gavusi bet niekada nevemdavau po jų.
Dar po vakar įvyko persivertimas - nežinau kiek ilgai (gal pakol dar ne iki galo gerai) bet virto kate kuri ateina ir atsigula į lovą šalia žmogaus 😨😨😨😨 ko niekada nedarydavo. Galvoju kiek ilgai tą suknelę jai rengt. Ryt trečia diena - gal nuimt...o gal kadangi nelabai ant josios pyksta dar oalaikyt kokią dieną. Kad pask nenusilaižytų....

Busycat o ką darot kaip valgot tokią skumbrę ? Rūkot ? O kepta ji skani ?

Listėja, o į kokią šalį po metų planuojat išvykti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 23 liepos 2017 - 21:19

V-Rine, sumaišei mane su Lapyna.Aš niekur neplanuoju, jau meteliai ne tie ieškoti laimė svetur.

Aš irgi lyginu su žmonėmis.Juk dauguma vaistų tinka iš žmonių vaistinės, ir vaistai pirma išbandomi su gyvūnais, kaip bebūtų gaila. a035.gif

Tarkim kai aš kastravau taksiuką, pas vietinį vetą, tai tokio košmaro dar nebuvau patyrusi. Atidavė dar miegantį gyvūną,tas pradėjo keltis, pradėjo kratytis, sakytum kaip nuo šalčio.Laksčiau apie namus šunį susukusi į pledą,o vetas rago nekelia, savaitgalis jam matai :blink: Nedavė jokio tinkliuko ar satelito.Paskui laižėsi siūles, išsidraskė. Prakeikiau save,kad sugalvojau tvarkyti pas save kaime.

O va Setas narkozių turėjo daug, ir po visų kelesi lengvai, net nepykino jo.Norėjo vandenuko ir maisto.

Aš tai suknutę laikyčiau kol siūles išims.Gal atsilieps turinčios katytes.Su panom patirties neturiu jokios.

Atsakyti

Rine - palaikyk suknelę ypač jeigu nebando nusiimti  :) 

Busy - smagu visa šeimyna pasiplaukioti ir darbelio turėjai grobį darinėti  :) 

Atsakyti
Laikyčiau suknią, kol išims siūles, jei nedarėte tos intraodinės, kur su besirezorbuojančiais siūlais - aš pasiprašiau, tai Nikai padarė, kitas kates/katinus gavau sterilizuotus.
Jums taip atrodo, bet ta suknia sumažina aktyvumą kkažkiek.
Charakteris pašvelnės po sterilizacijos. Gal nebus rankinė, bet norės būt kartu, leisis labiau ir daugiau liečiama.
Sveikite.

Busy, užuojauta, bet skanu gi bus, pati pagalvok. biggrin.gif
Atsakyti

VRine, Zaizai po sterilizacijos suknios neprireikė. Vetė perspėjo stebėti ir jei ką aprengt kokią rankovę. Bet ji nelindo prie siūlių. Susiūta buvo tirpstančiais siūlais, išiminėt nereikejo. Zaizą atidavė jau atsipeikejusią po narkozės, bet dar trupučiuką "girtą". Zaiza nevėmė (bent jau namie). O charakteris taip, po sterilizacijos ramesnis pasidarė, meilesnis. :) Bet jai dar porą savaičių jautėsi hormoninis perversmas, nuotaikų kaitos. Paskui nurimo.

Šįvakar ruošiant vakarieninius skrandelius, turėjau gražų trio palei kojas. :)

Joda: mėėė-u (storai).

Petunija: myaau (čaižiai).

Puma: mi-i-i-i (plonai ir tyliai).

Nuleisk mėsuotas rankas žemyn - pirštus nukramtys. Gali iki kraujų...

Atsakyti
V-Rine, dali uzmarinavau, dali uzssaldziau. Kepta man neskani, tai sudysiu, marinuosiu, darysiu stroganina 4u.gif

Labas rytas 4u.gif

Kas cia kur ruosiasi isvykti?
Atsakyti

Labas rytas :4u: Toliau  sėkmingai vykdomas namų okupavimas.Čia jau trečiasis kambarys, kur ji ruošiasi dienos poilsiui.Naktį miegojo kažkur netoli manęs.

Busiuk,Lapyna truputuką ruošiasi kelti sparnus, maišatis truputuką su vardais gavosi.

Lekiu darbelin, dar liko tris dienas atlaikyti, paskui grįšiu į savo grafiką, bus lengviau.

Visiems darbingo pirmadienio :4u:

4b542142cf9d.jpg

Atsakyti
Labas rytas, gana lietingas rytas unsure.gif
Vėl darbo savaitė prasidėjo, o jau taip tingisi. Zunda tikra namų šeimininkė biggrin.gif
Vaikų darželių auklėtiniai visi fainuoliukai wub.gif
Busy geras laimikis . Beje labai smagiai skaitėsi kelionių aprašymai.

Na o čia mano sodas biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

sodo saugotojai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

labas rytas. Kokia aš pavargusi.. Vos iš lovos išlipau, paakiai patinę. Vakar daugiau nei pusę dienos praleidau tik merginoms skirtoj vandenlenčių stovykloj. Buvo labai smagu. Plius nugalėjau baimę daryti vieną triuką, kuris jau beveik išeina, bet dar biški trūksta, bet bent jau nebebijau bandyti ir žinau kokia turi būti tiksli veiksmų seka :) 

Atsakyti