Šponkiuk, smagiai vyksta statybos jūsų lizdo.
Susvėręs Ignas "paršiukus" reziumavo, kad per 8 dienas daugiausiai priaugo Teksas- plius 167 g, antroje vietoje pagal svorio prieauglį- Vašingtonas- plius 150g, tada eina Tavi- plius 131 g, paskutinė miniatiūra Juta- plius 83 g. Kas nusimanot, ar čia gerai vaikai auga?

Sponkiuko namai namuciai, bus grazu kai apsizeldins

As irgi siandien darbavausi prie namu, zole pjoviau, slavinejaus, ravinejaus, geles kai kurias persodinau

Grįžau ir aš iš sodybos, po poilsio taip sakant.Dailusis gulėjimas ant pleduko, meninis žolės pjovimas, ir kas be ko privalomasis grybavimas.Rezultate trys lepšiai, kuriuos mama tiesiu taikymu pasiuntė į krūmus, sukirmiję visiškai Na dar kupra kaip duršlikas, nes kandančių, zyziančių,kraują siurbiančių vabalų debesys.
Aist, džiugu,kad patiko poilsis.Ignas iš vis be žodžių.Kaip aš tave suprantu dėl Tavi.Logiškai galvojant, valgo du, neapvalgys ir trečias.
Šponkiuko namukas
Kaip supratau Petunijai įvyko persilaužimas.
Šiandien Zunda parodė kokia ji maža, silpna ir gležna.Kaip gražiai išsireiškė Erode - pilnomis akelėmis skausmo.Sugalvojo brolio juodasis katas pro mūsų kambarius pareiti namo, ir kas be ko dar patikrinti dubenėlius.Zunda jį puolė kaip kobra šnypšdama, ir dar letenom mojuodama.Apausiavo kaip turi būti.Gražu buvo žiūrėti kaip trigubai didesnis katinas kūliais lėkė laukan Nėra ko pašaliniams vaikščioti
Moka mažylė už save pastovėti.Molio nemuša, jų santykiai jokie, tiesiog prasilenkia, kartais apsišnypčia. Va, bus linksma kai grįš iš kaimuko Setas, tas bailys infarktą gaus.

Didysis tarpdurio saugotojas, isigijo drauga

Jam buvo uzdrausta palikti prieangi, todel sedejo saugojo tarpduri, kol as ravejau

Didzioji sofos okupacija. Antroje puseje Tute, ant fotelio toliau Kiara

Kiara is tribunos vakar reikalavosi naktipieciu

Aiste, mano berneliai panašiai su kačiukais
-A kur čia lipi, nematai, kad čia negalima?
-Ko čia pešatės? ateik čia, paglostysiu
-Nu ką, mažiai, valgyti norit? tuoj įdėsiu
ir panašiai... kalbina ir kitus katinus, glosto.
Svėrėm kartu mažiukus irgi, nukirminimui reikėjo, lig šiol turiu tą "vekselį" su skaičiais..
Tikrai yra labai gera matyt, kada vaikas, kuriam jau gal gėda čia būtų su mažiais tampytis, taip atsakingai žiūri. Geri tie mūsų vaikai, tikiu, kad teisingai išauklėsim, ir niekada nekils minčių nuskriausti už save mažesnį...
Šponkiuk, už darbingą dieną
Zunda pasiutus bobikė, išvijo chamą su kočėlu
Ozis fainuolis Ir visi lovos nugulinėtojai
Kaip supratau Petunijai įvyko persilaužimas.
Tikrai taip. Katukė ėmė sparčiai jaukėti. Valgo iš rankų, netgi nusitveria letenėlėmis man už pirštų. Ir kartais jau galima atsargiai priėjus paglostyti. Manau, pora savaičių namuose su personaliniu dėmesiu ir be streso - ir taptų namine pūkuotuke. Mėgsta ji ir dūkti, tik dūksta taip švelniai, elegantiškai, pūkuotai. Ne taip, kaip Joda: tas įsisiautėjęs laksto pritūpęs kaip pitbulis, tada jau visos katės iš kelio traukiasi, įskaitant Miką.
Žiūriu dabar ir savo akimis netikiu: nuėjo Joda ant palangės pas Miką. Ta jį prausia, o jis patenkintas murkia. Įsivaikino vadinasi
Neplanuotume po metų išvažiuoti - pasiliktume tą šunkatinį. Prilipo jis mums visiems.
Labas rytas Vėl saulėta diena, net širdis virpa iš laimės.
Ruste, mano bernas taipogi užaugo geras ir jautrus, mylintis gyvūnus.Kuo aš labai džiaugiuosi.
Lapyna,geras noras.Čia kaip vaikučiai, du daug, kiti sekantys visai norma.O jūs ar namą keisit, ar net šalį?Jei išvažiuosit iš LT, tai gaila, labai gera su tokiu šiltu žmogumi bendrauti.
Kol tu miegojai, aš saugojau tavo sapną
Lisitėja, namo nekeisim - išnuomosim. Keisim šalį, laikinai. Toks vyro darbas...
Na- va - grįžom namuo. Ir radom, kad neradom akvariumo. ta prasme- daiktas yra ir jame- smirdant, dvokianti kliokė.
Perkaito šildytuvas. išliko tik keli augaliukai. Žuvytės- deja- ne.
Įsiterpsiu trumpam ☺ jeigu galima ☺
Skaitau sąžiningai. Atostogauju o naminis kompas į sm neįleidžia. Blokuoja. Briedas kažkoks ir nzn ką daryt. Tai va užsimaniau pasidalinti kad vakar sterilizavom Giliuką savo. Ji šaunuolė tvirtuolę ir tt - toks jausmas kad nieko jai net nedarė. Dar narkozei gerai neišėjus puolė balkone musę gaudyt....aišku neleidom. O daugiau jokių pretenzijų..nei suknelei - ji į ją nereaguoja niekaip...šoka lipa ir kitaip aktyviai gyvena....jau mes ją stabdom - o jai jokių emocijų. Stipruolė tokia...ai vienintelis nemalonumas - tris kartus vėmė tuoj atsigavusi. Bet juk ir žmonės kiti vemia po narkozėš..tai gal nieko tokio...