Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Sidabrė @ 2017 08 28, 21:43)
Erode, manau, kad ant dūšios lengviau, kai jau imtasi konkrečių veiksmų Kingo sveikatėlės gerinimui  4u.gif
Nenoriu konkuruoti su Lisitėjos2 kaktusu su gražia istorija, bet norėčiau parodyti labai įdomų žiedą nuo savo palangės, tiesiog labai neįprastas ir nematytas. Maniau, kad kaktusas, bet man išaiškino, kad čia sukulentas Strapellia variegata  biggrin.gif

Ir tas šalia, kuris kaip vėduoklė, irgi labai įdomus, iš pradžių maniau, kad jį rodot.
smile.gif

Gielux, kaip jūs?

Šponkuti, kaip tu?

Diinkos šaika ir Magnunos katinukų savaitgalis man labai patiko.
wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 28 rugpjūčio 2017 - 20:56
Sidabre šitas žiedas labai smirdi ? Bent aš turėjau tokį kaktusą tai tas žiedas dvokė baisiai ☺ bet gražus tikrai. Norėčiau dabar tokio, nes ar išnyko ar išmečiau jau net nebepamenu ☺

Emiliją žiūrėjau kinoteatre. Dabar tv įsijungiau tai įspūdis nu ne tas ☺ bet vistiek žiūrėsiu.

Erode... linjėjimai Kingui ☺☺☺☺
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 28, 21:57)

Erode... linjėjimai Kingui ☺☺☺☺

Perduosiu.
Dabar supyko, kad sulašinau lašelius.
Išdidžiai išėjo. biggrin.gif
Atsakyti
V-Rine, smirdi tas žiedas tikrai, bet tik iš labai arti, reikia įkišti nosį, taip sakant biggrin.gif
Namuose jo kvapas nepasklinda, o iš arti - man į kačių šlapimą užneša... bigsmile.gif
O tas šalia - tai čia kažkoks įskiepytas kaktusas, aš tokį buvau mačiusi bent su 10 skiauterių visą priaugusį, todėl nusipirkau, bet pas mane jis nesikeičia - va, bevik metai toks ir gyvena .... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2017 08 28, 22:05)
V-Rine, smirdi tas žiedas tikrai, bet tik iš labai arti, reikia įkišti nosį, taip sakant  biggrin.gif

Aš darbe tokį turėjau. Man tai kuaušiniais susmirdusiais dvokė ☺ bet gražūs žiedai.

žiūriu Emiliją. Nu žiaurus šiaip filmas. Koks žiaurus laikotarpis buvo... ir tas filmas visas va toks su įtampa. Bet mintis gera.

Šiandie kieme Gilę vedžiojau ir viena bobutė užkalbino. Verkia močiūtė ir pasakoja kaip savo katytę šiandien užmigdė. Sena jau buvo ir sakė viduriai guzais išėjo. Bet pasakoja ir verkia... ir pati vos neverkiu... ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 rugpjūčio 2017 - 21:19

Labai gražūs naujieji katinėliai, gražus kiemas.

Laikykites Erode su Kingučiu.

Aš nusikalus kaip šo. Pas mus šiaudadūšė šeimininkė negali iškomandiruot katukų, todė viskas totalus bardakas :) Bela slankioja pakampem, gavo Erendiros kapsulike, tai gal šiek tiek aprimo. Spurgiukai kabo ant papo pas Spurga. Gal augimo šuolis arba pieno trūksta. Nežinau.

Bela tik ka nušveite nuo sekcijos laikrodį ir veidrodėli...su letena...žiūrėdama man į akis :D turečiau supykt, bet labai juokingai atrodè

Atsakyti

Belos išdaigos  :D kabantys ant papo spurgiukai prajuokino  :D  o piliulė gal padės Belutei aprimti ir blaiviau į įsibrovėlius pažiūrėti  :4u: 

Kingui - daugybė sveikatos palinkėjimų  :4u:  :4u: 

Sidabre - panašų sukulentą tik mažesniais žiedais esam darbe turėję, kvapelis irgi buvo - kai vienas žiedas tai dar nieko, bet kai ėmė ir visas apsikrovė žiedais, staigiai koridoriun iškomandiravom  :D  taviškio žiedas labai gražus  :4u: 

Rine - gaila močiutės, graudu ir liūdna nuo tokių istorijų būna, ech ką ir pasakyti  :4u: 

Kruopa šiandien vėl prisiminė, kad ji iš tiesų yra Amūro tigras, lakstė ir maurojo balkone, manau kaimynai tikrai girdėjo, ką apie mane galvoja nežinau. Grikelis nusprendė pabūti storu voveru pūsta uodegike ir lakstė paskum amūrinį tigrą, tyliai, todėl šiuo klausimu kaimynai nieko negalėjo pagalvoti, o aš tyliai tyliai juokiausi, nes pūsk nepūtęs, o pūstos uodegikės Grikiui nelabai gaunasi padaryti

Atsakyti

Sveikos prieš miegą. 

Sidabre, sveika atėjusi čia.  :4u: man labai patiko žiedas. 

Kingui ir Erodei - stiprybės.  :4u: 

Grikio pūsta odega ir Kruopos tigriškumas prajuokino.  :D 

Bela , kad ir su raminančiais, bet vis tiek zbitkina.  :D 

Diinkos filmukas su pusryčiautojais labai patiko. Ir Texasą su Vašingtonu mačiau.  :wub: 

Gilės kailis kaip gražiai žvilga  :wub: 

Ainu vs liūc :

IMG_8285.jpg

IMG_8283.jpg

Atsakyti
Labas rytas,
Ainu nukonkuravo liūtą biggrin.gif

Norėčiau kažkaip paguosti gelux, įsivaizduoju, kiek sumaišties ir netvarkos įneša toks papildomas rūpestis, o dar Belos reakcija...
Gyvenime teko įvairias situacijas praeiti, kol vaikai buvo maži, tai partemdavo namo kokį vargšą gyvūnėlį, kai mažasis šuniukas nugraužė elektros laidus prie vaikų ir vos visų nenutrenkė - buvo nemažai streso bigsmile.gif
O kartą šešiametis sūnus laimėjo kažkokiam konkurse vištytę, parsinešėm namo ir laikėm bute padarę narvelį, vištytė po keletos dienų užgiedojo kakariekū blink.gif
Gerai, kad kaimynai turėjo tėviškes kaimuose, tai vis perleisdavau ką nors biggrin.gif
Paguoda tokia, - kad viskas praeina, ir kažkada baigiasi, svarbu neprarasti dėl to daug nervų... 4u.gif
Ar jau išgėrėte vandens ? Tada į darbus mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas :4u: Ir jaučia širdis, bus graži,5ca9cfe7383f.jpg saulėta diena.O kaip norėčiau šalia jų prigulti.Tinginys iš pat ryto ant kupros sėdi, kaip reikės dirbti? :hmm:

Ainu joks niekuo liūtas nenukonkuruos.Na nebent dydžiu.

Gielux,laikykis ten.Aš tave labai suprantu.Te palaikymo :4u:

Buguti :wub: , jau ir vanduo išgertas, šuo pavedžiotas ir antra dozė kavos daroma.Tuoj nusipaišysiu veidą ir keliausiu į darbą.Beje pastebėjau kaip Zunda keistai vandenį laka.Pamerkia leteną į dubenėlį ir neištraukus laižo :blink: Ne visada taip daro.O nufotografuoti neišeina.

Kaip Kingas?

Gero visoms antradienio :4u:

Atsakyti

Labas rytas.  O jau Bugio vandens dubenėlio gražumas.  :super:  Ir pats Bugis gražuolis.  :wub: o Katytė man spalviškai  į Spurgą panaši. 

Saulė šviečia. Žiū į termometrą - 6 laipsniai. Pamirkčioju, idant vienetukas priešais atsirastų, neatsirado.   :mastau: Važiuoju darban. 

Gielux, tu darai gerą darbą, esi šaunuolė, šaltoka jau būtų spurgiukams lauke.  :4u:

Zunda su Moliu - du riestainiai gundytojai nesikelti.  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 29 rugpjūčio 2017 - 06:30
Labas rytas,

Belute su gimtadieniu, nors ir paveluotu.

Gal dar kazka praleidau, tai sveikinu visus ir visas 4u.gif

Ilindau pasciekavinti ir pagirti Sidabre, uz tai, kad pagaliau ryzosi prisijungti su savo grazia kompanija 4u.gif Senai taip reikejo.

Diinka 4u.gif

Grazios darbo savaites
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 rugpjūčio 2017 - 07:26