Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :4u:

Zundyte, sveika parlėkus,pailsėk nuo įspūdžių ir mums papasakok ir parodyk g050.gif

Spurgos snukelio išraiška nemirtinga, ir kažkur labai matyta :hmm:

Grikelis su visu namu :wub:

Šponkiuk, totalus bardakas pas jus, tik užjausti belieka.

Sveikatos sergantiems, trumpos darbo dienos dirbantiems :4u:

Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kiek daug čia visko nutiko doh.gif Bugutis su Katyte pasirodė mūsų trobelėje biggrin.gif Mamytė Spurga su savo vaikiukais wub.gif
Na Grikelis tai čia jau atskira kalba , jo miegojimo ypatumai, jo rytiniai nameliai iš karto įjungia šypseną veide. Zundytė daro tvarką , ji juk viena motera tarp vyrijos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir lauksim kitos Zundytės įspūdžių po kelionės.
Aišku ir visiems kitiems po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pas mus nieko naujo, Mobis vis dar be namų verysad.gif niekaip nepavyksta rasti naujų šeimininkų. Na o Piksius (sutrumpinau Pikselį biggrin.gif ) pradėjo ne vietoje sisioti verysad.gif Nepastoviai, bet teko kai ką išmesti, svarbiausia, kad ant lovos kelis kartus padarė. Šiaip tai tikrai sveikas. Gal jeigu nebūtų Mobio elgtųsi kitaip , gal kokią konkurenciją jaučia. Na o Friskė su Pūkelyte gyvena gerai biggrin.gif Kartais abi paauklėja jaunimą biggrin.gif
Atsakyti

Atsakyti

Rariuk, o tavo katai kastruoti? Gal jau žaidžia suaugusius vyrus ir dalijasi teritoriją?

Zunda Molį vaiko, tas laksto po namą kvadratinėmis akimis.Atrodo prašo - motin išnešk tą padarą kur toliau :blink:

Pas mus dar tebetvarko gatvę.Bet jau bildesys :oh: atrodo gryčią nugriaus.Iš pat ryto galva žlega :oh:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 08 30, 09:17)
<p>Rariuk, o tavo katai kastruoti? Gal jau žaidžia suaugusius vyrus ir dalijasi teritoriją?

Taip seniausiai, abu jau be riešutukų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos Šponkiau, laikykus. Zundyte, sveika pargrįžus. Grikelis, Katytė, Bugutis, Zundytė visai laaaaaabai :wub: Spurga šiap labai gera kate, net nusinagint po porą nagų davė. Tableté sugirdžiau.Tik jau kai prie galiniu letenu ilgiai lindau, nes ji gi iš statybų, cemente viskas, neatlaike ir gavau ispejamaji krimst :) Vakar vel Belą vijo :( išleidau Spurga, ta iškart ant kilimo atsigulė, Belą ant rankų laikiau. Spurga demesio 0. Bet, kai tik Bela nulipo nuo sofos, karingasis pončikaa atsibudo :huh2: Aš ja noriu perkelt į svetainę, į didelį narvą.

[URL=http://www.part.lt/perziura/e5060ab8ab387a7f18d48d282034d3fb317.jpg]e5060ab8ab387a7f18d48d282034d3fb317.jpg[/URL]

Papakabiai :D

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Ale Spurgos kurmiukai kad išpampo :super: visai ne tokie, kaip prieš savaitę  :wub: 

Zundyt, didžioji, sveika sugrįžusi  :4u: 

Sidabre, gražūs katai gražiame kiemukyje  :wub:  (net pavydu,nes mūsų kiemas jau visą vasarą perkuistas - gaminame stovėjimo vietas automobiliams).

Lisitėja :hihihi: ot duoda mergina!

Atsakyti

Labas rytas.  :4u: Kaip gerai išmiegojau. Saulė žeme ritinėjasi. Eisim su Rapolu į treniruotę, po to - jau be Rapolo darban. Puikumėlis. Kažkodėl šįryt po sm teksto googlas man meta balto 2015 metų kroatiško vyno reklamą- Vina Belje Graševina aprasojęs butelaitis  mįslingai žvelgia į mane. Čia gal vakaro užuomina?  :hmm:  :D 

Zundyt, sveika sugrįžus. Lauksim daugiau foto.  :4u: 

Spurgiukai dar mažulyčiai.  :wub: 

Zunda - namų karalienė.  :D 

Erendira, parkingo vietos kieme - liuks. O kaip katinų voljero projektas? Dabar pagalvojau, kad šitos temos dvi dukros studijuoti psichologiją pasirinko. Kaži kaip Vėtriaus merginai sekasi? 

Atsakyti

Labas dienas,

Aš irgi žiūriu, kad spurgiukai bais išpampę - tuoj po jais pačios Spurgos nebesimatys. :D 

Katytė su Bugiu kokie mandri ponaičiai :)

Grikis NT meistras kaip visada :) 

O aš noriu paklausti: Zaizai ta priekinė koja, kuria prišlubuoja, kažkaip keistai traška. Kas čia galėtų būt? Sąnarių problemos? Čiupinėdama nieko įtartino neužčiuopiu. Šiaip ji baigė antibus, dabar šiek tiek atsigavus, net ir padūksta su Mika vakarais. O kai oras gražus, tai dienas kieme leidžia. Nulenda į kokį pavėsį ir stebi pasaulį. Dabar irgi žolėj ausys kyšo. :) 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 08 30, 11:50)
<p>Labas dienas,</p><p>Aš irgi žiūriu, kad spurgiukai bais išpampę - tuoj po jais pačios Spurgos nebesimatys. biggrin.gif </p><p>Katytė su Bugiu kokie mandri ponaičiai smile.gif</p><p>Grikis NT meistras kaip visada smile.gif </p><p></p><p>O aš noriu paklausti: Zaizai ta priekinė koja, kuria prišlubuoja, kažkaip keistai traška. Kas čia galėtų būt? Sąnarių problemos? Čiupinėdama nieko įtartino neužčiuopiu. Šiaip ji baigė antibus, dabar šiek tiek atsigavus, net ir padūksta su Mika vakarais. O kai oras gražus, tai dienas kieme leidžia. Nulenda į kokį pavėsį ir stebi pasaulį. Dabar irgi žolėj ausys kyšo. smile.gif </p>

Smagu, kad katai atsigauna. biggrin.gif smile.gif
Kingas labai išsižeidęs ant mamkos, kam ji jį gaudo ir į ausį viską ten lašina.
Ir dar brudą ant dantų kažkokį tepa. aggressive.gif
Po velnių, nė minutės ramybės. Bet ausis jau kaip švelniai rožinė, dar ne balta. Bet ir ne aguona.
mad.gif
Ryte irgi jau miegojo miegojo, mamką pamatė, kulnis tik parodė, o mergičkos, sulindą mano lovon ryte - a jau keltis? Ko jis čia laksto? Sujudimą daro?
Dar nesikelsim, bet kai aš pajudėjau, tai išlindo kaip laumės apsimiegoję. Nikutė ilgiausia lovoj kiūtojo, bet alkis išginė iš šiltos vietos - o jei konservo negausiu???? blink.gif
Atsakyti

Oi, Aist, tu su savo vyneliu čia kažkaip mintis man sujudinai  :rolleyes: 

Gal mums kokioms vasaros palydėtuvėms krūvon susibėgti? Ką manot, merginos?

Atsakyti

Erendira, nenervok a045.gif

Gera, ten jums  vietinėms meet'uotis.

Aš irgi savo drauges sujušinsiu vynelio. Rugsėjo pirmosios proga girl_haha.gif

Atsakyti