Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkuti, kaip tu?

ai, sunkiai morališkai. Taip sutampa, kad geru oru arba darbe arba namo viduj pradirbi, o kai susiplanuoji laisvą pusdienį, tada lyja. O labiausiai dabar nervinuosi kaip ten su elektros įvedimo termino pabaiga. ESO skirtingai išaiškino mums ir kaimynams, neaišku kieno tiesa, jei mūsų, tai rugsėjo pabaiga yra termino pabaiga, jei taip kaip kaimynui, tai žiema. o jei terminas žiemos vidurys (nu žiemą niekas gi neves, tik pavasarį) tai mums reiktų apdailos nedaryti, nes nešildomame name bus pipiec. Žodžiu dabar nevilty ir nežinomybėj. 

Viską skaitau, seku, bet nesukomentuosiu  :4u: 

Atsakyti

Vaikai?! Kokie vaikai? Nepažystu jokių vaikų!

[URL=http://www.part.lt/perziura/6e9112e100b413b85058b95787d0f31f853.jpg]6e9112e100b413b85058b95787d0f31f853.jpg[/URL]

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2017 08 29, 11:29)
<p>Vaikai?! Kokie vaikai? Nepažystu jokių vaikų!</p>

Čia kaip mano sesės Kiaunė. Ji prieš 2 mėn atsivedė katukų.
Tai nueina nuo jų kokie 15 žingsnių, atsigula ir guli - atostogos. Kaip ir Spurga.
Nes pypsi ir vėl eina...
2 katukai mirė. Vienas labai greit. Kitas kiek vėlėliau.
Liko 5 išdykėliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 29 rugpjūčio 2017 - 12:13
Kingo ausytė geresnė. Tik galiukas rausvas. Ir taip nedrasko, chebra pamatė, kad kasosi, uždėjo gaubtą - tai labai nelaimingas...

Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 08 29, 09:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Erode" data-cid="71776082" data-time="1503946540"><div><p>Šponkuti, kaip tu?
</p></div></blockquote><p>ai, sunkiai morališkai. Taip sutampa, kad geru oru arba darbe arba namo viduj pradirbi, o kai susiplanuoji laisvą pusdienį, tada lyja. O labiausiai dabar nervinuosi kaip ten su elektros įvedimo termino pabaiga. ESO skirtingai išaiškino mums ir kaimynams, neaišku kieno tiesa, jei mūsų, tai rugsėjo pabaiga yra termino pabaiga, jei taip kaip kaimynui, tai žiema. o jei terminas žiemos vidurys (nu žiemą niekas gi neves, tik pavasarį) tai mums reiktų apdailos nedaryti, nes nešildomame name bus pipiec. Žodžiu dabar nevilty ir nežinomybėj. </p><p></p><p>Viską skaitau, seku, bet nesukomentuosiu  4u.gif </p>

Bet gal vis tik Jūsų tiesa, eikit, kad išaiškintų trečią kartą.
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2017 08 28, 23:03)
taviškio žiedas labai gražus  4u.gif 
Kruopa šiandien vėl prisiminė, kad ji iš tiesų yra Amūro tigras, lakstė ir maurojo balkone.
Grikelis nusprendė pabūti storu voveru pūsta uodegike ir lakstė paskum amūrinį tigrą,

Sveikos,
Magnuna, nu kokia aš užuomarša, sakiau, kad taip ir bus .... unsure.gif Ką nors užmiršiu, visų neprakomentuosiu ir t.t.
Taigi, Grigelis su Kruopa tarytum šios temos gerų emocijų šaltinis. Užtenka pamatyti patenkinto Grikučio šypsena - ir nuotaika visai dienai, bet aš peržiūrėjau katinėlius ir man pasirodė, kad Grikis su Kruopa - tai savaime suprantama, nereik ir komentuot biggrin.gif
busycat, aha, atėjau, ir jau susipainiojau, ką pagirti, ką pasakyti... biggrin.gif

Spurgos atostogos vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 29 rugpjūčio 2017 - 17:46
žiūrėkit, kokį vabalą suradom ax.gif O ten aukštaaaai - aukštai paukščiukai kranksi bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Maudausi, sausuoju būdu maudausi Mauridia_18.gif Gal ir plaukti išmoksiu.9a92176c8cb3.jpg

Atsakyti

Spurgos atostogos  :D  :super:  akys tokios nekaltai išpūstos  :) iš tiesų - kokie vaikai?

Bugis su Katyte vabaliukus ir paukštukus gano  :)  ir Bugio vandens dubenėlis labai gražus  :D 

Pas mus vandens dubenėliu jau visą vasarą dirba gėlių vaza, pavasarį kaip pamerkiau gėlių taip ir įsidarbino vaza taip sakant antraeilėse pareigose, gėlių seniai nėra o vandenį sąžiningai kasdien keičiu ir intensyviai  šita girdykla mano uodegos naudojasi  :) 

Anu su liūtu abudu puikūs  :4u: 

Zundytė su Moliuku iš ryto buvo nusiteikę teisingai praleisti antradienį  :) 

Ir labai džiugu, kad Kingo ausytė gerėja  :4u: 

Šponkuti - gal tikrai dar reiktų pasiaiškinti tuos terminus ir viskas gal gerai išsispręs :4u: 

Atsakyti

Aiškinosi šiandien vyras. Kaip ir taip kaip mums aiškino. Darbai nevyksta, nes negauna dėžučių. Atvažiavo šiandien  apžiūrėti. pamatė pelkes, pareiškė, kad povandeniniais darbais neužsiima ir išvažiavo. Ta dabar mano statytojai užsiėmė vandens išpumpavimu ir padės rūpintis, kad elektros įvedimo darbai įvyktų.  Bent jau kažkas vyksta.

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2017 08 29, 21:16)
>Bugis </strong>su <strong>Katyte </strong>vabaliukus ir paukštukus gano  smile.gif  ir Bugio vandens dubenėlis labai gražus  biggrin.gif 

Tas vandens dubenėlis irgi vazonas gėlėms, buvo įstatyta tokia žalia samanėlė, kuriai visą laiką reikia vandens, bet lietus ją priplakė, teko sukompostuoti bigsmile.gif
Po to pamačiau, kad katinėliai puola iš jo vandenį gerti biggrin.gif
Zundytė labai įdomiam baseinėlyje plaukioja, įdomu ar nagučiais nepradurs ?
Mano katinėliai jau snaudžia užsimerkę, labanaktis visiems mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas vakarėlis arba labas rytelis, čia kaip pažiūrėsi,parsibeldžiau iš už jūrų marių.....ką tik ,tai tik pasisveikinu, pasirodau ,kad gyva-sveika(nelabai) ir einu miegot...visoms linkėjimai,pabandžiau vasaros parvežt nors trupinėlį ,artimiausiu metu pamatysim ar pavyko...iki pasimatymo !

Atsakyti

Zundyte - sveika pargrįžusi namo, kaip supratau truputį nesveikuoji? Tai sveik, pailsėk po kelionės ir labai lauksime atostoginio reportažiuko :)

Tradicinis rytinis Grikio namelis

20170830_063020.jpg

Atsakyti