Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėja, tik vynelio anksčiau nusipirk  :mirksiukas: 

Ir palauk nervuotis, niekas dar neatsiliepė  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Erendira, norėč, o, bet, tačiau...

O ir vakarai dabar plaukioti su irklente tinkiami, bet kas vakarą vis kokių reikalų atsiranda arba padaro, kad jų atsirastų.. 

Ai man širšė įsegė į vidurinį dešinės rankos pirštą. Vaikystėj yra į koją įsegę, tai tada į jokį batą netilpo koja..

Ir dar, žvėrys šiandien jau atsidarė duris. Šokinėjo, šokinėjo ant rankenos, kol pavyko.

Atsakyti

Šponkuti, tai dabar gali labai raiškiai parodyti, kai tave užknisa? (aš čia apie pirštą) :hihihi:

O šiaip, brauru, kai įgelia  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 08 30, 15:46)
<p>Erendira, norėč, o, bet, tačiau...
</p><p></p><p>O ir vakarai dabar plaukioti su irklente tinkiami, bet kas vakarą vis kokių reikalų atsiranda arba padaro, kad jų atsirastų.. </p><p></p><p>Ai man širšė įsegė į vidurinį dešinės rankos pirštą. Vaikystėj yra į koją įsegę, tai tada į jokį batą netilpo koja..</p><p></p><p>Ir dar, žvėrys šiandien jau atsidarė duris. Šokinėjo, šokinėjo ant rankenos, kol pavyko.</p>

Šponkiuk, o kas gerai?
Koks nors pozityvas? 4u.gif
Atsakyti

labas dienas, Zundyt sveika sugrizus,

Spurga ziuriu visai sava kate tuoj bus ir isinamins jusu namus ;) visai ji nestresuoja svetimoj vietoj :D

Grikio namas ko neistiklintas?

as irgi vyno noriu  :blink: Ale gi pradejom su MB keto dietos laikytis kiek ti jau iseina, man tai kas nebuvau niekada fane miltiniu patiekalu ir saldumynu, o va MB vis iesko ka saldaus suest :D ziuresim kas cia bus, gal pameciau koki kila du, o savo sporto sale visiskai uzdariau, nes pinigus moku, o neinu, darbe prisisportuoju iki valiai... 

O tie meskiukai reiskia kazka, ten kaip ir ana kart kazkada rodziau peledos buvo, ant ju buna kodai kazkokie ir ten nezinau labai tiksliai bet visokios vietos kur gali lankyt su tuo kodu nusifotkinus, kazkas tipo to.. buna kad sako eis meskiuku gaudyt..

o tas sopingas tai vajetau kad nemazas parduotuves visokios brendines ratu , eini eini ir vis galo nematyt, tai parsitempiau dvi labai jau neblogas sukienkas (gaila kur labiausiai patiko dvi neuzsisege per 2cm, o ismieros kaip tycia nebuvo), pora guess dzinsu vieni 18£, kiti 19£ tai cia pigiau grybu, ir akinius , o MB nieko tai nelabai patenkintas :D 

zodziu, orai pas mus tai saule karsta tai salta lyja, esu apiemus dirbti ir sekmadieniais dabar kai pakviecia po 7.5val, bo niekaip tu manu neapsistatom, sofa-lova nupirkau ir ka nepralenda i antra auksta.. laukiam kada atgal pasiims... kas per namai cia pas juos, tai kranai atskiri, tai jungtukai is kitos puses, rozetes visos sukaltos paciose nepatogiausiose vietose ir t.t. uztai vorai jau stabiliai i namus lenda vis atrandu koki nemaza grozi vonioj....  :bijau2:​ 

Atsakyti

O tuo metu, mūsų namuose tvyro taika ir ramybė , meilė ir supratimas.girl_in_love.gifNet keistai, juos pirmą kartą taip matyti.O Vėjas vėl gavo nosin.Mažoji nuo vandens dubenėlio nuvarė, dama netelpa palakti.

Šponkiuk, na tau ir nesiseka.Nors palaikymo balioniuką :4u:

Azu, aš tai būčiau ėmusi tas suknutes.Būtų priežastis pradėti dietintis.

4141649a80ad.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 rugpjūčio 2017 - 16:04

Erendira, aš noėtau, jei galėtau :D šiap labai labai labai už, bet kadangi esu "maitinanti ir statanti mama" :D, tai biški su laiku sudėtinga pas mane.

Juokas juokais, bet kiek tie spurgiai man nervų suėda, siaubas. Ar pavalgo, ar viskas gerai, pastovios parkės. Dabar 3 atsimerkė, du dar ne, vėl stresas, kiek dar gali būt neatsimerkę. Neturiu ką veikt, tai linksminuosi :D

Azu, Spurga tai žiauriai gerai jaučiasi, bet va Belutė visiškam šoke. Ko ta babcė ant jos šokinėja.

Oi kokia Lisitėjos idilė :wub:

Atsakyti

oj blyn, kokį feilą tik ką apturėjau  :oh:

Šiandien turėjo atvažiuoti šeimininkai už nuomą pinigėlių. Pradžioje galvojau,  kur dėti du iš trijų kačiukus, nes jie praeitą kartą matė vieną. galvoju, kad gal į narvą ir į balkoną, turėtų domėtis kas vyksta ir nekelti triukšmo. bet nespėjau, mb paskambino, kad jie jau greit bus. Nu ką, galvoju darysiu kaip praeitą kartą, uždarysiu kitam kambaryje, įdėsiu konservo tie du ramesni , gal nepradės triukšmauti. Ateina šeimininkai, užeiną į kitą kambarį ir oplia, atvaro žvėrys.. Stovi šeimininkė, skaičiuoja katinus. Nu ir ką man besakyti.. Apsimetu, kad čia norma..  :unsure:

Nieko nesakė, ką pagalvojo, galima tik paspėlioti :D Išsiaiškinau, kad Tigrius išmoko atidarinėti duris.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 30 rugpjūčio 2017 - 17:50
Laba diena,
Pačiu laiku čia atsiradau - apie vynelį linksmos kalbos eina biggrin.gif
Erendira, o kaip reik gamint vietas automobiliam ? hmm.gif Pas mane tai kiemo dalis išklota trinkelėm ir tiek, aišku, didesniam sklype gerai būtų bent pavėsinė a/m, bet kai nėra, tai ir nėra...
Grikutis iš pat ryto pilį susirentęs, tik riužava nosytė kyšo didis.gif
Zundytė prie Moliuko vis arčiau slenkasi ax.gif
Azu postus visada skaitau, juk tai apie JK, kur ir mano sūnelis, gal ir visai netoli, tai kiekvieną žodį, kad ir apie orą, įdomu paskaityti, su mintim - o kaip ten JK ?
Papakabiai ir Spurga - mama maitintoja wub.gif
Kažkada pas pažįstamą kelis kartus stebėjau, kaip katė savo kačiukus prižiūri ir augina, tai net susigraudinau - kokios jos nuostabios mamos, tos katės ax.gif
Rariuko seniai bemačiau katinėlius mirksiukas.gif
Lauksim Zundytės pasakojimo ir įspūdžių iš kelionės rolleyes.gif
Zaizai ir Kingui - sveikatos balionėliai 4u.gif 4u.gif
Oi, perskaičiau Šponkiuko situaciją apie buto šeimininkę ir būrį kačių pas nuomininkus blink.gif Tikėkimės, kad didelių pretenzijų nereikšs, jūs normalūs atsiskaitantys nuomininkai, namai prižiūrėti, ką jau čia pradės išvarinėt ? Nu ne .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 30 rugpjūčio 2017 - 17:58

Sidabre, neturėtų išmesti, juolab, kad planavo, jog po mūsų butą remontuos, todėl ir priėmė su gyvūnais, nes kai ieškojom, rašėm skelbime, kad jei katinai ką pridarys negero, atlyginsim nuostolius, tai patys sakė, nepergyvenkit, vistiek viskas lauk keliaus :) o ir atsisveikinant pakalbėjom apie terminus, kada planuojam, tai sakė, kad jiems nėra skirtumo mėnesiu ankščiau ar vėliau išsikelsim, tai vadinasi nešovė į galvą mintis iškraustyti :D Bet šiaip labai nekokia situacija gavosi, kai govėda katinų į kambarį atbėgo :D

Atsakyti
Šponkiuk, nekreipk dėmesio, juo labiau, kad viskas aptarta mirksiukas.gif
Priešingai - šeimininkam papasakok , kokia čia misija, kad mažiems gyvūnėliams reikia padėti, jie iš gatvės, kitaip ir pražūtų, kad paskui jie atranda sau namučius, katinėliai yra mylimi ir t.t., bigsmile.gif Žodžiu, gal dar vieni kačių mylėtojai ir gerbėjai atsirastų... biggrin.gif įstotų į mūsų gretas, taip sakant... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 30 rugpjūčio 2017 - 18:31

Dar nepapasakojau kitos pokalbio dalies. Šeimininkė suskaičiavusi katinus, po kurio laiko klausia, tai kaimynai sakė balkone balandžius auginat. Man mintyse jau dega raudona lemputė, kad bus pipiec. Tai mano pasiteisinimas iškart prasidėjo nuo to, kad oj , jie pagaliau jau išskrido, kad pradėjo perėti, tai leidom užauginti. O pasirodo, kad ta močiutė, kuri čia gyveno, leisdavo jiems čia perėti ir turbūt tie patys čia ir sugrįžo. Ir ta bobutė birželį pasimirė. Tai kaimynė (irgi bobutė) matydavo, kad vis balandis tupėdavo ant balkono krašto ir žiūrėdavo ne į pievą, o į langus, tai kaimynė sugalvojo, kad į balandį įsikūnijo numirusi buto šeimininkė ir pasiilgusi namų žiūri į langus. Tai ir sakau šeimininkei, kad nu taip kur tas balandis nežiūrės į langus, kai teik kačių už lango į jį žiūri ir mekena :D o jam tai prie lizdo prieiti reikia :) pasijuokėm ir tiek. Uff..

Atsakyti