Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Su tom sielom - tik nesijuokit smile.gif
Aš apie savo katinus mąstau: na, Bugis - katinas, kaip katinas, mėgsta ir ant kelių pasėdėti, pamurkti, labai vaikšto iš paskos, kaip šuniukas, sraiges su manim kartu renka, visur paskui keliauja.. bigsmile.gif
O štai Katytė - jos svajonė greičiau užšokti man ant kelių ir jau pradėti glaustytis ir murkti, ir visada gulėti šalia, naktimis miega ant mano apkloto ir būtinai turi apsikabinti mano ranką, bet ne šiaip sau, o ji visa apsivynioja aplinkt tą ranką, galvą įkiša į delną, palaižo kiekvieną pirštą, o jeigu aš peršalusi kosčiu - bėga prie burnos žiūrėti, kas čia darosi ir pradeda gailiai verkti ...
Iš kur pas gyvūnėlį šitiek meilės man ? Kartais pamąstau - gal čia įsikūnijusi artimo žmogaus siela, kuri taip siekia būti šalia ?
Nepagalvokit, kad kokia tai fanatikė čia prisijungė biggrin.gif Gyvenimą matau labai realiom spalvom, o sielomis - na, gal šiek tiek tikiu, ką gali žinot mirksiukas.gif
Atsakyti

Sidabre, na kam taip jautriai apie Katytę,net ašarą išspaudė.O gal padarėlis jaučia dėkingumą? Juk pilnai niekas nežino ką gyvūnai galvoja.

Šponkiau, nesinervuok, juk matai, kad šeimininkai normalūs žmonės.O ką pagalvojo, tai jau jų bėda.O be to gyvūnai nenuniokos buto, kaip jį nuniokoja linksmai gyvenantys studentai.Teko tokį butą Kaune matyti. Rūpužėle tu žalioji, :oh:kokia tvarka buvo palikta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 rugpjūčio 2017 - 19:54

Erendira - aš labai prisijungčiau prie vasaros palydėtuvių ir rudens sutiktuvių  :)  iškart rašau kad man tinka visos dienos  :)

Zundytė su Moliuku vis mažina atstumą  :D 

Sidabre - na taip, gyvūnai kartais išties labai daug supranta ir jaučia  :4u:  

Šponkuti - nu ir nuotykių diena tau buvo  :D  įsivaizduoju kokis jausmas tave apėmė kai govėda katinų kambarin sugriuvo  :D  gerai, kad viskas normaliai susiklostė  :4u: 

Azu - tau iš tiesų su tokiu darbu jokių sporto salių nereikia, dirbdama visus raumenis ir taip stiprini  :D​ 

Atsakyti
Bugutis skina jums gėlytes ir nori palinkėt labos nakties ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labos nakties linki ir ilgąsias šviesas įsijungęs Maksimas
vartotojo įkelta nuotrauka
Jau tooookią nuostabią dėžutę mamka parnešė biggrin.gif Džiaugsmas nuo pirmadienio (ir pagulėti, ir padraskyti, ir pasislėpus praeinančius puldinėti tinkama).
Labai gražus Bugis su drauge Katyte prisijungė, šioje temoje tikrai bus su kuo bendrauti bigsmile.gif
O mes su klausimu. Kažko Maksimas jau savaitę šiek tiek paviduriuoja verysad.gif įprasto maisto nekeitėm. Linksmas, ėsti nori. Žinau, kad reiktų vien sausu maistu esant viduriavimui šert, nu bet jis taip rėėėkia konservų blink.gif sauso visai nenori..... ką jam būtų galima sugirdyt? Ar konservus griežtai atimt? Vetų dar nenorim verysad.gif
Atsakyti

Artėja tamsusis metas, ilgosios šviesos labai reikalingos  :lol:

Jei nestipriai viduriuoja, duok anglies.Tablečių pavidale.Kokias 3-4.Matyt užkabliavo ko nors,juk į lauką išeina, gal kokia žolę suėdė.

Buguti, ačiū už gėlytes, ridenamės ir mes miegoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 rugpjūčio 2017 - 22:00

Erendira, man rytojaus ( ketvirtadienio) pavakarys laisvas.  :D 

Maksimas akimis spigina :) Dėl viduriavimo - Erendira finidiar traideniams duodavo, sakė, padėjo. 

Bugis floristas :wub:  

Zunda su Moliu visai šalimais sugulę.  :D 

Dėl sielų reinkarnavimosi nežinau, bet, kad katės turi stiprią intuityvią nuojautą - faktas. Man užtenka tik pagalvoti, kad Ainu, kuri tuo tarpu ramiai šalia miega, reiktų pašukuoti, ir ji, dar nespėjus man net krustelėti  link šukų  , atsistojusi išdidžiai nueina ir palenda po kokia lova man nepasiekiamoje vietoje.  :huh2: 

Nupirkau žibintuvėlį su žuvies formos šviesele zoobazėje , dabar vakarais vyksta  meškeriojimas. 

IMG_8291.jpg

Pagavo :

IMG_8292.jpg

Irgi pagavo, tik blykstė žuviuką "ištrynė".  :) 

IMG_8290.jpg

Atsakyti

Labas vidurnaktis,

Šponkiuk, na ir nuotykiai su augintiniais. :hihihi:

Azu, kalbant apie netelpančią lovą... Pas belgus namuose irgi laiptinės tokio platumo, kad net stambesniam žmogui praeiti sunku, ką ten baldui. Užtat pas juos dauguma kraustymųsi vyksta su keltuvais, kurie baldus sukilnoja per langus.

Beje, vorai Briusely irgi buvo nuolatiniai gyvenimo palydovai. Belgų klimatas labai panašus į pietų UK, jūrinis, nuolat drėgna ir temperatūra kiaurus metus panaši,  tai pelėsis ir vorai klesti. :) Čia, Vilniuj, aš jų beveik pasigendu. Va vienas kabodavo kampe už virtuvės lango, storas toks. Petru pavadinau. Bet prieš porą dienų valiau langą - randau ant lauko palangės negyvą. Ech, reikės vėl virtuvėje šeimininkauti be palaikymo...

Atsakyti
Labas rytas,
Maksimo ilgosios lotuliukas.gif Labi graži išdykėliško katino nuotrauka bigsmile.gif
Ainu nuojauta prajuokino, dar jie žino, kad jau vaistus jiems neši biggrin.gif
Kai Lapyna parašė apie Angliją ir Belgiją, prisiminiau, kad aš rašiau JK, kas sutrumpintai reiškia - jūros kiaulytė, na, kagi - gėda, bet aš čia sulietuuuvinau rolleyes.gif
Visoms geros darbo dienos, o katinėliams - gero poilsio 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas

NT agentas jau darbuojasi

20170831_060806.jpg

Šponkuti - kaip nukentėjęs pirštas?

Lapyna - mes šiemet sode neturim voro Valerijaus, tad ir mums tenka be palaikymo darbuotis. Nu gal kitamęt vėl turėsim pagalbininką :)

Maksimas apšvietėjas :D O dėžutės ir pas mus yra didis gėris :)

Ainu žūklė :D 

Bugutis net ant akmens pasilypėjęs kvietkus skynė :D

Nu ką, neriu į darbus

Atsakyti

Labas rytas :4u: Šiandien paskutinė vasaros diena,kažkoks nerimas į dūšią įlindo.Liūdna :unsure: .Bent jau aš vasara neatsidžiaugiau, visų suknelių nepavežiojau.

Turiu viltį,kad nors ruduo gražus bus.

Ainu meškeriotoja :wub:

Grikėnas statybininkas.

Na maniškiai nelenda į jokia ertmes, dėžės taip pat nereikalingos.Net, regis jos jiems kelia baimė.

Pas mus gyvena(gyveno) voras Jeronimas, o kaime, kur prie sienos sukrautos malkos, gyvena žaltys Sebastijanas. :ax:

Geros, darbingos dienos. :4u:

Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif taip paskutinė vasaros dienelė, liūdnoka aišku, bet ką padarysi. Oras dar gražus tad ir smagiau. Labiau liūdna gal , kad ne metų laikai keičiasi, bet kad metai greit bėga verysad.gif senstam

Na o nuotaiką visada pakelia, kai įsijungi SM, negaliu darbo ne to pradėt biggrin.gif , pasidariau kavytės ir prieš lendant į popierius paskaitinėju. Ir iš karto Grikutis su savo nameliu ir antena šypseną įjungė biggrin.gif , Šponkučio pasakojimas, Maksimas su ilgosiomis šviesomis, Ainu ir žuvytė biggrin.gif , aišku Bugutis su gėlytėmis wub.gif

Sidabre pažadu padaryti fotosesiją ir parodyti savo chebrą.
O kad gyvūnai daug ką nujaučia , supranta,tai tiesa. Kai dar buvo Funtukas, tai jis labai mėgo šukuotis. Šukas laikydavau koridoriuje spintelėje. Ir būdavo sugalvoju, kad reikia pašukuot jį ir eidavau pasiimti šukų, Funtikas visada prisistatydavo prie tos spintelės. Kas svarbiausia , kai eidavau šiaip kažko iš ten pasiimti , jis net nekrustelėdavo. Apie tai , kad teks keliaut pas gydytoją, net neišėmus krepšio, jau visi žinodavo. Gal mintis skaitydavo biggrin.gif O dabar Pūkelytė, tik išimk grūdėtos varškės indelį ir pradėk atidarinėti, atlėks iš kažin kur. Nors pavz. kokį grietinės indelį atidarinėju visai nesureaguoja.
O Friskė irgi kai miega šalia, tai visada apkabina ranką ir galvą į saują pasideda. Beje ji taip pradėjo miegot, kai netekau Funtuko, anksčiau jis taip miegodavo. Ant televizoriaus dabar vietoj Funtuko irgi Friskutė miega.
Įdomu stebėt tų gyvūnų gyvenimą.
Atsakyti