Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Šponkiau, šuds su tokiais kaimynais, linkiu, kad kuo mažiau būtų tokių kontaktų su juo.

Aist, tau ir vyrui po palaikymo balioną  :4u:  Beje, ačiū tau, vis rašydavai apie Žilinskienę, buvau šiandien pas ją su Spurga echo, viskas gerai, jokio nėštumo nėr. Kai rašiausi konsultacijai, jaunas vetas pasakė, kad gali būt ir dar su tokiu lediniu veidu, kad blusos man ir apmirė :), bet šiandien pati Rita pasakė, kad tikrai permažai 5 dienos.

Zundyte, kaip tavo sveikata?

Lapyna, kaip tu?

Sandra, laikykis. Sveikatos Zarai.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 09 13, 05:40)
<p>Labas rytas 4u.gif
</p><p>Aš esu susidūrusi su augliais galvos ertmėje , palei akiduobes, nosies ertmėse.Draugo vokietukui pradėjo iš niekur nieko kraujuoti iš nosies.Nuvažiavom pas Jakovą, peršvietė, parodė nuotraukas.O ten kažkokiu dariniu priaugę  visos ertmės.Paskyrė operaciją.Operacijos metu paaiškėjo,kad tai auglys, didelis ir labai piktas.Šuo po operacijos neatsikėlė.Operacija buvo labai ilga ir sudėtinga, o ir šuo senas( 10 metų).Tiesiog neatlaikė širdis. verysad.gif Mano patirtis tokia.Gal tavo atvejis bus lengvesnis, gal tie daiktai nepiktybiniai.
</p><p>Visoms geros dienos.Ligoniukams greito sveikimo. 4u.gif
</p>

Zarai tik apsunkintas kvėpavimas. Katulei 8m. Sakė,kad gali būti ara polipai arba kažkoks darinys ar net pertvara kreiva...
O, tomografiją Vokietukui darė prieš operaciją?
Nes mums vienoje augintinių grupėje siūlė pirmą Tomografiją pasidaryti prieš operaciją...

QUOTE(Colomba @ 2017 09 13, 05:55)
<p>Labas rytas smile.gif
</p><p>Tyliai viską skaitau, visų katinai nuostabūs, tik po darbo nebeturiu jėgų ką nors parašyti. </p><p>Sandra, mano Pelytė turėjo polipą nosiaryklėje ir ausyje, abu pašalino.

O,prieš opreraciją nedarė tomografijos,kad įsitikintų ar tai polipai ar kas nors kitkas?
Kokio amžiaus katytė buvo,kai ją operavo?
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Griksius piramidėje :hihihi:

Tikrai šiandien kažkur eisi? O varge !

945c2ea2887793ee5c89b9c3dce41be2891.jpg

Atsakyti

Vokietukui darė tomografiją, rodė kažkokia sąaugas.Pati mačiau, kad visos ertmės pilnai kažkuo užpildytos.Irgi buvo pasunkėję kvėpavimas,miegodamas knarkdavo kaip lokys.Kai šuo mirė, žinoma buvo ašarų upės.Bet mąstant realiai,tai buvo geriausia išeitis.Onko yra onko, o ir metų jam buvo daug.Ir eutanazijai pasiryžti yra be galo sunku.

Gal per daug pagąsdinau, gal Zarai ne taip baisu.O kulka,jau seniai apaugo audiniu, dėl jos ji gyvens.

O aš tyliai sau maniau, nusipenėjo Spurga pas tave :hihihi:

Atsakyti

Lisitėja, pritariu dėl nusipenėjimo :D 

Beje, kai Bižū buvo paimta iš lauko, globoje irgi ėmė taip greitai plėstis, kad nepaisant nukirptos ausies jau darė echo - gal katinga.  :huh2:  Nieko neužmatė, bet kai ėmiau, pažadėjau užauginti vaikus, jei tokių bus, bet mergina tiesiog gerai valgė  :lol: 

Atsakyti

Man Diiinka tą patį sakė, kai pasakiau, kad Spurga 400 g jautienos surydavo beveik per kartą :D ir dar ant viršaus porą pakelių guliašo. Vakar jau širdelių nevalgė :D, nusuko nosį. 

Atsakyti
Sveikinu Spurgitą su laiminga pabaiga. 4u.gif

Aist, skaitau apie avariją ir dar nesitiki. Laimingai baigėsi, matyt angelas sargas jau prabudęs buvo. Sveikatos ežerą.

Visiems pūkuotiems ligoniukams pasveikti 4u.gif

Lisitėjai saulėtos atostogų dienos.

Rytiniai Nikės maitinimosi ypatumai:
- Eiti ėsti ar neeiti ėsti? O, gal dar pasibranginti?

vartotojo įkelta nuotrauka

-Dar pasėdėsiu, pasižvalgysiu...

Čigonėlė:
-Žvalgykis, žvalgykis...Tik nėr į ką-pusryčiai mano pilvelyje. hihihi.gif

Po pusryčių ir a le ,,pusryčių"-

Atsakyti

Aist, sveikatos vyrui  :4u:  MB irgi kažkada galvojo į darbą dviračių važinėti, bet kai pirmą dieną vos išvengė susidūrimo, tos minties atsisakė.

Magnuna, o tas stiklinis indas ten visada ant radiatoriaus stovi? Stabiliai?  :blink: 

mes vakar pabaigėm pjaustyti lubas ten kur eis led juostos

DSC_0358.jpg

Atsakyti

Šponkuti, jep stabiliai ta vaza stovi, visą vasarą jau prastovėjo. Kasdien vandenį keičiu, geria abudu dabar tik iš ten, letenų nekiša, letenas dabar plaunasi savo bliūdeliuose. Man gal ir nelabai patinka toks vandens bliūdukas bet ant grindų pastačius aš pati greičiau užkliūčiau ir išpilčiau.

Ir labai bus įdomu pamatyti įrengtą namą :4u: ir kad greičiau viskas vyktų galėčiau savo statybininką iškomandiruoti į pagalbą :D  Ir Gielux galėčiau statybininką pasiūlyti tik va nesu tikra ar Šponkutis su Gielux apsidžiaugs tos pagalbos rezultatais :D

Atsakyti

Na, žinokit, turiu negerą mintį, kad Magnunos virusas plinta elektroniniu būdu  :blink: 

Mojuoju rankom kiek galiu, kad pažindintis nenoriu ir aš visai ne tokia bet įkyrus zaraza  :blink:  Na, gal atsimojuosiu   :rolleyes:​ 

Atsakyti

Erendira, prie tavo outfito koks česnakinis aksesuaras netiktų   :hmm: pėvėzė koks chokeris. Laikykis už ko nors ir nepasiduok  :4u: 

Magnuna, laikinai man keturkojam statybininkam žiauri alergija, bent kol kas :D bet kandidatas nerealus

Atsakyti

Sveikutės,, pirmiausia dideliausias ačiū Erendirai ir Zundytei :4u:  vykit jus tuos virusus, juk tokia graži diena už lango

Aist :4u:  gerai , kad sąliginai gerai baigėsi, bet baisu turėjo būti...o man gatvėmis nejauku važinėti dviračiu.....

Visom kam reikia daug sveikatos balionėlių :4u:  :4u:  :4u: 

Gieliux, sakiau kad negali būti, dabar jau gaila pinigų be reikalo išleistų....bet iš kitos pusės nors ramu.... labai gaila kad daugumai veterinarų labai trūksta profesonalumo

jo su 400 g jautienos užkandai nustebinai mane- sasiska gaudama į dieną 200g  jautienos (ir daugiau nieko) nuo 2 kg priaugo iki 5 kg 

Samana :4u:  

Giriu  i kart visus katukus ir valgytojus ir nevalgytojus , statybininkus ir prijaučiančius, tingėtojas ir sportinininkes :wub:  :wub: 

ir kad truputį įtemą

Debesėlis  ir jo 2 sesės bei 2 broliai- reikia vardų

31405c7f19bc7c1c92dfdc899216d75e752.JPG

4c1aad285c3de139aeb3013a782823ca870.JPG

d068f311d8929b4d5a503280f9439342450.JPG

a29e6f3444842e8be638acb72e79bce6259.JPG

Atsakyti