Debesėlis nugriuviminis
Taškas, Trepsius ?
Labas dienas,
Aist, vyrui už traumas ir nuostolius. Maniškis prieš metus kitus irgi kokį pusmetį džiaugsmingai važinėjo į darbą dviračiu, kol Žvėryne, kažkur ties pigu.lt jo nenuskynė.... Važiavo per gatvę dviračių taku, praleido važiuojančius, paskui viena mašina jį praleido, o tuo metu kita ją apvažiavo vos ne šaligatviu ir ten "susirinko" mano vyrą. Greičio didelio nebuvo, tai irgi atsipirko tik sumušimais ir nubrozdinimais (na, ir sugadintu inventoriumi). Paskui bandė aiškintis, bet įsigilinęs į dviratininkų teises suprato, kad Lietuvoje dviratininkas yra eisme paskutinis, nepaisant pažeidžiamumo.
Nuo tada į darbą važinėja autobusu.
Diinka vėl juoduliukų užsiveisė. Pasiūlymai vardams: Blekas (Black), Švarcas, Čarnis.
Liucijus, Nukė, Mora.
Na, žinokit, turiu negerą mintį, kad Magnunos virusas plinta elektroniniu būdu
Mojuoju rankom kiek galiu, kad pažindintis nenoriu ir aš visai ne tokia bet įkyrus zaraza
Na, gal atsimojuosiu
oje, Erendira, tikiuosi nepasiplatins tas virusas visais kontaktais Nepasiduok ir laikykis, aš pėdas spiritu ištryniau ir vilnones kojines suinstaliavau, kad kuo greičiau tą virusioką išdrauginčiau
Magnuna, laikinai man keturkojam statybininkam žiauri alergija, bent kol kas
bet kandidatas nerealus
Suprantu, suprantu, bet maniškis savarankiškas, jam nereikės nei pietų pateikti nei nakvoti palikti, tu tik išsirink projektą iš kas rytą pateikiamų ir greitai tau pastatysime
Dinkos juoduliai su Debesėliu priešakyje
o jau Sagutės gražumas
ir ryžuliui vardas labai tinka
Aist vajej kokia nemaloni situacija, sveikatos vyrui, kad pasveiktu greičiau!
Pas mus rutina vos viską suspėju, Kornelija išleidau į pirmą klasę, tai kolkas pratinamės prie naujo ritmo o dar vėl būrelių sezonas prasidėjo.
Dabar apie vakarykštį nuotykį
Giliukas jau neberišamas terasoje , vaikšto sau laisvai per kaimynus. Visi jau jį žino ir jis jau visus žino Tai vakar į namus parsivede draugą
Aronas ateina ir sako du Giliukai namie, nueinu į vaikų kambary o ten rusu mėlynasis ir Giliukas uostinejasi
išeinu į terasą o ten kaimynas sako mūsų katinas pabėgo ar tik ne pas jus
gaila nespėjau nufotkinti , bet katinas irgi gerulis sakė pirmasyk lauke bet Mumio visai nebijojo tas jam subine uoste o tas eina sau ramiausiai
Giliukas irgi geras nieko nedarė tik paputes uodega buvo bet šiaip gana ramiai reagavo į svečią
Nei aš kviečiau jį , patš atėjo!