Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Debesėlis nugriuviminis  :wub: 

Taškas, Trepsius ?

Atsakyti

Aist,  :4u:  :friends:​ 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2017 09 13, 10:26)
<p>Man Diiinka tą patį sakė, kai pasakiau, kad Spurga 400 g jautienos surydavo beveik per kartą biggrin.gif ir dar ant viršaus porą pakelių guliašo. Vakar jau širdelių nevalgė biggrin.gif, nusuko nosį. </p>

Vaje, net aš tiek nesuvalgau... blink.gif

Debesėlis ir jo sesės bei broliai juodai gražūs. Akys!

Aist, Gielux, Sandra, Erendira, Magnuna - palaikymas ir sveikit bei linkėjimai sužalotiems.
Sandra,[B] mano Kingas su polipoze ausų abiejų. Bet kol kas neoperuoja, tik liepė valyti auseles, o jis manęs už tą valymą tiesiog nekenčia.
aggressive.gif Bet ištveria.

Grikio patenkintas snukutis už tų piramidžių. tongue.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 13 rugsėjo 2017 - 12:40
Laba diena,
Aist vyrui sveikatos 4u.gif ir visoms negaluojancioms taip pat 4u.gif

Debeselis koks grazus wub.gif pasiziuriu i tokius grazuolius ir atrodo noreciau..bet pagalvoju kas butu, turit maza vaika ir maza katina ir susilaikau ax.gif
Atsakyti

Labas dienas,

Aist, vyrui už traumas ir nuostolius. :4u:  Maniškis prieš metus kitus irgi kokį pusmetį džiaugsmingai važinėjo į darbą dviračiu, kol Žvėryne, kažkur ties pigu.lt jo nenuskynė.... Važiavo per gatvę dviračių taku, praleido važiuojančius, paskui viena mašina jį praleido, o tuo metu kita ją apvažiavo vos ne šaligatviu ir ten "susirinko" mano vyrą. Greičio didelio nebuvo, tai irgi atsipirko tik sumušimais ir nubrozdinimais (na, ir sugadintu inventoriumi). Paskui bandė aiškintis, bet įsigilinęs į dviratininkų teises suprato, kad Lietuvoje dviratininkas yra eisme paskutinis, nepaisant pažeidžiamumo. :( Nuo tada į darbą važinėja autobusu.

Diinka vėl juoduliukų užsiveisė. :) Pasiūlymai vardams: Blekas (Black), Švarcas, Čarnis. :) Liucijus, Nukė, Mora.

Atsakyti

Lapyn, mūsų Dyzelis pagal pradinį sumanymą turėjo būti Liucijus :D

Atsakyti

beje juoduliai čia ne visi yra dar Žiogas

e42d580886a8c08877309e63e694de1d703.JPG

Pašiaušė, , 2 šnypštukės juodos, ir Meškutė pas Colimba, dar 2 juodi užsiėmė eilę po kokios sav..,Meškutė pas Colomba kažkoks juodas periodas :)

ir kiek paspalvinsiu

Auris

a8632f6efac113ef8e2aa0c2211d9279362.JPG

Sagutė

972ea9a63b56e35d016834c25a0dd7ad90.JPG

Atsakyti

Na, žinokit, turiu negerą mintį, kad Magnunos virusas plinta elektroniniu būdu  :blink:

Mojuoju rankom kiek galiu, kad pažindintis nenoriu ir aš visai ne tokia bet įkyrus zaraza  :blink:  Na, gal atsimojuosiu   :rolleyes:​ 

oje, Erendira, tikiuosi nepasiplatins tas virusas visais kontaktais  :blink:  Nepasiduok ir laikykis, aš pėdas spiritu ištryniau ir vilnones kojines suinstaliavau, kad kuo greičiau tą virusioką išdrauginčiau  :) 

Magnuna, laikinai man keturkojam statybininkam žiauri alergija, bent kol kas :D bet kandidatas nerealus

Suprantu, suprantu, bet maniškis savarankiškas, jam nereikės nei pietų pateikti nei nakvoti palikti, tu tik išsirink projektą iš kas rytą pateikiamų ir greitai tau pastatysime  :D 

Dinkos juoduliai su Debesėliu priešakyje  :wub:  :wub:  o jau Sagutės gražumas  :wub:  :wub:  :wub: ir ryžuliui vardas labai tinka  :4u:​ 

Atsakyti
Aist, vuojiej unsure.gif Gerai, kad gerai baigesi vistik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Aist vajej kokia nemaloni situacija, sveikatos vyrui, kad pasveiktu greičiau!

Pas mus rutina vos viską suspėju, Kornelija išleidau į pirmą klasę, tai kolkas pratinamės prie naujo ritmo o dar vėl būrelių sezonas prasidėjo.

Dabar apie vakarykštį nuotykį :) 

Giliukas jau neberišamas terasoje , vaikšto sau laisvai per kaimynus. Visi jau jį žino ir jis jau visus žino :) Tai vakar į namus parsivede draugą :) Aronas ateina ir sako du Giliukai namie, nueinu į vaikų kambary o ten rusu mėlynasis ir Giliukas uostinejasi :) išeinu į terasą o ten kaimynas sako mūsų katinas pabėgo ar tik ne pas jus :) gaila nespėjau nufotkinti , bet katinas irgi gerulis sakė pirmasyk lauke bet Mumio visai nebijojo tas jam subine uoste o tas eina sau ramiausiai :) Giliukas irgi geras nieko nedarė tik paputes uodega buvo bet šiaip gana ramiai reagavo į svečią :)

​Nei aš kviečiau jį , patš atėjo! 

8a771e2181df29b2254df29ad29bb8c0416.jpg

Atsakyti

Labas rytas

Giliuko vakarykštis nuotykis smagus. Sagyt - šiandien gal jau du draugus parsives :D

Na o mes kaip visada

20170914_061140.jpg

20170914_061256.jpg

Atsakyti

Sveikos. O mes brendom brendom ir subrendom vėl trečiam nuolatiniam augintiniui. Bandysim iškeisti du globojamus į vieną nuolatinį. Aišku imsim šiek tiek "brokuotą" :)

Giliuko nuotykiai :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 14 rugsėjo 2017 - 07:35