Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :4u:

Mūsų platumose šviečia saulė, lengvas vėjas kedena pušų viršūnes, jokio žadėto ekstrymo.

Kokie kačiukai, labai Sagutė graži :wub:

Giliukas chebrą renka :lol:

Grikučio katakombos :lol:

Šponkiuk, pavėluota užuojauta,kad turite tokį kaimyną.Sunkus atvejis su tokiais buduliais, nesupranta jie normalių žmonių šnekos.Tik tvora, atitinkanti visus apželdinimo reikalavimus, ir visiškas ignoras.

O kokį augintinį nužiūrėjote?

Atsakyti

Labas

Grikio architektūra puiki!

Giliuko svečias :)

Šponkiau, šaunuoliai. O kas per problemos?

Chebra :)

[URL=http://www.part.lt/perziura/11922c6c44861211b200069f7b97973a777.jpg]11922c6c44861211b200069f7b97973a777.jpg[/URL]

Atsakyti
Laba diena,
Pirmiausia Aist noriu palinkėti stiprybės, kantrybės ir vyrui kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Bet vairuotojai dar taip dažnai dviratininkų nepastebi, tiesiog nesitiki, kad čia kažkas važiuos, kai mašinų nesimato. Ir Draudimas šiais laikais perdaug humaniškas (suprantu KASKO), bet už tokias žioplas klaidas galėtų pats susimokėti smile.gif
Perėjau į skaitytojų gretas ... bigsmile.gif
Bet labai giriu visus gražiuosius katinėlius, įsiminė Mikos poza ant kelmelio biggrin.gif
Gilės savaitgaliai sode, Rustės mažasis ryžiukas - koks kamuoliukas tarp visų katinų ax.gif
Grikis užsibarikadavęs naujuose apartamentuose rolleyes.gif
Prajuokino Giliukas - draugus vedžiojasi į namus biggrin.gif
O jau Dinkos mažieji - kiek daug ir kokie visi gražūs ax.gif
Ir, aišku, gelux smile.gif Štai ką reiškia, kai kačiukai auga namuose, rezultatas matosi - jie visi nuostabūs wub.gif
Tik apie Spurgą keistai gavosi - sumaitina 400 gr jautienos ir klausia, kodėl katės pilvas didelis biggrin.gif
Mano Katytė gal 40 gr suvalgo tos jautienos rolleyes.gif Bugis nevalgo mėsos visai unsure.gif
Dar noriu pagirti šiauliečių šventę - visi ne tik žiūrovai, bet ir dalyviai, ir darbeliai gražūs smile.gif
Pritariu visoms - Šponkiukui reikia atsiribodi nuo tokio kaimyno visais būdais, tokie žmonės nesikeičia, ir mes neprivalom su tokiais bendrauti, nors ir kaimynas blink.gif
Visoms linkiu atsikratyti visokių virusų - ką gi žiemą veiksime, jei dabar visus virusus sunaudosim ? bigsmile.gif Sveikatytės visoms 4u.gif
Mes pasitinkam rudenį doh.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 14 rugsėjo 2017 - 09:42

Labai pavyzdingai lankau procedūras :ax: Net paplepėti laiko nėra.

Sidabre,na nieko nėra nuostabaus.Jei nesi turėjusi katės su prieaugliu, o čia dar vetas tokią diagnozę nustato, tai ir apsisuka galva.Aš taipogi bučiau visko prisigalvojusi ir viskuo patikėjusi.

Miela krūvelė rainiukų :wub:

Bugutis gėlininkas :wub:

Zundytės šoniukai irgi dailiai išsipūtę :lol:

Pabandyk, tik maistuką panormuoti, kaip mat Bel-Pedro atstovams pasiskambinsiu ir tave,mamka paskūsiu kez_07.gif d007ed205c16.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 09 14, 14:16)
<p>Sidabre,na nieko nėra nuostabaus.Jei nesi turėjusi katės su prieaugliu, o čia dar vetas tokią diagnozę nustato, tai ir apsisuka galva

Vat ta vetės diagnozė mane stebina iki šiol, ir ne dėl to, kad klaidinga - visko gali pasitaikyti, bet kad per abi apžiūras patvirtino nėštumą, ir visiškai pasimetusiai gelux, pasiūlė katę išvežti atgal į statybas ( aš teisingai supratau iš parašymo ?), vietoje to, kad žmogui visapusiškai paaiškinti, pasiūlyti tyrimus, pasikalbėti ir pan. Ar čia vetė, mylinti ir gydanti gyvūnus, kai iš pasakymo - požiūris kaip į šiukšles blink.gif
Atsisveikinčiau su tokia klinika... blink.gif
Lisitėja2, čia zundytė pasiilgusi skambina, ne dėl to, kad skųstis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 14 rugsėjo 2017 - 14:10

Na sugalvojom du globojamus banditus "iškeisti" į vieną nuskriaustą. Nužiūrėjom baltą katytę, bet panašu, kad imsim kažką kitą, prieglaudos atstovė labai norėtų, kad kažką kitą iš bėdulių paimtume (telefonu bendravo vyras, tai visų detalių nežinau, bet kaip supratau ji turi nemažai šansų rasti namus). O Tiną pasiliksim globai. Bernai pradėjo ją skriausti, šiąnakt ją pasilikome kartu, o į kambarį uždarėm tik Turbo ir Tigrių. Tai pramiegojo mergina beveik visą naktį šalia manęs.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 14 rugsėjo 2017 - 14:57

Šponkiau, gal baltą aklą buvot nužiūrėję?

Sėdim su virusu apsikabinę... taip dar nebuvo... na, psilsėsiu  :B​ 

Atsakyti

Kas aš? Kur aš? Kodė aš? 

[URL=http://www.part.lt/perziura/cf63c78bd0c9c04b5094f0668dc4a8a3519.jpg]cf63c78bd0c9c04b5094f0668dc4a8a3519.jpg[/URL]

Maaaam, kur maudymkė? Aš baseiną radau!

[URL=http://www.part.lt/perziura/32f3ca3e729640a3ff20d1f4395e5713754.jpg]32f3ca3e729640a3ff20d1f4395e5713754.jpg[/URL]

Atsakyti

Zunda išgražėjus. 

Erendira, vyk jį lauk.

Bandom kraustytis į tavo narvą. Tu sakei, kad jie gali išlyst. Pffff, galvoju, galvos jau didelės, neišlys. Nedašuto, kad aušyš - ne galva :D Atsisuku, žiū du montekristai rėplioja per kilimą :D

Atsakyti

Gielux, kur čia mazgė maudėsi?  :D 

Žodžiu, kadangi virusas suinstaliavo kenkėjiškas programas Snarglėtekis 302.2, Gerkliaperštis 5.3.6., Galvasopis 2000.11 ir išinstaliavo programas Apetitas 11.2.8, Galkonorsskanaus 2.1, Paskaitytiknygą 5.2, teko atsijungti nuo tinklo (sėdžiu namie) ir turiu daug laiko - nieko daryt negaliu  :B 

Atsakyti

Erendira - laikykis ir toliau stenkis išdrauginti tą virusą  :4u: aš saviškį jau beveik išdrauginau, iš tavo paminėtų programų (kikenau ties kiekvienu pavadinimu  :D ) faktiškai liko tik Gerkliaperštis bet jau senesnės versijos nei tavo  :D Apetitas susinstaliavo iš naujo, tikiuosi, kad rytoj atsisiųs atnaujinimus, tarp kurių bus ir Galkonorsskanaus  :) 

Lisitėja - šaunuolė, kad intensyviai ilsiesi, taip ir toliau daryk  :4u: 

Zundytės šoniukai labai dailūs  :wub: 

Bugutis savo valdas apeina  :) 

Gielux spurgiukai  :wub:  :wub:  :wub: juodmargutė (juk ten katytė, ania?) ir jos akutės išvis iškart išlydo  :wub:  :wub:  Kaip suprantu tuoj prasidės smagioji stadija ir bus visi namai pilni veiksmo  :)​ 

Atsakyti

Erendira, į bliūdelį su vandeniu galva įlipo :)

Antivirusinę kokią atnaujink  :hmm:  lyg neblogos DegtinskiPipirinskė buvo, VitaminsC++, ArBatinskis ant viršaus  :hmm: 

Magnuna, tai ten mergiotė, pati mažiausia.

Atsakyti