Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Vaje, vėl pas tave varguolių kad užderėjo.

Diinka, prirankiojau vardelių.Iš kačių vardų lobyno :ax:

Gal kas prilips.

Agaras, Agara,Ada,Aiva ,Berilis, Brita,Čilė(is), Čelsis,Dara,Eris, Eta, Era,Grantas, Harlis, Java,Katrė,Morisas, Melisa, Mūza, Masas, Nepris,Nova, Nesė,Okis,Šeris, Špokis,Sira,Tama,Taira, Vega, Vesta.

Atsakyti

Rine - manyčiau, kad ne dėl sterilizacijos, gal tiesiog augant Giliukei atsirado klostė. Kruopa turi tokią 'kišenikę' ant pilvo, Mika irgi, o štai Mauras niekada neturėjo, Grikis irgi pilvu linguoja. Taip kad ir katės ir katinai pasitaiko kad turi tokią klostę ir nepriklauso ar katinas apvalesnio sudėjimo ar lieknesnis  :)​ 

Atsakyti

Mano a.a rainiukas Fredis taip pat turėjo tokią klostę.Kai bėgdavo pilvukas nukaręs  siūbuodavo :hihihi: O va Moliukas tokios klostės neturi. Brolio katinai irgi neturi.Tikrai nuo sudėjimo priklauso.

Manau tai tik kosmetinis defektas, pergyventi neverta.

Atsakyti

Labas rytas,

Pralinksminot su antivirusinėm. :) 

Geros Jūsų antivirusinės programos, bet gal žinot kokių ir nepilnamečiams  :mirksiukas:  nes mano mažoji jau apsirgo...   DegtinskiPipirinskė  ar Įkalkviskinė - netinka....  

Nepilnamečių virusams gaudyti tinka ArbatKibirs, visos versijos, IštrinkPadai 2.0 ir 2.4 (su alko arba su eteriniais), InhaliaPaklodino 1.7.

Rine, būna katai su kloste ir be klostės. Pas vienas patrauktas pilvas kaip pas gepardą, kitos turi didesnį ar mažesnį maišiuką. Žiūrėk ir pas tigrą klostelė kabo. Pas Zaizą, kol buvo kūda, ta klostė tiesiog tabalavosi kaip burė, dabar jau vos ne žeme velkasi. :) Ji tokia. Kai kurie katai savo lašinukus ant šonų nešiojasi, o kai kurie maišelyje po pilvu. :)

Atsakyti

Vaje, kaip čia tylu.  :unsure: a ką veikiat?

IMG_8363.jpg

Kokia graži šiandien bobų vasara. 🌞 Palikę trenktą vyrą namie gaminti pietų stirnienos , su vaikais ir Čija prasiėjome Sapieginės taku 5 km. Nors Ignas irgi jungiasi prie virusinių programų, būtinai norėjo vaikščioti kartu. 

IMG_8366.jpg

Atsakyti

Gal juokaujat??? :blink:  O ką man skaityt? Anu prisipažinkit, ką visą dieną veikėt. :ninja:

Update: Aist, aplenkei mane :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 16 rugsėjo 2017 - 19:08
Laba 4u.gif

Uzejo noras pasisveikinti
Atsakyti

Prisiduodu. Mane pribaigė katai, namiškiai, vienžo nieko naujo. Ne-be-ga-liu, čia šiandien, ryt vėl bus viskas ok :) tikuosi.

Galvą skauda, nors išgėriau tabletę.

Atsakyti

Gielux - susinstaliuok ir tu kokią nuotaiką keliančią, nuovargį nuimančią programą  :4u:  :4u: pvz. arbata+čierka  :4u: 

Busyt - labas  :4u: 

Aš šiandien visą dieną daviausi, krūvą darbų nudirbau, turgun nulėkiau, užmečiau sodan tėvukus, agurkus apskabiau, avietes nurinkau, paskutines šparagines pupeles Maurui su mama nuskyniau, parlėkiau namo, agurkus užmarinavau, pietus pagaminau, namus apkuopiau, nulėkiau tėvukų iš sodo paimti, pietumis pavalgydinau, paskum visi pavakarojom, šampano išgėrėm (be progos), Kruopą su Grikiu namo partempiau, vakariene pavalgydinau, galvą išsiploviau ir sėdžiu daba su arbatos puodu ir Grikiu prie šono ir sąžiningai nieko neveikiu  :) 

O štai šitaip pas mus agurkas pajukavo  :)  palikau augti toliau, mažu į arbūzą pavirs  :) 

20170916_111613.jpg

Atsakyti

Labas vakarėlis ,aš irgi sode buvau - sukasiau pusę daržo,apravėjau braškių lysvės šonus nuo didelių žolių,pačioj lysvėj žolių nėra, nes braškių lapai tankūs, pririnkau didelį maišą obuolių, prikroviau du maišus šiukšlių iš namelio,jos kažkaip turi madą didėti geometrine progresija...parvažiavusi namo,  prisitroškinau raugintų kopūstų su  šviežiomis dešrelėmis,pavalgiau ir   sėdau siuvinėti , jau buvau stipriai pasiilgusi adatos,, per atostogas net neprisėdau, dabar jau eisiu kataitėms vakarinio guliašiuko įdėti ir miegot, nes , tiesą pasakius , skauda visus kaulus ir galvą, gal kad ryt lietų pranešė, nes jokių virusinių programų kol kas nesuinstaliavau....  

Visiems ir visoms po  :4u: , ir labanakt !

PS Aist, kaip vyro sveikata ?

Atsakyti

Magnuna, Zundyte, kokios jūs darbštuolės šaunuolės. 👍

Vyras lyg ir gerėja po truputį, bėgioti dar nepavyktų, bet nedideles distancijas nueina. 

Gielux, laikykis.  :4u:  vis tik svarbiausia yra santykiai su šeima, katės - po to. Gerai Magnuna patarė, išgerkite po vyno taurę dviese su vyru, nuleiskite garą. Globotiniai- tik laikini rūpesčiai, viskas praeis, nurims.  :console: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Vakar buvo puiki rudeniška diena.Praėjome per visą Birštoną, žingsniamatis rodė 15 t žingsnių.Žmonių visur galybė,u vaikiukais su šunimis,visi puikios nuotaikos.Ant tokio rudens nepykčiau.Už tai visą naktį pliaupė, tik paryčiais nustojo.

Gielux, laikykis ,blogiau jau nebebus.

Aist, tavo vyrukui sveikatos :4u:

Gero saulėto sekmadienio :4u:

Atsakyti