Lapyna, blyn gaila Zaizos
O čia naudojasi mano pakilusia temperatūra
Zaizai sveikatos
Erodės lovos taikūs sugulovai. nors šiaip ten pas ją įprastai demonstruojami sostų karai.
Busy, palygink charakterius Gabanos ir Ozzio. Kuri veislė jums priimtinesnė?
Magnunos rankinukas Grikelis.
Šponkiuk, kai tiek kailiukų šalia gydo, greitai pasveiksi. beje, Ignas šiandien į vakarą irgi sukarščiavo ir taip pat buvo greit nuskenuotas Ainu, kaip tinkamas šildytuvas.
Labas rytas
Matau, įvyko akivaizdus terorizmo aktas prieš kačių mylėtojų bendruomenę - kenkėjiško viruso paskleidimas
(išties, girdžiu, kad virusas gerokai šienauja aplinkinius + dar kažkoks žarnyno virusas).
Mano virusas susidubliavo - išlindo antrinis herpio virusas (jis man paprastai strėnas dabina ) su kaulų laužymų
Tai aš kaip ir Šponkiukas, viskam iš namų mėginsiu diriguoti. Nes medalio man už kančias ir pasiaukojimą neduos, nei padėtų jis man
Laba ryta
o mane susuko taip, kad vakar iš lovos ryte negalėjau išlipti ir rankos pajudinti visai, greičiausia kokio tarpšankaulinipo nervo uždegimas, tik va iš kur.....
o čia savaitgalio grobis- vos 5 sav.. trispalvė (balta, pilka, smėlinė) egzotų mišrūniuklė, bet autoritetų nepripažįsta,
A mergaitės gal kuriai reikia? nesinori belekam tokio vaiko dovanot
Labas rytas,
Jergutėliau, kas čia dabar visoms darosi??? Šekit po balioną
ir sveikit greičiau. Aš turbūt tokia bjauri, kad manęs jokia zaraza neima. Tik pilvas gyvenimą varžo ir su juo susijusi nemiga.
Diinka, turbo naujokėlė. Bet mes dabar trečios katės niekaip. Mano sesei egzotai patinka, bet ji dabar tikrai nepaims, pas mamą su vaikais glaudžiasi.