Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyna,  blyn gaila Zaizos  :4u: 

O čia naudojasi mano pakilusia temperatūra :D

https://youtu.be/6Va2j46KDow

Atsakyti

Šponkuti - oho kiek šildytuvų, iš visų pusių esi apkamšyta  :D 

Atsakyti
Zaizai greiciau pasveikti 4u.gif

Cia tik is pradziu tokia nuostabi tvarka. Pirmasis guliasiukus sutarso Ozzis, po to Olis. Ozzis dar klauso manes, ir nedrista lysti i katinu lekstes, nebent leidziu, bet Oliui tigi nepasakysi. Savo sutarso ir eina is paneliu vogti 4u.gif Turiu stoveti salia ir saugoti Kiaros ir Tutes lekstutes
Atsakyti

Zaizai sveikatos  :4u: 

Erodės lovos taikūs sugulovai.  :D nors šiaip ten pas ją įprastai demonstruojami sostų karai.  :rolleyes: 

Busy, palygink charakterius Gabanos ir Ozzio. Kuri veislė jums priimtinesnė? 

Magnunos rankinukas Grikelis.  :wub: 

Šponkiuk, kai tiek kailiukų šalia gydo, greitai pasveiksi.  :4u: beje, Ignas šiandien į vakarą irgi sukarščiavo ir taip pat buvo greit nuskenuotas Ainu, kaip tinkamas šildytuvas. 

Atsakyti
Labas rytas

Aist, labai suinku palyginti. Abi veisles man labai priimtinos. Gabce, buvo tokia islaikyta, rami, miliniska dievo karvyte, su milziniska atvira sirdim. Sunkiau dresavosi, buvo labiau uzsispyrusi, nereikalaudavo demesio, ja vis norejosi apkabinti. Ozzis, mazutis superbatareika, lengviau dresuojasi, jam lekt begt, zaist. Atsinesa savo zaisla, pameta pries nosi ir sedi akis ismeiges. Nori i lauka, atlekia ir vel tupi akis ismeiges. Labai jautrus ir didelis lojikas. Aktyvus suo. Siek tiek baikstokas. Negaliu isskirti kuris labiau priimtinas, man jie kaip ir visi seimos nariai yra ir buvo. Dar karta bulmastifo nesirinkau tik del dydzio. Sunku su juo kazkur vaziuoti, turi tureti dideli automobili su didele bagazine. O Ozziuka isimetei i su visu narvuku ir issivezei ten kur norejai 4u.gif
Atsakyti
Ale tai labas. Baikit visos virusus instaliuotis, ką? Kas čia per apsėdimas, kaip mada kokia.
Šponkiaus gydytojai man labai patiko.
Atsakyti

Šponkius liko namuose šiandien, bandysiu iš namų dirbti, nors jėgų nerasta. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Matau, įvyko akivaizdus terorizmo aktas prieš kačių mylėtojų bendruomenę - kenkėjiško viruso paskleidimas  :unsure: 

(išties, girdžiu, kad virusas gerokai šienauja aplinkinius + dar kažkoks žarnyno virusas).

Mano virusas susidubliavo - išlindo antrinis herpio virusas (jis man paprastai strėnas dabina :bash:​  ) su kaulų laužymų  :unsure:  Tai aš kaip ir Šponkiukas, viskam iš namų mėginsiu diriguoti. Nes medalio man už kančias ir pasiaukojimą neduos, nei padėtų jis man :irnesakyk:

Atsakyti

Laba ryta

o mane susuko taip, kad vakar iš lovos ryte negalėjau išlipti ir rankos pajudinti visai, greičiausia kokio tarpšankaulinipo nervo uždegimas, tik va iš kur..... 

o čia savaitgalio grobis- vos 5 sav.. trispalvė (balta, pilka, smėlinė) egzotų mišrūniuklė, bet autoritetų nepripažįsta, 

A mergaitės gal kuriai reikia? nesinori belekam tokio vaiko dovanot

https://www.youtube....em-upload_owner

Atsakyti

Labas rytas,

Jergutėliau, kas čia dabar visoms darosi??? :blink:  Šekit po balioną :4u: ir sveikit greičiau. Aš turbūt tokia bjauri, kad manęs jokia zaraza neima. Tik pilvas gyvenimą varžo ir su juo susijusi nemiga.

Diinka, turbo naujokėlė. :bigsmile:  Bet mes dabar trečios katės niekaip. Mano sesei egzotai patinka, bet ji dabar tikrai nepaims, pas mamą su vaikais glaudžiasi.

Atsakyti

Žinot ką? sulaužiau termometrą  :oh:  :D 

Kaip dabar žinot ar labai labai sergu? :hihihi:

Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif

Kokie čia virusai siaučia? Dar anksti jiems, visas ruduo ir žiema prieš akis, varykit juos lauk 4u.gif

Aš juodai pratinginiavau visą savaitgalį, net pačiai gėda ax.gif Mezgiau, mezgiau, skaičiau ir po namus kuičiausi. Panašiai kaip Magnuna sekmadienio rytą, tik mano carienei Mėtai toli iki mamyčiuko Grikio biggrin.gif

Busy piramidė kokia faina, šypseną kelia biggrin.gif

Šponkiukas tarp šildytuvų bigsmile.gif
Diinkos nauja chebrytė, Debesėlis su sesėm ir broliais wub.gif O naujokės aš gerai ir neįžiūrėjau ax.gif
Atsakyti