Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas, jaučiasi savaitgalis ir temutėje smile.gif

QUOTE(gielux @ 2017 09 16, 20:26)
<p>Prisiduodu. Mane pribaigė katai, namiškiai, vienžo nieko naujo. Ne-be-ga-liu, čia šiandien, ryt vėl bus viskas ok smile.gif tikuosi.</p><p>Galvą skauda, nors išgėriau tabletę.</p>

Mūsų Vėtrius jau n...tąji vazoną gėlių nuverčia..Nebenumanau, kur visas gėlynus slėpti.. unsure.gif Lakioja kaip be galvos, jaučiu ženklų skirtumą, ka reikškia kai auga namuose "ji" ir "jis", nu visiškos abi priešingybės.. rolleyes.gif

Mes vakar grybavome! Puikus oras tam pakliuvo wub.gif Gryžus dorojom, virėm ir tik vėlumoj nuėjom gulti. Šiandien nusimato pas mus grybų valgymo diena, nesvarbu, kad lauke lynoja mirksiukas.gif Niam niam..vartotojo įkelta nuotrauka

Lengvo sekmadienio 4u.gif

Atsakyti
Vakariene

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos. 

Busy keturkojai kaip pagal ūgį išrikiuoti gardžiai  valgo.  :D 

WP, mes šiandien irgi grybus pietums valgysime ( vakar turguje "grybavau"). Vaikai tik nemėgsta grybų , tai anie mėsos su daržovėmis gaus. 

Vaikai namų darbus daro, mes su vyru į kiną eisime po pietų. 

Šios dienos Ainu pasimaivymai :

IMG_8370.jpg

IMG_8367.jpg

Atsakyti
Taip jau isejo tokia ''durniu piramide'' 4u.gif

Ainu grazuole wub.gif

Musu popiete bus nuobodi, telikas ir sofa. Noreciau praleisti aktyviai, i miska, prie upes, betgi mano kelmas uzpakaliu iauges i foteli rolleyes.gif O viena eiti siandien nenoriu. Nors oras nuostabus, rudeniu kvepiantis.
Atsakyti

Tobulas sekmadienio rytas pagal Grikį  :)  turbūt galėtų šitaip prie šono prilipęs ir visą dieną pragulėti, net valgyti neprašytų  :) 

20170917_101531.jpg

20170917_101706.jpg

20170917_101720.jpg

Ainu pasimaivymas ir kailinėlių tobulumas labai labai  :wub:  :wub:  :wub: 

Busy kompanijos kolektyvinė vakarienė  :essen:  :super: 

Atsakyti
Laba diena,
Tobulas visų sekmadienis, kaip matau bigsmile.gif
Ainu - grožis wub.gif
busycat piramidė thumbup.gif
Ir toks atsidavęs ir mylintis Grikutis ax.gif

Aš šiandien glostinėjau kutinėjau mėlynąjį britą ax.gif ax.gif Grožis neišpasakytas, dydis - kaip meškino rolleyes.gif
Kaip čia man nusiramint ir nesukurt "savosios piramidės" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2017 09 17, 19:00)
Kaip čia man nusiramint ir nesukurt "savosios piramidės"  rolleyes.gif

Labas vakaras.
Aš manau, kad piramidė yra gerai. biggrin.gif smile.gif 4u.gif
Tik pas mus vėl poligonas. Visi uja Niką. Tik Fogi neutrali ir su ja draugauja.
Aš vakart nuvežiau utilizuoti senuosius čiužinius, nes Jomantas gavo naują lovą ir aš naujas komodas. 2. Dar reikia 3-čios. Bet jau iš kitos algos...
Tada lankėme Kauną, tevėlius, brolį ir tada parlėkiau į Mūrinę Vokę pas seserį. Ten buvo nedidelė talka, paskui suvažiavo visi baliaunykai ir gavos visoks koks laukelyje pasėduks.
Kadangi aš nevartojau jokios antivirusinės programos, tai teko išvežiot svečius.
Šiandien lėtai kėliaus - sopėjo galvelę, lyg ta antivirusinė būtų buvus vartota, bet susiinstaliavau programą DaugVandensirArbatos ir praėjo, tada komodas pertysau į kitą joms skirtą vieta ir ten perkėliau dėžes iš po stalo, išmečiau vėl 4 maišus chlamo.

Tada pietūs, tada rytdienos pietūs, tada grindys, kačių wC ir tt.
Prisėdau paskaityt.
Riužava Grikio nosis, Busiuko piramidė ir Jūsų programos antivirusinės labai patiko.
Ir Ainu gulinėjimas.
Diinkai ir Gielux stiprybės.

Erendira, dėkui, ryt nušokuosiu paimt kilimukų.

Taika ir ramybė.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 17 rugsėjo 2017 - 18:34
Sidabre nezinau ka patarti, kad piramide neatsirastu, praktiskai neimanoma, nebent pradetu stabdyti pinigine. As dar vieno nebepatemciau, net labai labai grazaus. Maistai, draudimai, kraikai, o jei dar neduok dieve suserga isvis. Tai tik pinigine trugdo biggrin.gif

Magnun, vis dar sergi, kad i chalateli susisukusi? unsure.gif

Erodes taika ir ramybe, turbut brangesne uz auksa 4u.gif

Mes jau po pirteles, X faktoriu su savuoju eisim ziuret 4u.gif
Atsakyti

Sveikos jei sveikos. Jungiuosi prie negaluojančių. Iš ryto dar sukaupus paskutines jėgas išdažiau katilinę, po pietų tik MB su tėvu liko darbuotis. Vakar padarėm nemažą dalį terasos, bet dar nepabaigėm.

Pora savaičių darbe dirbau viena, tai mažai ir čia buvau. Ryt taip norėčiau namuose pabūti,  bet turiu svarbų darbą atlikti.

Busy piramidė puiki. Mes penktadienį nenuvažiavom mainų įvykdyti, pagal laiką nesigavo, bandysim gal ryt.

Atsakyti

Magnun, vis dar sergi, kad i chalateli susisukusi? unsure.gif

Busy - ne ne, suinstaliuotos antivirusinės programos suveikė ir jau pilnai atsigavau  :) čia mudu su Grikiu ryte dar lovoje kuitėmės  :) 

Atsakyti

Labas vakaras, 

Jau Grikelis koks išsilydęęęęs... :wub:

Ainu savo kailinius taip demonstruoja, kad tiesiog niežti pirštukus juos pakedent. :)

Busy kailiukai išsirikiavę prie bliūdų kaip kareivinėse. :D Maniškės ėsdamos mėgsta pasisukti taip, kad viena kitai uodegą į bliūdą įmerktų.  :rolleyes:

Pas Erodę kokia rožėmis klota taika. :D

O pas Zaizą akys nenustoja tekėt. :unsure:  Jau virš savaitės su Tobradexu, bet neišgyja. Įtariu, bus kokie kanalėliai užsikišę, kaip vetas ir sakė. Ir vėl bus antibai... :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 17 rugsėjo 2017 - 20:40
Sponkuti, dabar sunku uztat paskui kaip dziaugsis sirdis. Kai viskas bus grazu 4u.gif

Magnun, ok. Antivirusines gerai 4u.gif
Atsakyti