Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erendira :D Spręsk pagal savijautą :D 

Mane tai katinai biški nervina. sugalvoja per klaviatūrą prašuoliuoti. O man reikia padaryti nemažą darbą būtinai. o kai jie sugeba pašalinti darbo dalį (ten ir pats jei ne laiku paspaudi kur šone prarandi savo darbo dalį) tai uch kaip pikta :D dabar dar sprigtais kovoju, kad pakrovėjo laido negraužtų :D

Atsakyti

dirbam vadinasi:

Priedas  1505716200817.JPEG   81,07KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 09 18, 11:18)
Aš juodai pratinginiavau visą savaitgalį, net pačiai gėda ax.gif Mezgiau, mezgiau, skaičiau ir po namus kuičiausi. Panašiai kaip Magnuna sekmadienio rytą, tik mano carienei Mėtai toli iki mamyčiuko Grikio biggrin.gif

Busy piramidė kokia faina, šypseną kelia biggrin.gif

Ir as juodai pratinginiavau. Ir man geda. Siek tiek save realizavau nors sekmadienio vakare, nuvaliau dvacoka skumbriu biggrin.gif

Aciukas 4u.gif as dar turiu tris tankistus ir suni, bet nezinau ar iseis is darbinio ikelti
Atsakyti
Šiandien aš darbe su nuotykiais. Tai elektra dingo, kviečiau kaimyną padėti. Padėt padėjo ale prismaradino visą saloną prakaito ir rūkalų kvapu, feee ax.gif Kol išvėdinau, pati sušalau. O vėliau dar signalizacija kaukti pradėjo blink.gif Kažkokie gedimai.

Busy rodyk rodyk savo tris tankistus ir šunį mirksiukas.gif

Šponkiaus padėjėjas wub.gif
Atsakyti

Daredi, oj kaip nepernešu smarvės. Ir rūkalų ir prakaito. O dar kur dabar gyvenam yra etatiniai rūkytojai, ir keliesi su rūkalų kvapu ir eini su rūkalų kvapu.. 

Blyn, darbas iš namų turėtų būti kaip ir sukčiavimas, bet šiandien aš dirbu iš namų ilgiau ir daugiau nei šiaip eilinę dieną darbe. kažkokia netvarka..

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

visoms sveikatos daug :4u:  kad pradėtų greičiau veikti tos programos instaliuotos  :D 

Aist vyrui - sveikti greičiau  :4u: 

Grikučio meilumas paperka  :wub: 

Ainu - karalienė  :wub: 

Labai faina Busy chebrytės vakarienė   :wub: 

Visko nesuskaitau, nespėju... Darbai, mokykla, būreliai... karuselė  :D 

Kelvis rugsėjo 7 atšventė 3 metukus, užaugo vaikas  :) 

8337268c52ba2bf679287638bd6270aa948.jpg

Atsakyti
Lalalalaba vakarą 4u.gif

QUOTE(Aist @ 2017 09 17, 11:49)
WP, mes šiandien irgi grybus pietums valgysime ( vakar turguje "grybavau").

O taip! Nors ir sunkus maistas, daug žinoma neprivalgysi, bet ruduo tuom mane ir žavi, kad rudens gėrybių pilnas miškas ir sodybos wub.gif

Busy ketvertuko vakarienė nereali, taip gražiai visi susirikevę bigsmile.gif

Ainu pasimaivymai ir kailiukas wub.gif

Grikiuko miegelis koks ramus ir atsipalaidavęs. smile.gif
Šponkiuko darbo vieta ir pagalbininkas lb. liux , su pašildymu ir nesvarbu, kad kažkas nepatinka 4u.gif

Kelvis koks išgražėjęs ir užaugęs. Die die...kaip laikas lekia. Su trečiuoju metuku jus 4u.gif

Draugelių miegojimo ypatumai biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Kelvis koks vyras rimtas, su peliadieniu 4u.gif Mažas koks juodulis buvo, o dabar šokoladinę apykaklę užsiaugino bigsmile.gif
Baukike, tu juk turi barzdotą šuniuką, ar man vaidenasi? Parodyk ir jį mirksiukas.gif

Šponkiau, nedaug jau liko jums kentėt, būsite patys sau šeimininkai mirksiukas.gif
Atsakyti

Hm, aš kažkodėl galvojau, kad Kelvis Hipės brolis iš tos pačios vados.. Bet Hipė vasarį gimusi.. Kaip man čia susišvietė (čia turėtų būti galvos krapštymo ikonėlė, bet kažkas visas ikonėles pavogė)

Atsakyti

Kelvinukui tris kart daugiau guliašo!

Busiuka Fb seku tai nė nekomentuosiu grožiai totalus. Ainu tai karalienė nusitašė kailiniai jos nerealūs! Lapyna kada jau tavo sprogimas?

Diinka šeštadienį važiuoju į Draseikius vyks canicroso varžybos mano vaikai bėgs su Mumiu :) Tai kažkur netoli tavęs būsiu :D 

Atsakyti

Brokuoti mano padėjėjai. Pradėjau sirguliuoti su 37,3 o dabar jau 37,7. Gal kas gali paskolinti tikrai gydančių? 

Atsakyti

Šponkiau - laikykis, nepasiduok, dar porą antivirusinių susinstaliuok  :4u:  :4u: su gydančiai padėjėjais deja ne ką galiu padėti, mano baltapilvis minkštas besišypsantis storulytis subalansuotas tik man  :) 

Kelviui - valio, valio, valio  :clap:  :clap:  :clap: o metai iš tiesų lekia paknopstom  :)  Baukide - ir aš norių barzduką pamatyti  :4u:

WP - draugeliai kaip jaukiai susiglaudę miega :wub:  

Busy - kiba žvejoti buvot? Tankistų irgi noriu, parooooo  :D​ 

Atsakyti