Sveikos.
Baukide, aš rekomenduočiau Hurtta firmos kombinezoną- striukę nuo lietaus . Neperšlampamas, bet kvėpuojantis. Čija dėvi tokį jau 9 metus, o atrodo kaip naujas. Labai geros kokybės.
Sveikos.
Baukide, aš rekomenduočiau Hurtta firmos kombinezoną- striukę nuo lietaus . Neperšlampamas, bet kvėpuojantis. Čija dėvi tokį jau 9 metus, o atrodo kaip naujas. Labai geros kokybės.
Šponkuti - sveik o visos kitos - nesusirkit
Katinas krituolis-atsipalaiduolis labai Grikį primena Grikelis irgi taip nuo grindų būna keliamas tik nepajėgiu viena ranka kelti o kita filmuoti
Taškuotoji Giliukė kad ilsėjosi
Spurgytė mažylių nuvarginta ir Belutė pagaliau pasirodė
jau pasiilgau šitos smagios gražuolės
Evoros remonto darbai o padėjėjos tai šaunuolės
su tokia pagalba greit visi darbai bus nudirbti
apsnigta Čigonėlė prajuokino
Sagyt - galėtum įmesti man į AŽ tos mergaitės, kuri kuprines siuva kontaktą ar gal kokis puslapis internete yra, kur galima daugiau pasižiūrėti?
Labas rytas
Aist, ačiū skambinau jiems, tokie kombiai jau nebegaminami, dabar išpardavimas ir turi tik vieną dydį, labai mažą... sakė atsiųs, ką turi bent panašaus, laukiu
Evoros meistrų prižiūrėtojos
Šiandien darbe rytinę kavą sugebėjau užsipilti ant savęs ir dar kolegei teko dabar sėdžiu šlapia suknele
Labas rytas
Evoros rūpestėliai
Gieliux kleckukai
Merginos, gal kuri eitų su manim spalio dvidešimtkažkelintą pažiūrėt Kanų liūtų reklamų? MB reklamų nežiūrės, vaikė išvažiavusi. Pasirodo, kiek daug su ja visko veikdavom ir aš dar neišmokau visų šitų funkcijų aplikuoti kitiems
Radau, spalio 24 dieną
Erendira, atspėjai, ji is Spurgos ir mūsų numylėtine
Bet namie karo stovis vis dar. Šiandien nuo 5.30 gyva, Spurga visai nenori narve būt, o išleista garbės reikalu skaito užpult Belą. Vienžo, kad ir kokie faini mažiukai, bet šeimynos pagrindis klausimas -kada viskas baigsis.