Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Spurgiukai labai labai :wub:

O kaip padaryti tuos riestainiukus ar spurgiukus apatinėje foto? Su kačiukų veidukais/ Arba, gal kuri turit idėjų ką paruošti vaiko(2 metai) gimtadieniui?Mūsų mažiukui jau dveji, esu pakviesta į gimtadienį, tik bėda,kad reikia su savo patiekalu pribūti. :ax: Suaugėliams greitai sugalvosiu ką paruošti, o va su vaikais gryna bėda. :blink:

Visada tyliai žvengdavau,kai kuri pasibėdavodavo apie nuvirtusias gėles.Šiandien ir aš radau dovanėlę, ir kaltų nėra :blink:

Sakai gėlė nuversta? :hm:Ne ne, nematėm,nežinom, net tame kambaryje nebuvomcrazy.gif

ddc0ebc7916e.jpg

Atsakyti

Lisitėja, kai dailiai visi ant vienos lovos įsitaisę :super:

Aš tai jau nuo Mauriaus laikų gėlių neturiu.... Ir Mauriaus jau 4 metus nebeturiu, šiandien kaip tik sueina.

f40f9ac6fe96483ac82483ba66d77b7f712.jpg

Bet kažkaip šviesiai jaučiuosi - džiaugiuosi, kad draugavom  :wub:​ 

Atsakyti

Gielux spurgyčiai privečia šypsotis :D

Fotosesijos idėja su spurgomis puiki :4u:  apsiimčiau spurgų užpirkti tokiwm reikalui jeigu Šponkutis apsiimtų fotografuoti :)

Mažoji Zundytė toliau namie karaliauja :D

Erendira - :4u: :4u:  laikas ir šalia esantys kailiniuočiai iš tiesų daug ką užgydo ir lieka šviesūs prisiminimai :4u:  gera pamatyti ir prisiminti MAU ir DI pasiilgstu :4u:

Aš šiandien liksiu namie

20170927_061153.jpg

Ir niekas manęs nesuras

20170927_061140.jpg

Atsakyti

Ne, ne Grikuti, nieks nesuras :hihihi:

Atsakyti

Lisiteja yra toks šokoladas skystas tai iš jo galima ausytes padaryti :) Keksiukai su kremu ant viršaus puošti uogom vaikams labai patinka :) ir aišku helio balionas jiems kažkas wow yra :) mini picytes gali daryti irgi labai skanu :) 

Atsakyti

apsiimčiau kokią spurgytę suvalgyti.. oj t.y pafotografuoti kačiukus :D Tik su laiku dar nieko negaliu pasakyti. Savaitgalį darbuosimės prie namo, reiktų pabaigti terasą jei oras leis (nes ją reikia pabaigti vien tam kad namie nelaikyti lentų) ir išsiurbti bei nugruntuoti visas namų grindis. Šiandien dažytojai pabaigė dažyti sienas 1mu sluoksniu ir lubas 2tru sluoksniu. Darbo dieną vakare galėčiau kada, fotkinčiau su blykste, skelbimams kokybės turėtų pakakti.

Atsakyti

Kaip faina būtų dėl fotosesijos, reiks pašnekėt su vyru dėl laiko, bo aš pati tik apie aštuntą parsivelku. Skaitau su pavydu Šponkuti tavo statybinius reikalus, nes pas mus tik tai :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/3c246d74cdc90581a148f74506d49d2b863.jpg]3c246d74cdc90581a148f74506d49d2b863.jpg[/URL]

Spurgos ex namuks :) stogą kažkaip reik spėt uždengt, todėl aš darbe visas dienas mirkstu, o vyras statybose.

Reik patarimo, kas mažiukus auginot. Pas maane su kakadėžės reikalais nekažką. Tiksliau kakadėžių pristačiau 4, ir Spurga naują gavo ir mažiukai. Bet krūvas vis tiek randu, juokingiausia po užuolaidom. Spurga eina jei uždaryta į mažiukų wc narve, o jei ne tai aišku į didelę vonioj, mažiukai ten neužsuka.Kaip man tuos durniukus pripratint?

Atsakyti

Gielux, paklok tose vietose po užuolaidomis folijos, jiems turėtų nepatikti. O šiaip - nuolat tykot, gaudyt ir dėt į dėžę, kai matai, kad ruošiasi. Tuo klausimu narvas gerai - apribotoje erdvėje vaikai greičiau ima mėgdžioti mamą, bet jau kaip yra dabar, taip. Reikia stengtis apriboti visas tualeto "alternatyvas" - apdėti folija, apkrauti daiktais (geriau tokiais, kurių negaila, jei nesuveiks). Kvapus gerai naikina peroksidas+soda+šiltas vanduo+indų ploviklis  (puodelis šilto vandens, šaukštelis ploviklio, šaukštas sodos, pora šaukštų peroksido) - valyti "alternatyvias" vietas, kad nebūtų prisiminimų. Parduotuviniai purškalai nuo m**alų man bjauraus kvapo ir ne tai, kad stebuklingai veiksmingi.

Jei dar ką prisiminsiu, papasakosiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 27 rugsėjo 2017 - 15:21

Erendita, ačiūū. Su pagavimu sunkiai, nes manęs namie nebūna. Aš tik vakare ir ryte "gėrybes" surankioju :D jie narve naktį tik būna arba kai išeinu ir kol vaikai negrįžta, nelaidž širdis daugiau :D ir tai uždarau, kad Belos nepaskerstų, nors naktį neaišku ką tie velniūkščiai pridirbtų laisvėj. Vieną šiandien nuo laido nukabinau :) graužė žalčiokas.

Atsakyti

Gieliux, jiems per daug erdves :)

Na, o pas mus:
Priedas  IMG-20170927-WA0001.jpg   29,77KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ooo, Šponkiuk, jau labai gyvenamas vaizdas pas jus! :super:

Kaip tai ką veikiu? Mėgaujuosi rytine darbo dienos ramybe!

Priedas  IMG_4171s.jpg   360,57KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Lapyna, kaip šaunu,kad nedingai iš eterio,galvojau jau nebesirodysi, ne juokas naujas žmogiukas namuose :wub:

Šponkiaus namas :clap_1: O tos baltos sienos :clap_1:

Gielux, na ir pirkią statotės :oh: O gal tik atrodo, kad didelis namas?

Šiandien Molis nutarė,kad jis vėl naminis katinas.Šeštą valandą jau radau kėpsantį prie durų, nereikėjo šūkauti.Papusryčiavęs  murkė, rašė aštuoniukes apie kojas, ir atnešė glostyti rudą galvą.Arba psichas praėjo, arba lauke pasirodė per šalta tupėti.

Grikelis partizanauja :lol:

Gero visiems ketvirtadienio, nesušalkit. :4u:

Atsakyti