Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos. 

Erode Tašei sveikatos už milijoną.

Amžinai alkana Gilė šiandie pribaigusi sausiukus sumanė pasieškot pati. Šįkart sausainių nekrapštė iš maišelių o rado lėkštutėj bičių duonelės. jei kas lėkštė buvo ten kur kur šiol manėm  kad ji nelipa....Priraitė nemažai. Tai vaikas grįžęs rado privemaliota bile kur...  vat tep. Bet grįžus man vėl buvo alkaniausia katytė pasaulyje - o tai reiškia kad skrandžiui jau viskas gerai. Na jau tas apetitas...nu nenormalus..ir lašiniai papilvėj kaupiasi kaupiasi....

Linušiuke katinukas pats atėjo...negi vysit. Likimas ☺ o ant stalviršių gal yra katinų kuriuos išmokina nelipti...bent kol šeimininkai nemato ☺ o šiaip įpranti ir nebebaisus tas užlipimas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 rugsėjo 2017 - 20:08

susidvigubino...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 rugsėjo 2017 - 20:10

Linušiuke,jei turite galimybių priglausti, tai ir priglauskite.Jei neplanuojate, vežkite į prieglaudą.Priglausdama padarysite du gerus darbus -padėsite benamiam padarui, ir parodysite gerumo pamoką vaikams. Katinas akivaizdžiai išmestas.Pagailėkit, Kaip suprasti piktybinis? Ar be vidaus parazitų, ar nepasiutęs? Pasiutligė LT beveik išnaikinta, o va vidaus parazitų ar blusų gali turėti. Dėl laipiojimo- kaip jau pavyks išsiauklėti.Pvz. mano rudasis nelipa ant stalo, nei ant palangės, o mažoji lipa, aišku kai manęs nėra namuose.O kai artėju prie lauko durų, pamatau tupint ant palangės,tada greitai nušoka.Atseit net nebuvo užlipusi. Jei pasiliksite, tai kreipkitės pas vetus, jie apžiūrės, paskirs vaistus, paskui suskiepys.

Karvės nekainuos.

Tašytei ir Erodei milijonas :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 rugsėjo 2017 - 19:59

Erode,sveikatos Tašytei, žinau ir suprantu,kokie jausmai galvoje širdyje ir piniginėje ,kai serga gyvūnas,  betgi mes kitaip juk negalim....išgyvensim....

Linušiuke, katinuką būtinai nuvežkite pas veterinarą,apžiūrės dėl ligų ,be to juk skiepyti reikia ,jei namie gyvens...dėl lipimo ant stalų,tai galima atkakliai mokinti,bet žinau ,kad tikrai ne visoms katėms " daeina",nes jos gi katės,tame padeda vandens purkštukas....mano katėms nepadėjo ,o paskui ir įpratau prieš pradedant naudotis stalais juos kruopščiai nuvalyti, juk jei katinukas gyvens namie ,bus sveikas,nukirmintas ir nublusintas,tai nelabai ir baisu...be to aš nelabai tikiu,kad šeimininkui nesant namie katinas nelipa ten ,kur negalima...kažkada aš turėjau taksę,kuri niekada nelipo niekur aukščiau sofos,tai kai nuvažiuodavau pas krikšto sūnų ,kur laikė dvi kates ,ir jos vaikščiodavo virtuvės stalais,man atrodė tai labai baisu,bet kai ppati įssigijau pirmą katę,kažkaip tas baisumas praėjo ir dėmesio nebekreipiu,tiesiog viską dažniau švariai nuvalau ir tiek....

Atsakyti
Labas vakaras,
Tašytei daug sveikatos 4u.gif Erode, laikykis, labai pažįstami tie finansiniai sunkumai, ir nuotaikos ir sveikatos jie tikrai neprideda unsure.gif
Linušiuke, tikrai katinėlis atėjo prašytis pagalbos, jaučia - žiema labai netoli ...
Ir vaikams kiek džiaugsmo, bet negi jiems žaisti tik garaže ?
Pirmiausia, reikia nukirminti, nublusinti ir skiepukus padaryti, galima su veterinarais tartis ar jiems parodyti, pasakys, kiek ir ko. O dėl lipimo ant stalo - katinai yra išauklėjami, yra tema "Kaip užsiauginti gerą katę", daug gerų patarimų joje, ir šios temos dalyvės turi ne po vieną katinėlį, ir dažniausiai bute, bet tikrai nėra taip, kad ant stalų šeimininkauja katinai bigsmile.gif

Suskaičiau, paskaičiau, kiek įkurtuvių nusimato ax.gif Namai gražūs, mūrai kyla, o pas Šponkiuką jau šviesu gražu, langai dideli, terasa už lango didelė - labai gražu smile.gif

Spurgiukų ūsai įspūdingi wub.gif Ir iš kur pas tokius mažus tokie ūsai ? biggrin.gif

Aš savo bilduką suradau pirmame aukšte prie lango po radiatorium angel_sadangel.gif
Gražus buvo paukčiukas geltonu pilvuku, nesuvalgytas, bet nužaidintas unsure.gif
Atsakyti
Mano katytės prie manęs ant stalviršių ir stalo nelipa.
o grįžus iškart nuvalau prieš gamindama.
Tiesiog mokiau jog negalima. Bet šiaip patupėti patupi, kai nebūnu.
Plaukų lieka.
Atsakyti

Sidabre, gaila paukštuko :unsure: Vadinasi atšals, jeigu zylės lenda į vidų.

Jeigu katinas užlipa ant stalo, niekis, stalas nesuluš.Tiesiog, prieš kažką deama kruopščiai nuvalau, viską iš karto dedu į lėkštes, o pjaustau ant lentučių.Ir po visos bėdos.

Atsakyti
Išsiųsiu savo Bugutį pas Giliukę stažuotis, kad išmoktų, kaip turi valgyti tikras katinas blink.gif
Labas rytas rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas. Negalvojau, kad teks skųstis aklo katino aktyvumu  :blink:  maniškės visos naktį meiga, Tina irgi. O Bembis 3h nakries sugalvoja, kad jam reikai patyrinėti stala, laidus, popierius ir t.t. Tai galų gale abu su Tina išnešiau į kitą kambarį, tegu žaidžia. Tai likus kokiai valandai iki žadintuvo Tinai atsibodo kitam kambary ir atsidarė duris. Hipė vis dar muša Bembį, bet jau ne kas kartą kai sutinka. 

Atsakyti

Sveikos saulėtą, gražų penktadienio rytą :4u:

Šponkiuk, na ir kipšiuką parsinešei :oh:

Buguti, ateik pas mus į namus, išmokysim tave valgyti, tapsi teisingų gabaritų katinu :mirksiukas:

453745185fa2.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Bet tai Zunda kaip išgražėjo :super:  :wub:  tokia prašmatni ir minkštutė  :D

Šponkiau, tai Bembis, ne Žaibas? Na, galiu paguosti tik tirk, kiek pati žinai - paaugs, aprims. Kažkada  :D

Erode, pasižiūrėk AŽ  :4u:​ 

Žinau, kad mano gyvenime nebus pirkto katino, bet pažiūrėkit https://www.skelbiu.lt/skelbimai/orientalu-kaciukai-24941039.html 

Noriu. VISŲ  :B  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 29 rugsėjo 2017 - 08:21

Paskaičiau internete;

– Tai bobų vasara dar tik bus?

– Mes tikimės, kad, jei kitos savaitės pirma pusė bus lietingesnė, vėliau ateis skaidresni orai. Ne visada būna ta bobų vasara, bet pasitaiko, kad ateina net kelis kartus per spalio mėnesį.

– Tai gali būti netgi dvi?

– Taip, gali būti.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...saros-60-859970

Atsakyti