Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos.

Lisitėja, mes sublokuotą statom, bo gi be paskolų, reik suktis :)

Figūrinio miegojimo ypatumai :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/5c6e775bcb47c366239da54cab3b0b4c161.jpg]5c6e775bcb47c366239da54cab3b0b4c161.jpg[/URL]

Šaunu, kad Moliukas atvirto į naminuką. 

Atsakyti

Laba,

Lapynai dideliausi sveikinimai, linkėjimai, ramių naktų, tu šaunuolė, nuostabuolė :4u: 

Gieliux- kai nėr nieko namie- narvas... jie per maži, neranda, nespėja, pamirštair pan, reik ribot erdvę, bent kol nieko nėra namie :4u: 

Šponkiuk( keista bet nepriprantu prie šio niko, visnoriu senoviškai pavadinti) atrodo šauniai...ax net pavydu, jei būtumę ne savo "pasakų namelį" bandę perstatyti , o naują statyti.... jau seniai turėtume tai ko norėčiau...o dabar, 2 kamb ir virtuvė per 3 a ir dar virtuvė rpusrūsy...:( bet reikėjo kažkur su vaikais gyventi....viskas gerai  :D pati kalta kad ...radau kur pinigus investuoti 

Aist, senokai nekalbėjau su Tavi šeimininke, reikia pasukt (ir ne tik jai) o bet tačiau iš kur gauti paroj dar 24 val min  :D  O Teksas su Vašium dar pas mane, beje vienas iš jų ...laukinukas, nereik jam žmogaus :( nesidrąsko, bet kad paimt ant rankų reik pasigauti.....:( Vis maišau kuris kuris, skiriu aš juos puikiai, tik vis pamirštu kuris yra kuris

Atsakyti

Ačiū, Diinka, bandysiu taip daryt.

Ušaiii :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/c71c3d0e53520a95cfff68d6514e3be9975.jpg]c71c3d0e53520a95cfff68d6514e3be9975.jpg[/URL]

Atsakyti
Tyliai žiūriu, kaip gyvenat. Pasidžiaugiu. Bet rašyt vos pajėgiu -labai ne kokios naujienos dėl Tašiukės.
Tašei vis tik didelis kepenų ir inkstų nelabai didelis nepakankamumas.
Nesuprantu, nuo ko.
Būklė pablogėjo ūmiai. 2 dienos stacionare ištuštino mano piniginę absoliučiai, net valgyt neturiu už ką pirkt, kol kas verčiamės tuo, ką turime. Alga tik 15 dieną...
Darbe labai slogi atmosfera.
Labai padeda Jomantas.
Kitos katės Tašę muša - bet taip visada elgiamasi, kai nusilpsta aukščiau stovintis hierarchijoje.
Krūva vaistų namie. Leidžiu lašelines po oda.
Ji manęs bijo. angel_sadangel.gif
Atsakyti

Erode, labai užjaučiu. Praėjau tą. Vis tik teisi buvau, kad vėmaliojimas bus pablogėjimo požymis :( gaila. Laikykis. Kokios reikšmės parametrų?

Atsakyti

Vargšiukė Tašytė  :unsure: 

Te tau balioną, Erode  :4u:​ 

Atsakyti

Erode, :4u: kepenys lengviau atsistato nei inkstai... mano vienam globotiniui ryžui Auriui kepenų rodikliai baisūs buvo- lašinės (bet reikia intraveninių, lai pastato kateterį pati susilašinsi) synulox-as 1 mėn ir papildai kepenim , atsistatė vaikis per 2 sav. tiesa dar nekartojau tyrimo, bet jaučiasi puikiai, jau baigėm antibus, tai reik kraują pasidaryti 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 09 28, 15:35)
<p>Erode, labai užjaučiu. Praėjau tą. Vis tik teisi buvau, kad vėmaliojimas bus pablogėjimo požymis verysad.gif gaila. Laikykis. Kokios reikšmės parametrų?</p>

Kadangi kraujo ėmimo dieną vežiau ne aš, tik žinau, kad ne kritiški, bet esmė, jog negeri. Ir kažkodėl kepenys blogiau nei inkstai.
Daro ALT ir AST berods, tai jos 5x viršija.
Taip man vakar vetė sakė.
Šlapalo nežinau, kreatinino nežinau.
Sakė, kad ne tragiški.
Matė mano išraišką, tai gal nenorėjo gasdint.

Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2017 09 28, 15:42)
<p>Erode, 4u.gif kepenys lengviau atsistato nei inkstai... mano vienam globotiniui ryžui Auriui kepenų rodikliai baisūs buvo- lašinės (bet reikia intraveninių, lai pastato kateterį pati susilašinsi) synulox-as 1 mėn ir papildai kepenim , atsistatė vaikis per 2 sav. tiesa dar nekartojau tyrimo, bet jaučiasi puikiai, jau baigėm antibus, tai reik kraują pasidaryti </p>

Neduoda Tašė kateterio pastatyt. Tada ją reik su gaubtu laikyt namie. Pusę klinikos apdraskė.
Migdyt kateteriui statyt nenorėjo. unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 28 rugsėjo 2017 - 16:34
Synulox yra paprastas antibas, galima dar išsirašinėt su kom. receptu vaikams. Bet dabar išrašyta:
Fiziolog tirpalas kasdien 100 ml po oda - su 100 ml švirkštu - 10 dienų.
Quamatel kasdien 5 d. - čia priešrūgštinis vaistas, tas pat būtų realiai ranitidinu gydant. Bet leidžiu.

Skotapen - benzilpenicilinas, antibiotikas su prailgintu poveikiu. Leisiu tik 30 dieną ir sakė, pakaks.

Metabolazė - toks kažkoks baisus raudonas tirpalas. Skiriamas kepenų detoksikacijai. Dar leisti 4 dienas po 20 kubikų.

Tabletės Apetican - tos gerai sueina kaip skanukas. Kepenų protektorius.
Renal vet papildas - kaip skanukas. Suriša fosforą.

Tašė tesveria 6,6 kg. Buvo 7,5 kg.... unsure.gif

Atsakyti

Sveikatos Tasiukei  :4u:​ Erode, laikykis.

Atsakyti

Tašytei - daug sveikatos linkėjimų  :4u:  :4u:  :4u:  :4u: ir visos uodegos sumegztos  :4u: 

Dideli mažutėlio ūšššai  :wub: 

Atsakyti
Labas vakaras,
tikiuosi,kad duosit patarymu ar bent jau issakysit savo nuomone smile.gif

Pries pora dienu i kiema atejo kaciukas. Meilus,jaukus,gan svarus. Nesitraukia nuo langu(langai iki zemes,gyvenam name).Aisku vaikai pgloste pasidziauge. Nakciai pagailo uzdarem garaze.Diena isleidziu i lauka. Voljere laikome vokieciu avigani,tai suo nauju sveciu labai nepatenkintas,kai tik mato tuoj loja. Paklausinejom aplinkiniu,paziurejom ieskomu kaciuku skelbimus. Kaciukas gali būti 2-3 menesiu. Per tas pora dienu taip niekur ir neisejo. Vaikai praso pasilikti. O ir as pati labai myliu gyvunus. Vaikai vakarais sedi su kaciuku garaze.dziaugiasi juo. Vis seku jo elgesi,bijau kad nebutu koks piktybinis. Ka toliau,vezti pas veterinara? Pamastau ir apie laikyma viduje. Bet man nelabai patinka kad laipios ant stalo,virtuvinio. Ar visi katinai tai daro? Nes kiek esu macius kambariniu,tai visi tokie... zodziu esu pasimetus...
Atsakyti