Sveikos.
Lisitėja, mes sublokuotą statom, bo gi be paskolų, reik suktis
Figūrinio miegojimo ypatumai
[URL=http://www.part.lt/perziura/5c6e775bcb47c366239da54cab3b0b4c161.jpg][/URL]
Šaunu, kad Moliukas atvirto į naminuką.
Laba,
Lapynai dideliausi sveikinimai, linkėjimai, ramių naktų, tu šaunuolė, nuostabuolė
Gieliux- kai nėr nieko namie- narvas... jie per maži, neranda, nespėja, pamirštair pan, reik ribot erdvę, bent kol nieko nėra namie
Šponkiuk( keista bet nepriprantu prie šio niko, visnoriu senoviškai pavadinti) atrodo šauniai...ax net pavydu, jei būtumę ne savo "pasakų namelį" bandę perstatyti , o naują statyti.... jau seniai turėtume tai ko norėčiau...o dabar, 2 kamb ir virtuvė per 3 a ir dar virtuvė rpusrūsy... bet reikėjo kažkur su vaikais gyventi....viskas gerai
pati kalta kad ...radau kur pinigus investuoti
Aist, senokai nekalbėjau su Tavi šeimininke, reikia pasukt (ir ne tik jai) o bet tačiau iš kur gauti paroj dar 24 val min O Teksas su Vašium dar pas mane, beje vienas iš jų ...laukinukas, nereik jam žmogaus
nesidrąsko, bet kad paimt ant rankų reik pasigauti.....
Vis maišau kuris kuris, skiriu aš juos puikiai, tik vis pamirštu kuris yra kuris
Erode, kepenys lengviau atsistato nei inkstai... mano vienam globotiniui ryžui Auriui kepenų rodikliai baisūs buvo- lašinės (bet reikia intraveninių, lai pastato kateterį pati susilašinsi) synulox-as 1 mėn ir papildai kepenim , atsistatė vaikis per 2 sav. tiesa dar nekartojau tyrimo, bet jaučiasi puikiai, jau baigėm antibus, tai reik kraują pasidaryti