Erendira, nei Bembis nei Žaibas Labaiu Rainys
o orientalo tai labai norėčiau to rudo iš čia. čia mano svajonė. https://www.skelbiu....i-31039259.html
Erendira, nei Bembis nei Žaibas Labaiu Rainys
o orientalo tai labai norėčiau to rudo iš čia. čia mano svajonė. https://www.skelbiu....i-31039259.html
Dėkui už pagyras mažajai Zundytei Atsiganė kaip reikiant.Nuo varganų 2,4kg, pasiekė solidžius 3,5 kg.
O kailiukas koks šilkinis paliko
Čia Diinkai ir didžiajai Zundytei dėkoti ir dėkoti reikia.
O jei būtų geriausios šeimininkės nominacija, ją skirčiau Gielux.Šitokia gauja išmaitinti ir bardaką po jų sutvarkyti, ne juokas.
Orientalų aušššys labai gražios,juokingos tokios O kainos įspūdingos.
Brolio Okis gal turi ko nors oreintališko, nes eina durų viršumis, spintomis, ir negana to dar taikosi kam ant kupros nušokti.Setui ypač, nes tas bijo
Dėl manęs, tai net trys bobų vasaros gali būti, nei kiek nesupykčiau.
Laba diena visoms,
pagaliau grįžtu į gyvųjų pasaulį (kaip ir, tikiuosi).
Viską skaitau, bet nebuvo laiko parašyti. Bet dabar tikiuosi, kad bent kuriam laikui darbų kiekis sumažės ir dažniau pakomentuosiu.
Nors viską skaičiau, ir Grikio architektūriniais poreikiais spėjau pasigrožėti, ir Gielux vaikais
Lisitėjos Zundytė tai pavirto į tikrų tikriausią princesę.
Lapyna, sveikinimai!
Linkėjimai nuo Meškutės
Laba,
Erendira ir man to paties maisto reiktų, dar gal kiten-o maišą prigriebčiau- nes 10 kg 2 sav o čia 54 eur....
clomba, sveika pargrįžus, jau pasigedau labai, nors kad gyva ir gerai laiką leidi mačiau O Meškutė dar neatsibodo? Gal kokį desantą reik siųsti. Beje o nuotraukų gal yra reik kažkaip rekklamuoti vaiką, ar platinai kur skelbimukus...kažkaip atrodo kad ne
Zunda tikrai gražuole minkštuole patapo
o aš jau savaitę vargstu su trizniuke.... kasdien į darbą, po darbo į vetkę...jokių rezultatų.....
Šiandien per piet nusiroviau pasivaikščioti, nes tokios puikios dienos o aš nematau )(tik pro langą..7 išvažiuojam iš namų- saulė tik kyla...7 grįžtam 9po visų veterinarų) saulė jau leidžias
Laba,
Erendira ir man to paties maisto reiktų, dar gal kiten-o maišą prigriebčiau- nes 10 kg 2 sav
o čia 54 eur....
clomba, sveika pargrįžus, jau pasigedau labai, nors kad gyva ir gerai laiką leidi mačiau
O Meškutė dar neatsibodo? Gal kokį desantą reik siųsti. Beje o nuotraukų gal yra reik kažkaip rekklamuoti vaiką, ar platinai kur skelbimukus...kažkaip atrodo kad ne
Meška gyvena labai aktyvų gyvenimą ir neturi laiko atsibosti. Prieš gerą savaitę saugojau, kad į dar šiltą orkaitę neįšoktų, paskui radau skanaujančią varškės apkepą. Žodžiu, vaikas gyvena aktyvų ir visavertį gyvenimą.
Mešką su Luna kasdien atnaujinu skelbiu saite, bet mažokai susidomėjimo. Šiandien pafotografavau šiek tiek. Reikės ir ryt pabandyti, kol orai geri ir kambary šviesu.
Truputį atostogavau, mama norėjo prieš savo operaciją keletą dienų pajūry praleisti. Aš prisipažinsiu, bet nuo rugpjūčio antros pusės, kai grįžau į darbą, užgulė toks krūvis, kad grįždavau namo, pamaitindavau ir sutvarkydavau chebrą, dar SM paskaitydavau, pažaisdavau pusvalandį ir lovon. Ir dabar gailiuosi, kad save ir savo sveikatą taip suvariau.
Pamėginsiu Meškai gražų skelbimą sukurti ir įkelsiu pirmadienį ryte į FB
Kaip kompensaciją už savo neaktyvumą siūlau padengti puse to 10kg maišo kainos